Čanak: Pamet nije bila proporcionalna energiji

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.10.18. | 20:09

I onda kada se na to doveže Mornar koji je šutirao izvanredno, pogotovo Vranješ, ne znam koja je trojka bila teža od koje, nismo mogli da ne izgubimo utakmicu

Trener košarkaša Partizana Nenada Čanak rekao je posle poraza na gostovanju u Baru kod Mornara da je njegova ekipa odigrala lošu odbranu na protivničkim šuterima i da je u zbog toga previše energije potrošila jureći rezultatski zaostatak.

Partizan je u hali Topolica u trećem kolu Jadranske lige izgubio sa 97:94 i je bio prvi poraz crno-belih ove sezone u regionalnom takmičenju.
"Znali smo da će biti teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo dovoljno pazili šutere Mornara, poremetio nas je Uroš Luković sa dve-tri rampe, na šta smo bili spremni, ali je psihologija bila prisutna”, rekao je strateg crno-belih na konferenciji za novinare u Baru.

Izabrane vesti

Uprkos svim greškama, beogradsku ekipa je bila na ubačenu trojku od produžetka. Markus Pejdž je promašion u poslednjoj sekundi.
“U drugom poluvremenu je mnogo energije potrošeno, nismo odustajali do poslednjeg momenta, ali jednostavno pamet nije u nekim situacijama bila proporcionalna toj energiji. Prodate dve-tri lopte u čistim kontranapadima, prilikom skinutih lopti ispod našeg koša... I onda kada se na to doveže Mornar koji je šutirao izvanredno, pogotovo Vranješ, ne znam koja je trojka bila teža od koje, nismo mogli da ne izgubimo utakmicu", izjavio je Čanak.

Foto: ABA/Mornar


tagovi

KK MornarNenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara