Nenad Ćanak
Nenad Ćanak

Čanak čvrsto na zemlji: Još smo daleko od onog kako treba da izgledamo

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.09.18. | 21:26

Ali pobedi se u zube ne gleda...

Crna serija poraza u Španiji, ali ipak se na Pirinejima igra najozbiljna  košarka u Evropi. Za regionalni nivo Partizan je izgleda ipak spreman ili se barem takav utisak stiče posle pobede od 91:77 u četvrtfinalu ABA Superkupa. Doduše, trener Nenad Čanak ne dozvoljava da ekipa uzleti.
Rekao sam i ranije, još smo ekipa u stvaranju. U Španiji smo se svesno izmerili sa mnogo jačima od nas, videli nedostatke. I dalje smo daleko od onoga kako treba da izgledamo, ali pobeda je svakako dobra za samopouzdanje“, rekao je Čanak posle meča u Laktašima.

Pobednika je odlučila serija 14:0 u četvrtoj deonici kada je Partizan stegao odbranu. I opet, Čanak spušta loptu na zemlju.
Neuigranost Mornara je odigrala svoje. Kao i to što su pre turnira igrali dan za danom protiv FMP-a. Ako budemo radili ovo u kontinuitetu onda će to biti nešto što me zaista raduje“.

Izabrane vesti

Neke stvari već sada treba pohvaliti. Recimo, 27 asistencija.
"To jeste razlog za zadovoljstvo, ali Partizan je oduvek gajio takvu košarku. Takvi karakteri su selektirani mnogo pre mene. To je bio i treba da bude zaštitni znak Partizana", zaključio je Čanak.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara