Čanak: Loše smo počeli, ali dobro završili! U glavi je sada samo Mega

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 21:32

Trener crno-belih ponovo je imao određene zamerke na igru svoje ekipe

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je posle pobede protiv Metalca u Valjevu poslednjem kolu Superlige da je ekipa loše počela meča koji je shvatila kao pripremu za početak plej-ofa.
"Prišli smo utakmici u tom smislu vrlo ozbiljno, međutim prva četvrtina je bila jako loša, bez energije i uzrokovana time što je Metalac odigrao napadački izvanredno, maltene bez lošeg napada. Posle toga, do izražaja je došao veći fond igrača i kvalitet, i na kraju je utakmica završena malo većom razlikom, ali svakako je pobeda Partizana zaslužena“, rekao je Čanak novinarima posle meča.

U sastavu Partizana, večeras zbog povrede nije bilo Aleksandra Aranitovića, kao ni od ranije odsutnih, Strahinje Gavrilovića i Nikole Tanaskovića.
“Nama sada preostaje pet dana da se pripremimo za četvrtfinale, za Megu, i samo razmišljamo u tom pravcu. Metalcu čestitam, kolegi Počeku, na dobroj sezoni i žao mi je što nekim neplaniranim porazima nisu uspeli da uđu u borbu za ABA 2 ligu", istakao je Čanak.

Izabrane vesti

Centar crno-belih Đorđe Gagić kazao je da očekuje da će ekipa još više da podiže formu kako se sezona bude približavala kraju.  
"Ovom utakmicom smo završili taj regularni deo Superlige, nastavljamo dalje, pripremali smo se za ono što nas očekuje u daljem periodu. Trudimo se da dižemo našu formu i da igramo sve bolje i bolje kao tim", naglasio je Gagić.

Foto: MN Press


tagovi

Nenad ČanakĐorđe Gagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara