""
""

Černo More na srpski pogon gazi sve po Bugarskoj!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.14. | 16:17

Đorđe Tresač i Peđa Stamenković najzaslužniji za uspehe tima u ovoj sezoni

Srpski internacionalci u bugarskom Černo Moru ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu. U poslednjem kolu savladali su Rilski sa 93:72, a značajan doprinos trijumfu dao je Đorđe Tresač sa 22 poena za 28 minuta igre (šest trojki).
"Takođe, Peđa Stamenković je dao 15 poena uz šest asistencija i doprineo da nastavimo seriju pobeda", kaže Tresač i dodaje:
"Stvarno, imali smo seriju teških mečeva koje smo rešili u našu korist, a na koktelu, predsednik kluba se zahvalio svim Srbima u ekipi na zalaganju i pobedama. Trenutno smo drugi sa istim brojem bodova kao i vodeći Lukoil".

U narednom kolu ste slobodni, ali odigraće se više interesantnih utakmica, poput meča Balkan-Lukoil.
"Balkan je jedini tim koji je dobio Lukoil u gostima što znači da će šampion Bugarske biti silno motivisan da se revanšira za poraz. Lukoil ima kvalitetniji tim i smatram da će trijumfovati".

Izabrane vesti

Sledeći par je Černomorec-Beroe?
"Derbi začelja, prilika da Černomorec ostvari prvu pobedu u sezoni mada su ih napustili Prolović i Popović. Beroe igra slabo na gostovanjima. Levski je tesno dobio Jambol, ali očekujem da neće biti većih problema protiv Spartaka. Levski se pojačao sa odličnim igračem na poziciji četiri i pet. Pored njih pojačao se i Jambol tako da svima rasu ambicije".

Za kraj je ostao nedeljni meč Rilski-Jambol.
"Ko izgubi neće imati šansu za plej-of, tako da je to derbi kola. Važna utakmica za oba sastava, Jambol je izgubio dva meča, pa će pojačani Rilski da reši susret u svoju korist", zaključio je Tresač.


tagovi

Peđa StamenkovićEvropaĐorđe TresačČerno MoreBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara