Čanak: Svi znamo šta nas čeka u polufinalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 21:14

Novica Veličković trijumf nad Megom posvetio povređenom saigraču Siju i najavio pohod na trofej Superlige

Partizan se posle dve pobede nad Mega Bemaksom plasirao u polufinale košarkaške Supelige Srbije, gde će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, a trener Nenad Čanak kaže da je ekipa uspela da manje više uspešno nadomesti izostanak povređenog Bondže Sija.
"Pokazali smo kvalitet jer smo uspeli da se vratimo iz neprijatne situacije polse minus 12  Probali smo u hodu da se adaptiramo na nedostatak Bondže Sija, koji nam mnogo znači, pogotovo u odbrani  iako to statistika ne pokazuje. Danas su Andrić i Čakarević o uspeli da iskompenzuju. Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale. Svi znamo kakav nas tamo protivnik čeka i daćemo sve od sebe da uđemo u finale", istakao je Čanak.

Kapiten crno-belih Novica Veličković bio je najbolji akter utakmice u kojoj je njegova ekipa imala problema u uvodnom delu.
"Osim par minuta koje nismo kontrolisali kada su otišli na +12, sve ostaloje bilo u redu. Ono što smo zacrtali to i radimo, znate koja utakmica nas čeka u polufinalu i idemo na pobedu. Čestitam Megi i mojim saigračima na pokazanom karakteru iborbi. Nije lagano kad igrača kao što je Bondža nemate u rosteru, čoveka koji nam je puno pomogao od kada se priključio. Ova pobeda je za njega od nas", zaključio je Veličković.

Izabrane vesti

Foto: Starsport


tagovi

Nenad ČanakNovica VeličkovićMega BemaksFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara