Cedevita se vraća na pobednički kolosek

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 10:41

Protivnik je Gorica

Pod komandom Slavena Rimca Cedevita je počela da liči na ekipu, a nedavno je obelodanjeno i da će peti stranac dobiti kartu u jednom smeru. Reč je o Džejmsu Belu, koji se na taj način priključio Džošu MagetuAugustu LimiPablu Agilaru i Vitoru BeniteuVečernji list tvrdi da će uskoro još jedan internacionalac razdužiti opremu! Kako se navodi, po zahtevu glavnog finansijera i prvog čoveka kluba Emila Tedeskog do Nove godine će iz Cedevite otići Džastin Kobs ili Eldžin Kuk, jer je Džejkob Pulen u siguran. Nedavno je opremu Cedevite zadužio slovenački reprezentativac i bivši član Partizana Edo Murić

Kako bilo, Cedevita ne bi trebalo da ima problema sa Goricom na zatvaranju 10. kola tamošnje prve lige. Domaća ekipa upisala je tri uzastopna poraza (u gostima kod Šibenika, Bosca i Zadra) i želi da se vrati na pobednički kolosek.

Izabrane vesti

Istina, Gorica pod vođstvom Josipa Sesara igra solidno i njihov skor od tri pobede i šest poraza nije realan pokazatelj njihove snage. Cedevita će i ovu utakmicu odraditi u kombinovanom sastavu, mahom s mladim igračima koji igraju samo domaće prvenstvo, piše Germanijak.hr.
"Radi se o dobroj i iskusnoj ekipi. Moramo dati sve od sebe, kao i u svakoj utakmici. Pričali smo i ranije, moramo raditi celu utakmicu, biti ponizni, boriti se i nadati se najboljem. Odlično smo radili. Ove tri nedelje smo trenirali veoma dobro, u dobroj smo formi i nadam se da ćemo to pokazati protiv Gorice"
, izjavio je pomoćni trener Cedevite Ivan Kapov.

Centar Lovro Buljević takođe respektuje Goricu.
"Imaju mnogo dobrih igrača. Moramo imati ozbiljan pristup, igrati s puno energije i dati sve od sebe da pobedimo. Bila je ovo jaka sedmica sa 12-14 treninga, tako da ćemo biti spremni za utakmicu", rekao je Buljević.

HRVATSKA 1 - 10. KOLO: 

Ponedeljak

16.00: (1,05) Cedevita (27,00) Gorica (10,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Cedevita

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara