Čović: Za ovo smo živeli devet meseci

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 22:06

"Znate ko je pravi MVP? Ceo tim!", poručio je plejmejker crveno-belih

Toliko osporavanja, a onda potvrda kvaliteta i trofej ABA lige. Crvena zvezda se vratila u elitno košarkaško takmičenje, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh bio je Filip Čović.

Neki će reći MVP, neko ključni igrač iz senke. U svakom slučaju, večeras je bio na korak od od dabl-dabl učinka - devet poena, devet asistencija.
"Fenomenalno! Završili smo dve jako teške serije, mislim na polufinale i na finale. Za ovo smo živeli devet meseci, bili pravi kada je trebalo. Navijači su nam bili, ne samo šesti tim, ovo je neverovatno zaista...", u dahu je pričao Čović za TV Arena Sport.

Izabrane vesti

Drugi kažu moralni MVP, a on uzvraća:
"Znate ko je pravi MVP? Ceo tim!", zaključio je Čović.

Čovek koji je lansirao Crvenu zvezdu ka tituli u majstorici – Boriša Simanić. Dok se Budućnost još držala u igri, Simanić je preuzeo konce igre u svoje ruke, sevnule su trojka, zakucavanje, tri rampe, tri asistencije...

Kada je odvojio Zvezdu na bezbednu distancu, konce igre je prepustio drugima, da dotuku rivala do konačnih 43 razlike.
Neverovatan je osećaj! Publika nas je nosila sve vreme i želim da joj se zahvalim na podršci“, uzbuđen je bio Simanić posle trijumfa.

Zvezdin nebeski letač je posebno bio srećan što je titula osvojena u Pioniru.
Nismo uspeli da do trofeja dođemo u Podgorici, ali je još lepši osećaj što smo ovde slavili. Neverovatno je, ne znam kako da opišem kako se osećam“, priznao je Boriša Simanić.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Filip ČovićBoriša Simanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara