Čanak: Želimo sve pobede do kraja

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.05.18. | 13:14

"Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo", poručio je trener Partizana

Bledo izdanje protiv FMP-a je arhivirano, vreme je za nove izazove. Košarkaši Partizana dočekuju Dinamik u osmom kolu Superlige (18.00, TV Arena Sport 1). Ukoliko žele da ostanu na vrhu, crno-beli nemaju drugi izbor osim pobede.

Svestan je toga i trener Partizana Nenad Čanak. 
"Posle tog prvog poraza želimo da do kraja ligaškog dela prvenstva zabeležimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, možda i neki kiks rivala. Verujemo da smo iz utakmice u Železniku mnogo toga naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu reakciju."

Izabrane vesti

Čanak kaže da njegove pulene večeras ne čeka lak zadatak. Partizan je u prvom delu sezone igrao odlično protiv Dinamika u gostima, ali kao i obično nije moglo bez drame, pa je Parni valjak sebi bespotrebno zakomplikovao život. Crno-beli su na kraju slavili sa 93:82. 
"Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo", poručio je Čanak.

Sa trenerom se usaglasio i Vanja Marinković.
"Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i da protiv Dinamika pokažemo dobru igru. Dinamik je ekipa koja dobro igra, dobro šutira i verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali", jasan je mladi bek. 

SUPERLIGA – 8. KOLO

Sreda

Crvena zvezda - Borac 84:74
/Dobrić 17 - Todorović 20/

Mladost - Mega Bemaks 67:125
/Svilar 13 - Mišković 24/

Tamiš - Zlatibor 83:89
/Smiljanić 20 - Papić 24/

Četvrtak

18.00: (2,15) Metalac  (14,5)  Vršac (1,80) 
18.00:  Partizan - Dinamik
20.00:  (8,50) Vojvodina  (25,0)  FMP  (1,07) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

FotoMN Press


tagovi

KK Dinamik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara