Čanak: Ne izgleda dobro

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 22:24

Trener Partizana kaže da je Si završio na snimanju u Urgentnom centru i da se još ne zna stepen povrede

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak bio je utučen posle pobede nad Mega Bemaksom jer su utisak večeri u Pioniru bio pad i povreda Bandže Sija prilikom zakucavanja u finišu utakmice. Stepen njegove povrede još nije poznat, to će se utvrditi tek posle analiza u Urgentnom centru.
"Umesto zadovoljstva pobedom, velika zabrinutost zbog stanja Bandže Sija. U ovom trenutku ne izgleda dobro. Nije sad bitno ni da bude spreman da igra, već samo da sa njim bude u redu. Otišao je na snimanje u Urgentni centar, videćemo kakva je situacija", rekao je Čanak posle meča.

O pobedi nad Megom?
"Iskontrolisali smo ih u situacijama jedan na jedan, bili smo u dobro ritmu. Ovo je bitna pobeda, ali verujem da će oni reagovati i probati da produže seriju i vrate se u Pionir".

Izabrane vesti

Krilni igrač Partizana Mihajlo Andrić smatra da je tokom celog meča njegova ekipa znala šta radi.
"Odigrali pravu utakmicu od početka do kraja, na vreme smo poveli i kontrolisali sve. Očekujemo njihovu reakciju, dobro ih poznajemo i bićemo spremni za to".

Trener Mege Dejan Milojević smatra da njegova ekipa nije zaslužila večeras da pobedi, ali mu je glavni utisak bio pad Bandže Sija.
"Jako loše smo odigrali. Partizan je zasluženo slavio. Da probamo za dva dana da ispravimo stvari i pokazemo se u boljem svetlu. Ovaj pad Sija je katastrofa, baš sam se uplašio. Izgledao je taj pad jezivo. Želim mu sve najbolje i nadam se da mu nije ništa".

Na njegovo izlaganje nadovezao sa centar Predrag Samardžiski.
"Čestitam Partizanu, nadam se da sa Sijom nije ništa ozbiljno. Odigrali smo ispod svakog nivoa. Nismo opravdali renome, da odigramo muški. Samo tako možeš da pobediš. Nadam se da ćemo za dva dana pokazati pravo lice, da probamo izborimo treću utakmicu", zaključio je on.

Foto: Starsport


tagovi

Nenad ČanakBondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara