Komentari na vest

Crvena zvezda i Trej Tompkins u pregovorima

М

Мали железник

pre 4 meseca

Али Мишко шта је са Вилтом? Како којим,па Чемберленом,јел има клуб? Умро!? Како умро,па кад!? Па јел зна он да нам треба играч за следећу сезону!? Свашта,умро...

Srpski samuraj

pre 4 meseca

Mali Zeleznik je veći od Velike Prislonice iha - ha! Tako da možeš da plačeš u ćošku svoje sobe neprestano. Majkl Dzordan je živ, Bogu hvala! Kada ce biti kupovina, državni milioneri?
М

Мали железник

pre 4 meseca

Идеја малог клуба који ни не зна како се зове је да у кошарци има исти број играча као у фудбалском клубу. Значи 30-35 комада. Па да онда нападне противника са две до три петорке истовремено. А ако то не прође ту је јутарњи програм...
m

matoriekspert.

pre 4 meseca

Zamislite da navijate za klub koji u samo 10 dana dozivi cak 4 poraza za redom,2x u derbiju od Zvezde,pa zatim Monako,pa Virtus...itd a da stvar bude jos gora taj isti klub zadnjih 12-13 godina niti jedne titule i EL video nije sto je najveci negativan rekord ikada!
b

bije dareglo

pre 4 meseca

Tako je bravo za kom...👏👍
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Zamisli klub koji je isprasen dva puta u 4dana haha Zamisli klub koji je ulozio 30mil za top 16 i kup haha
A

Aleksejko

pre 4 meseca

Mislim da sa vama nesto nije u redu cim potpisujete ovog lika. Svasta. Potpuno ludilo. Gilespi u najavi plafon.
M

MJS

pre 4 meseca

Ovaj igrač je imao ugovor sa Zenitom iz SP. Odatle su se jedva nekako otkačili jer je čovek non stop u raznim povredama!!! Ova informacija je apsolutno istinita,jer je iz samog kluba iz SP!!!! Komšije,nadam se da Vaša legenda ipak ima iole informacija...pa prodao im je prošle godine Frejzera!!!!
T

To je to

pre 4 meseca

Od naredne sezone kreće čerupanje Reala ,Barselone i ostalih euro velikana od strane Zvezde I Partizana.Hezonja i Musa u Partizanu,Tavares i Kampaco u Zvezdi.Veseli,Larkin i Milutinov u Partizanu,a Kalinić,Hauard i Nebo u Zvezdi pa neka bolji pobedi
Ö

Öl

pre 4 meseca

Al ima para moze sve sa postenim covicem
S

Sta je sa Topicem?

pre 4 meseca

Ljudi, sta se desava sa Topicem zna li ko?? Imam osecaj da nas lazu iz uprave zestoko u vezi njegove povrede,rekli su vraca se nakon mesec dana na teren,evo proslo 2 meseca od kako se povredio i dalje ga nema na terenu,o cemu se tu zaista radi, zna li ko ?
D

Dakara

pre 4 meseca

Pretera ga ti da je proslo 2 meseca!!! Procitao sam negde da je poceo da trenira i da se uskoro ocekuje njegov povratak.
D

DaneDaca

pre 4 meseca

Ja sam nacuo da su u pitanju prednji ukrsteni ligamenti i da je za njega sezona zavrsena.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Koga briga? To je bilo tada aktualno jer su navijači besneli zbog Nejpira. Sada nema veze
g

goščina

pre 4 meseca

Prošlo je tačno mesec dana od tog derbija. Rekli su od 4 do 6 nedelja. I ja sam se, inače, isto pitao. Teši me samo to što da je pokidao prednje ukrštene, ne bi mogao ni da hoda i ležao bi na parketu u bolovima, a on je izašao sam i presedeo na klupi ostatak meča.
i

igokeasi...

pre 4 meseca

...STA JE BILO U OBA ZADNJA DERBIJA + MONAKO + VIRTUS!👊🤫
k

kkk

pre 4 meseca

covicu dovedi majkl dzordana
C

Covic...

pre 4 meseca

...vam ugasio igokeu🔒
M

Milutin Severac

pre 4 meseca

Njega je već kaparisao četverac : KKP & Željko O.& Zoran Savić & Ostoja
R

Rajko car

pre 4 meseca

Taman se uklapa u D.o.o Veteran.34 godine i godinu dana ne igra nigde.Pa od toliko igraca jbt!?Covic postaje kao Terza.
D

DS1989

pre 4 meseca

Imamo dve kategorije navijaca Partizana na ovu vest. Prva kategorija pare, av, arapi dokle vise. Druga kategorija ismejavanje Tompkinsa u smislu penzioner krs igrac. Cisto ono neki balans ako moze dpgovorite izmedju sebe koju pricu bi da furate jer su potpuno razlicite
t

tubrq

pre 4 meseca

Imamo jednu kategoriju Zvezdinih navijača. Prozivanje Žoca zaa pojačanja i strance. a.u stvari gori od njega
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Možda ti je neverovatno ali mi imamo različita mišljenja jer mi mislimo! Vama to ne može da se desi. Saopšte vam šta da pričate i pišete i vi to radite. To je suštinska razlika
S

Samo kazem...

pre 4 meseca

Davidovac,Lazic,Lazarevic,Ilic,Toby,Smart,Gilespi,Rodic,Milunovic,Katai,Kanga,Popovic,Micko...Ko nas je kleo nije vreme gubio
N

Nemanja30

pre 4 meseca

Katai, Kanga? Samo njih dvojica su donela pola bodova u Evropi poslednjih 5 gidina.
B

Bida

pre 4 meseca

Goste kako odakle pare krcuniji pa znase da imjecvodja vlasnik fk i kk fmp kluba
T

TP-1

pre 4 meseca

Sledece sezone ZVezda igra najverovatnije EK. Ako tako razmisljamo,pravo pojacanje i po meri za Zvezdine rezultate i ambicije. Jos jednom smo videli koliko se u stvari lose radi u Zvezdi.
P

Pa ne baš

pre 4 meseca

Kao osvajač ABA lige ići će u EL. Nego de vi gledajte da se umuvate u taj play off jer vam jedino to garantuje EL. Msm "garantuje" ali veće su šanse.
h

hahahhahhaha

pre 4 meseca

Navijači Zcezde prozivaju Žoca za strance
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Mora da plati minere na gradilištu a očigledno preko Bolomboja to nije uspeo da završi. Zato potpisuje sve što je ikada uzelo loptu u ruke. Sledeći je povratak sina Filipa
@

@matori

pre 4 meseca

...nije stvar u broju stranaca, nego uloge koje imaju. u zvezdi su u top 5 igraca po minutima i indexu 3 domaca. najbolji strelac je domaci, najbolji asistent je domaci.
S

SSSR

pre 4 meseca

@Matoriseronja,Idi smrdi na tvojim vestima.
O

Ok

pre 4 meseca

Sto li jedes kad si tako mudar. Dramoser bez zivota.
B

Brankoni84

pre 4 meseca

Sledeće pojačanje Zvezde biće Kenet Farid, jeste ne igra odbranu ali skače tri koplja u vis.😁😁😁
S

SamoDaPljuju

pre 4 meseca

Ne znam cemu pljuvanje i da mi pljuvac bar jedan kaze ko se to 5tog feb dotle traje prelazni rok moze dovesti po njima. Cisto neko ime da cujem,da bi rekli to je to. Ili ocekuju Doncica,Vucevica,pisto oni navijaju za zvezdu Ili mozda Ja Morantea i slicne. Pa Fener je morao da dovede igraca centra Amera iz Mezafrendija 14 tog tima u turskoj ligi. Toliko o trzistu. A imati jos Lazarevica, Ilica, Gilespija,je tragedija. A sva sreca Nejpira,Simonovica i Kuzmica nekako oslobodismo.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Pa imajuci u vidu proslu sezonu i Kampaca ove sezone ocekuju Dzejmsa i Karija.
I

Imajuci u vidu

pre 4 meseca

Da su minimum 30 igraca potpisana u El i Ek iz nba ili g lige, imajuci u vidu da nemamo 4, imajuci u vidu da nas laze od jula/avgusta za 2 i 4. Eto to je kratko objasnjenje zasto se pljuje uprava! Dva prva derbija i losiji start je placen povredama na poziciji 2. Nedovic, Lazic i Hanga. Hanga nije igrao skoro dva mes, Nedovic malo manje a Lazic isto. Za poziciju 4 da be pricam tek. Okafor iz Saragose ide u Aziju a mi nemamo krilnog centra nije neka klasa da prelomi svaku ali mi svaku koju smo izgubili od 1-6 poena izgubili smo preko pozicije 4. Parker, Moneke, Peters, Ulanovas, itd itd itd sve igraci koji su nas direktno unistili... Sta ce sad cetvorka kad amo skoro bez sansi.... Neodgovorno i za to treba neko da odgovara!
B

Braticu

pre 4 meseca

iz tog razloga i ne dovodis igraca,pitanje je sto nisu Novembra ali to mi ne znamo
K

KmeKme

pre 4 meseca

@SimaArauho Mislis na tvoju instalaciju,koja dovela dvojicu iz nba ili na 10 amera za kojima zeljko kuka sto ih nema,vec samo sestoricu i dvojicu van bronxa,poljaka i brazilca. Inace campazzo je poceo rek u februaru da igra EL i mi nikad nismo kukali za njim. Vise zelimo nase bivse Berona,Lojda,Brauna ili Voltersa.
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

A mlin mlejee ,mlejeee , mlejeeee .. 😁
p

podesen

pre 4 meseca

Dobar je ovaj,za budzet Srbije kao stvoren.
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Zvezda-8 stranaca plus trener stranac, partizan 8 stranaca, i sad price koje se u zelezniku pricaju 2-3 god unazad padaju u vodu, a domace, a mars na drinu, tamo daleko… koja je sad prica oko broja stranaca u timu, pitam za druga?
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

A oj Kosovo Kosovo i "država 'd uradi nešto"?!
Х

Х Х

pre 4 meseca

И вама је тренер странац. Из Турске је.
C

CzvBgd

pre 4 meseca

Samo si malu razliku zaboravio napomenuti. Zvezdini domaći igrači daju 35, 40, 50 poena po meču, kod vas lopatara nekad bude i 10 poena što dadoše domaći.
S

SmesniOstojici

pre 4 meseca

Ali mi sad tek 8stranaca. A drugo nasi igraci daju minimum 50%, a prosle godine i 70% u odnosu na koseve stranaca. A kod vas je taj odnos 90 : 10 u korist stranaca.
P

Preža

pre 4 meseca

Mislio sam da se penzionisao. Dobro je, podmlađujemo ekipu.🙄
1

15 u rosteru

pre 4 meseca

E jos on nam fali!?

gemathegreat

pre 4 meseca

Tebi fali ceo plot ali u glavi.
X

Xyz

pre 4 meseca

Da je valjao uzeo bi ga neko do sad
G

Goss

pre 4 meseca

Opet gerijatrija za milione
z

zaks

pre 4 meseca

A koliko ti imaš godina ako je tebi sportista od 33 godine " gerijatrija " ? Pa to su najbolje godine za vrhunski sport .
P

Prvaci Evrope

pre 4 meseca

Come tu Red Star broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Trey Thompkins 🔴⚪🇷🇸
a

ahahahhahahahaha

pre 4 meseca

I vi se busate sa produžetkom ugovora za Pantera i Ledeja?! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Čoveče….verujem da Čović samo pokaže prstom na igrača a AV pita koliko treba! U principu,trenutno ste tako u mogućnosti,nema veze ali DAJ MANI ME PRIČE DA PORED 10 vaših top igrača što stranaca što naših vi i dalje verujete da su svi zajedno plaćeni manje nego što je izdvojeno za Pantera i Ledeja😀😀😀😀😀😀😀😀
Z

Zijani

pre 4 meseca

Ovaj ne vredi koliko panterov palac..Ta dvojica ko pola Zvezdine ekipe su plaćeni evo 3 sezone zaredom
1

1994

pre 4 meseca

Neverovatno je koliko se Covic zajebava sa nama... Bio je i Milicic na utakmici sa Barselonom, mozda je u pregovorima oko ugovora do kraja sezone...
Z

Za o

pre 4 meseca

Ovog i mogu nekako razumeti, imao je dobru karijeru, ali za onog Gilespija, ja mislim da ni taj Gilespi to još nije shvatio.
O

Ok

pre 4 meseca

Rodjace takav Gilespi sa par treninga razvalio raspali parizai. Zvezda dva meseca igra bez tri veoma bitna igraca. Non stop je neko od onih koji prave razliku povredjen. Batalite price o starosti igraca. Razlog povreda je pregust kalendar. Zvezda nikada ali nikada ne sme krenuti sezonu bez tri fizicki fit napucana snagom kao Jago recimo, pleja. Svo troje razlicitih karakteristika.
@

@ok

pre 4 meseca

Gilespi ako ikad više da, više od 10 poena, to će biti fenomen. Može dati samo ako ga Teodosić nađe pod košem, i ovaj zakuca.
O

Ok

pre 4 meseca

A koji je Teov posao. Teo je potreban timu ali vise sa pozicije dva. Plej mora mnogo da pretrci, proigra ode na ulaz. Pominjao sam Uskokovuca jer je kod Radonje naucio da igra za tim. On Top i Jago imas stalno coveka koji vuce tim. Imas dva najbolja mlada pleja kod nas. Oni mogu biti samo bolji i ne zavisis od nekog Nejpira.
v

vldaaa

pre 4 meseca

jako pojacanje,svi evroligasi procenili da nije za njih i sad ce da nas poboljsa
P

Psi ho

pre 4 meseca

glupo poredjenje i za Jaga su procenili da im ne treba pa decko sjajno igra
d

d. g.

pre 4 meseca

U fudbalu nam je prosek prve postave preko 30. U košarci pucamo na 35. Svi željni dokazivanja i afirmacije. Ovo pojačanje se očigledno dovodi zbog aba lige. Ni to nije moralo jer je štrokavi u kanalu celu sezonu.
C

CzvBgd

pre 4 meseca

Retko glup komentar. Ko je najbolji u dosadašnjem delu godine? Teo, Hanga, Rokas, svi uveliko 30+. Ćuti
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

Ima li nekog raspolozenog da napise knjigu o tome kako smo od Covicevog "kupuj domace", stigli do "kupuj omatorelo" ??? Za veoma kratko vreme od jedne do druge filozofije....
D

Dr Covkins

pre 4 meseca

Kad prodam ove matorane na kraju sezone,dovodim sa Miskom nov autobus domacih ugraca crne puti.Sta mi mozete ja kad krenem sa rts pa skoknem na b92,pa do Marica na happy, pa do prve i one viditeljke sto javno kaze da navija za zvezdu,posle toga nebo mi je granica.A ovaj Tomkins njega Laso najurio iz Reala a sta uradio sramota me da kazem.Ako ga uhvate beogradske dame ode sve u p.m.
P

POZNATA KUHINJA

pre 4 meseca

Da li je zbog ovoga plasirana priča da Musa za milione dolazi u Partizan?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Naravno. Krenulo sistematsko uništavanje nakon izbora. Ni limarovo pivo nije pomoglo.
g

gost23 #

pre 4 meseca

Kako si pogodio !? Svaka čast ! Inače, o četvorci pričaju mesecima.
1

1100

pre 4 meseca

I onda oni nekog zovu KK Kamerun...doduse mozda je i ovome keva iz Cacka..Magistar u svoja dva kluba ima dvadeset stranaca raznih boja i velicina...ali to sad nema veze ipak je u pitanju razvoj nase kosarke kao i njen napredak.
P

Pst

pre 4 meseca

Ne znam koliko covek moze ali isto kao u fudbalu gde je Mrkela odgovoran za potpise ovde je Dozet. Dakle momce glava je na panju. Zvezdi treba igrac na cetvorci jak konstitucijski jer su nas mnogi Alba svi Spanci dobili na fiziku. Greska je Tobi koji ne moze ni na cetvorci ni na petici i cekanje Petruseva. Simonovic je samog sebe razocarao.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Kasno drugari,kasno...ali bas kasno!
H

Hanter

pre 4 meseca

Zavisi za sta kasno?
ć

ćupić

pre 4 meseca

grobar sam razočarani ali neću sad ovde o basketu priznajem da zvezda igra bolje i da je favorit za aba. al kad vidim ove sve komentare skontam koliko smo prsli kao narod. svako je pametan, cinično šaljiv... al nisu krivi oni nego onaj ko omogućava svakom da istresa komplekse preko komentara.
z

zaks

pre 4 meseca

Ja sam zvezdaš i potpuno sam saglasan sa tobom.Ali mi smo takav narod. Ko bi svima ugodio ?
J

Jtd

pre 4 meseca

Lepo ste napisali bivsi kosarkas, a i rano je jos, negde u aprili ste trebali pa da napravi razliku
G

Gost Rider

pre 4 meseca

Za devojke u crnom je dobar bio i nesrecni Gilespi,ovak ce tek da ih trpa i to bez treninga sa jednom nogom
S

Sprdnja

pre 4 meseca

Da su nam u ekipi Tomkins,Higins,Teo,Hanga,Lazic,Nedovic isli bi na final four,ali nabrojani igraci pre sedam godina ne sad!
D

Dr Laza

pre 4 meseca

@mita i trta Pa kako zašta se pojačavamo?! Pa da trtimo Mitu
S

Sove

pre 4 meseca

Гилеспи, Смарт, Топкинс, за појачања немам речи...
m

mita I trta

pre 4 meseca

Izvinjavam se a zasta se vi to pojacavate ??
b

banence

pre 4 meseca

U EKIPI BEZ EVROPSKOG RENOMEA I REZULTATA BOLJEM SE NEMOZETE NADATI..PRVO REZULTATI TITULE ALI NE DOMACE ISKREIRANE NEGO EVROPSKE..MALO PO MALO AKO NISTA DRUGO POZAJMICE KOMSIJE DA I VI MALO DUSOM DANETE...
z

zaks

pre 4 meseca

@banence Vidi se da si nezreo, jer košarka se igrala na ovim prostorima i prije 50 godina kada se na evropsku mapu osvajača nekog od evropskih kupova , na našoj regiji, prvo pojavilo ime Crvene Zvezde kao osvajača tadašnjeg Kupa pobjednika kupova, drugog u rangu takmičenja u košarci, malo se edukuj.Ima nas starijih koji smo se i tada radovali, kao što se i sada radujemo Zvezdinim uspjesima.
M

Micura

pre 4 meseca

U Zvezdi kao da potpisu svakog stanog kosarkasa koji se malo duze zadrzi u Surcinu.....100 stranih igraca je proslo kroz Zvezdu ili Fmp u zadnjih 5 godina.....jedni nikako da udju u
P

Pst

pre 4 meseca

Rece navijac kluba u kome samo skupi stranci igraju utakmice a domaci vedzbaju aplaudiranje sa klupe i saginjanje glave kod ribanja kad stranci pogrese.
e

ejao

pre 4 meseca

@Pst Pa šta hoćete vi ? Da nam igraju domaći igrači pa da imamo manje pobeda od vas. Neće moći hehehe

VecaBg1971

pre 4 meseca

Postali smo KK Ozivljavanje karijere, dokle vise ovi sakati koji nisu pipnuli loptu mesecima, ovaj skoro godinu dana. Gilespi, Smart i sad ovaj baja, stvarno neozbiljno.

gemathegreat

pre 4 meseca

Veco aj ne njajke ljubi te brat.
J

Jaa

pre 4 meseca

Odakle pare?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Vojvođanske njive.
8

87

pre 4 meseca

37 igrac ove sezone...
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

malo je kasno za pojacanja ........ sem ako se ne pravi ekipa za sledecu sezonu, onda svaka cast na planiranju
Х

Х Х

pre 4 meseca

Прави се екипа за јун и финале АБА лиге. Има времена да се уигра, цела 4 месеца. Кад он дође Митровић се враћа на 5.
V

Very Clever

pre 4 meseca

Smart potez!
m

milisav kekez

pre 4 meseca

kakvi pojačanjo dovodi efempe ovo je cirkuz navijači efempea moraju da mere pretisak sebi kada im čović dovodi igrači ahahaha djabe vam i ovaj torkins kada nemate šanso za ništa bolje od petnesti mesto na tabelo nemožete ove sezonu ništa da osvojite neka s
Z

Zvezda mi je sve

pre 4 meseca

Odakle nam više ovoliko novca za razbacivanje.. Sezona je gotova hteli mi to da priznamo ili ne, ovo je samo mazanje očiju i nepotrebno trošenje. Bolje da se novac sačuva za leto, i dovede na vreme kvalitetno pojačanje ako je to kod nas uopšte moguće.
b

banence

pre 4 meseca

PARA UVEK IMA DRZAVA JE TU..ALI KVALITET SLAB TIM BEZ RENOMEA..STALNO TRINAESTI...TU JE PROBLEM....NAVIJACI KOJI NEUMEJU DA SACEKAJU..NESTRPLJIVI..

gemathegreat

pre 4 meseca

Ili da potpišemo sada van sezone za mnogo manje pare, mudra glavo ???
M

Monteroo

pre 4 meseca

Odlican igrac ,vrhunski samo sto nema koleno,u realu su probali sve sto su mogli,dve godine dali za oporavak i nista... Moze da dodje da se sprda po ABA sa nekih 30%
S

Santiljana

pre 4 meseca

Trej Tomkins je vrhunska cetvorka,ali je pitanje u kakvom je stanju.isti slucaj kao Kori Higins.
B

Bojan NVCZ

pre 4 meseca

Za sta nam je potreban on? Igrac sklon povredama i koji je daleko od bilo kakve forme za ovaj nivo?
a

asi

pre 4 meseca

Zenit danas ima losiju ekipu od CZ a nije hteo ovog igrača.
G

Gost997

pre 4 meseca

EL je svakako zavrsena za nas, ovo deluje kao da se dovodi da krpi do kraja sezone, citaj samo za finale ABA a do tad par meseci nek se uigrava, svakako nelogican potez dovesti coveka koji skoro godinu nije igrao takmicarski mec ali uzimajuci u obzir kako Zvezda radi godinama unazad nista cudno, inace da smo u nekoj 2018 ovaj tim bi komotno otisao peske na F4 ali posto je 2024 i u 10 tesko
B

Blizanci Top 15

pre 4 meseca

PartizanLaktaši: Smith, LeDay, Punter, Nunnally, PJ Dozier, Kaminsky, Caboclo, Ponitka (8) ZvezdaŽeleznik: Smart, Hanga, Tobey, Bolomboy, Giedraitis, Gillespie, Yago, Napier (8) Komedija na šta se troše pare.
Z

Zaboravio si

pre 4 meseca

Simonovića,ivanovića i ovog grka
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Panter ima SRPSKI pasoš, koji mi Partizan nije izdejstvovao.
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Nejpir i Simonović? To je 10 plus 2 trenera. Znači 12 (DVANAEST) srtanaca ove sezone??? Stub srBstva, nema šta, alal vera i svaka čast.
Š

Šta sve

pre 4 meseca

Zvezda mora da radi u interesu Srpske košarke.
J

Ja tebi ti meni

pre 4 meseca

Za tebe* Tj Vas Simonović Marko : Sigurno je zdravija, mladja, perspektivnija, manje problematičnija, znači daleko bolja opcija od Tompkinsa.
F

Fenomeno

pre 4 meseca

Bravo, svaka čast za upravu. Još jedan posle nesretnog Gilespija koji se uopšte ne bavi košarkom. Za Gilespija sam ubeđen. Čovek nije ni profesionalni sportista a kamoli košarkaš. Stvarno svaka čast, uzima čovek lovu od košarke a ne bavi se košarkom. A evo i ovaj, nije igrao godinu dana. Naravno daj ga u Zvezdu, da uzme koji dinar, nema primanja nikakvih odavno
M

Marks i Engels

pre 4 meseca

KK stub srBstva bese?
P

Prdoje

pre 4 meseca

Kako je čovek rasturao kada ga je Panov angažovao da zaigra za Nižni Novgorod .
B

Bolest

pre 4 meseca

Drugi nas j..u, dok se mi svađamo, živela Srbija! Nisu bolji od nas.
g

gostxxx

pre 4 meseca

Koji će vam? U EL smo ispali,realno ovako skockan tim nije za pley off a kamoli nešto više..Amaterizam Za aba isto ne treba,ko se pali još na aba ligu... Samo evroliga i liga šampiona...ostalo smejurija
@

@ssss

pre 4 meseca

Partizan državni projekat,a ovi dovode igrače ko na traci!Bemtilebac!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Naknadna pamet??? Ekipa se selektira i okuplja pre početka sezone, a ne kroz celu sezonu. Šta će nam sada, kada nam trebaju sve pobede do kraja da bi bili u plej ofu, čak i sa 8 pobeda nismo sigurni, ako se ne varam ima još 9 kola. Zvezda će u svakom slučaju osvojiti Aba i domaću titulu, isključivo samo zbog domaćeg terena, ni zbog čega drugog. Isto bi partizan osvojio Aba i domaću titulu da ima prednost domaćeg terena. U toku sezone može da se napravi brejk, ali u finalima izmedju CZ i PAR, toga nema, do sada nije bilo, niti će biti u skorije vreme. Za kup su šanse 50 50 Ovaj igrač ima veliko ime, i veliko iskustvo, ali mislim da sada nije potreban, itekako bi nam on trebao ali na početku sezone. Dosta puta se zapitam, hoćemo mi nekada selektirati ekipu kako treba, i na vreme.
C

Coach 44

pre 4 meseca

Teo, Top, Jago, Neda, Hanga, Lazić, Bolomboj, Giedraitis, Deda, Luka, Simonović, TOMPKINS, dobar i uigran tim za sledeću sezonu. Grk na klupi, svakako. Ostali metla. Vratiti Blažića, Šaranovića i Stojanovića. To je to.
H

Haaaaa

pre 4 meseca

Sledeće godine?! Teo 38, Nedović 34, Hanga 36, Lazić 36, Deda 30, Luka 32, Tompkins 35, Blažič 35. Daleko ćete dogurati, do Top 15.
D

Drvozmama

pre 4 meseca

Pa vratili su se eno ih u fmp u
L

Luja

pre 4 meseca

U EL se ne ide sa Davidovcem, Nedovićem, Mitrovićem, Simonovićem i Teodosićem od stotinu ljeta.
C

Coach 44

pre 4 meseca

Fa, kao Čikago sa Džordanom itd, prosek 33 god., "stručnjaci" od pobede do poraza (kad dobiju najbolji su, kad izgube stari su, nikakvi,ccccc). Sve su ovo dokazani, vrhunski i iskusni igrači, samo MORA vreme za uigravanje (novi igrači, trener u sred sezone), ali vama to nema svrhe objašnjavati, nego tako isine radi.

Kokot Nedeljko

pre 4 meseca

Odakle nam pare?
M

Mile led

pre 4 meseca

Zini da ti kažem.
D

Despot bugojno

pre 4 meseca

Kako odakle? Ja častim!
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Заиста, одакле вам?? Летос вам секу струју, а данас сте пијани милионери. То, што се фудбала тиче. Што се тиче кошарке, знамо: "Бизнисмени улажу приватни капитал, јер воле Партизан", како је гласило једно од објашњења...
G

Gost007

pre 4 meseca

Od tvoje mame

gemathegreat

pre 4 meseca

Ostalo od tvoje užine pa da se ne baci.
S

Sada ozbiljno

pre 4 meseca

Da uzmu imena svih muškaraca koji su profesionalni košarkaši, a koje bi finansijski mogli da dovedemo i da ubace u bubanj i koga izvuku njega da potpišu, garantujem da bi imali bolje ekipu. Eto toliko se loše radi.
j

jos jedna

pre 4 meseca

srbenda,dobrodosao brate..
p

podesen

pre 4 meseca

Deda mu ratovao sa Zivojinom Misicem na Kolubari,ovaj tad bio mali.🤣🤣😭😭🤣😭😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭🤣😭😭😭
T

TOTAL BRUTAL

pre 4 meseca

MA IDEMO JAKO BRE
J

Ja tebi ti meni

pre 4 meseca

Ovde se postavlja pitanje kako je moguće, koji je razlog, problem, da igrači poput Davidovca, Mitrovića, Ilića, Simonovića ne mogu biti standardni. Da li postoji mogućnost da se loše radi u klubu, da su loši treneri, saradnici prvog trenera i sl. Da li je moguće da igrač koji nema duži vremenski period zvanične utakmice bude bolja opcija od gore navedenih igrača?
Z

Za tebe

pre 4 meseca

je Simonović dobra opcija?
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Ja tebi ti meni-A šta čovek da kaže kada imaš Lazića kao nezamenjivog šrafa.Igra dobru odbranu u Aba ligi,ali ta njegova odbrana u Euroligi ne prolazi,a u napadu ne postoji.Igra prijateljsku sa FMP postigne 17 poena i onda sledeću utakmicu igra sa Albom i ne postigne nijedan poen,valjda ti to sve govori.Na terenu trebaš da imaš petoricu igrača i da sva petorica znaju da pogode otvorene pozicije,pritom da se ne plaše da šutnu.Taj Ilić gde je igrao,taj Lazarević isto,ne prave razliku ni u Aba ligi gde upravo protiv pomenutog FMP su zajedno postigli 3 poena o čemu dalje pričati.Davidovac ne može da igra bez njegovog sijamskog brata Dobrića,jednostavno zajedno na terenu dobro funkcionišu,Često su znali da prvi deo sezone odigraju mlako i onda drugi deo pokidaju i to kad su borbe za trofeje.
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Lik godinu dana nije igrao, vec u godinama, sklon povredama. Disertacija Dozeta.. Gilespi, Smart, sad ovaj. Idi covece na tviter, nije ovo za tebe.
A

AYLA

pre 4 meseca

bravisimo
z

zvezda ne

pre 4 meseca

zna gde udara... proglasili vec osvojenu abu , a jos ce dovesti deset igraca....ovaj od letos bez kluba,34 godine
M

Markonis

pre 4 meseca

Nikad losija dorada tima! Nekad bili Miler, Kampaco, Vildoza, Stimac, Kinsi, sad nijedan igrac da mozes reci da je pojacanje!
p

preplaćeni strani igrači

pre 4 meseca

U kupu Zvezda i Partizan sa po jednom petprkom
z

zgemba 82

pre 4 meseca

on je dobar , samo ne znam sta ce nam kad nemamo nikakvih sansi ili imamo bar jako male sanse
D

Dakara

pre 4 meseca

Ljudi shvatite da ove sezone MORA PO SVAKU CENU DA SE OSVOJI ABA liga, jer će jedino osvajač iste imati mesto u EL i za sledeću sezonu. Zbog prednosti domaćeg terena u finalu imamo jako velike šanse da vratimo trofej ABA u naše vitrine, a samim tim i obezbedimo sigurno učešće i za narednu sezonu EL. Da bi se to desilo moralo je da se reaguje i dovede pojačanje na poziciji krilnog centra, jer više od polusezone igramo bez krštene četvorke. U februaru očekivati da se dovede TOP pojačanje na bilo kojoj poziciji je skroz nerealno i prosto nemoguće. Trej Tompkins je jako zahvalan i dobar košarkaš u čiji prilog ide i podatak da je bio član jednog Reala punih sedam sezona. Ok, nije igrao od početka sezone i to je donekle malo veći problem, ali isto tako sa sigurnošču tvrdim da čovek sigurno nije zaboravio da igra košarku u šta će se uveriti svi dežurni pljuvači koji osporavaju njegov dolazak. Uz dobar i profesionalan pristup treninzima, taktičkih zamisli trenera, kroz mečeve u EL/ABA ima to da legne sve na svoje jako brzo, a vrhunac forme očekujte u borbi za trofeje ABA i KLS. Bez brige, Trej Tompkins je dobro pojačanje, samo se nadam da će se to kroz koji dan i ozvaničiti od strane kluba.
h

hahahahhahshaba

pre 4 meseca

Uzmi Željko Majkl Džordana
B

Bnm

pre 4 meseca

ZELJKO 33 GODINE TRENERSKE KARIJERE - 46 TROFEJA - KK PARTIZAN 49 TROFEJA - 4 EVROPSKA (1EL) - 5xFINAL4 LEGENDE KLUBA: DIVAC, PASPALJ, DJORDJEVIC, DANILOVIC, DALIPAGIC, KICANOVIC, OBRADOVIC, BOGDAN, PEKOVIC, VESELI..... KK ZVEZDA 75 GODINA POSTOJANJA SA RAZNIM PIB BROJEVIMA - 43 TROFEJA 14, PA 21, PA 17 SEZONA VEZALI SEZONE BEZ TITULE 29 SEZONA VEZALI DA NISU MOGLI KUP DRZAVE DA OSVOJE 13 SEZONA IM BILO POTREBNO DA OSVOJE ABA LIGU 12 SEZONA REKREATIVNI UCESNICI EL, PRE TOGA JE NISU IGRALI 17 GODINA, JEDINSTVENI VEZ NA OVIM PROSTORIMA LEGENDE KLUBA: NESA ILIC 😀 I ONI NASLI NEKOM DA PRICAJU O REZULTATU I APSTINENCIJI...
M

Mile led

pre 4 meseca

Za početak neka proba da uzme titulu, nešto mu ne ide.
@

@миле лед

pre 4 meseca

Узео је ону за којом још плачете😉.Вама је оставио да разигравате са старијим братом за трофеј,да наставите серију непобедивости 39:0 од 2011...
C

Cjepka123

pre 4 meseca

Još jedan beskorisni penzos i to sad kad je samo teorija u igri za top 10.
H

Hannibal

pre 4 meseca

Ako je zdrav i fizički u dobroj formi, bio bi pravo pojačanje. "Četvorka" u Zvezdi je krajnje deficitarna pozicija, jer ovo što igra Davidovac...pa, recimo da teško može biti gori čak i onaj kepec iz Igre Prestola...
O

Objektivan

pre 4 meseca

Lako je rasipati narodne novce
Ч

Чуме

pre 4 meseca

... што, објективно, ви најбоље знате.
Z

Ze

pre 4 meseca

Čovek ne igra godinu dana. Šta je ovo?
U

Uqrcu

pre 4 meseca

Da nije igrao godinu dana ozbiljnu kosarku nije ali i takav i bez leve ruke je bolji od crnog Davidovca da se ne lazemo...
Z

ZzzRrr

pre 4 meseca

Davidovac je beo
M

Mutommbo

pre 4 meseca

Nije igrao košarku 8 meseci, ŝto znači da nije u formi. Ali ipak ako je trenirao, nije mogao tek tako da je zaboravi. Siguram sam samo da je bolji od Davidovca, dovoljno tih 15 minita po utakmici prvih mesec dana do marta, značio bi.
0

015

pre 4 meseca

Nek' maltretira devojke u crnom i ja zadovoljan.
š

švaba____

pre 4 meseca

Čoviću ako si zainteresovan, ćale moj je bio strašan igrać devedesetih, jebiga sad pustio stomak, cepa kulen i majonez, al' ako zatreba ja ću ti pustiti broj da ga kontaktiraš, može da trenira utorkom i petkom i da odigra od 4 do 7 minuta!
E

Euro

pre 4 meseca

Ako ne dobijemo Real sa ovim ništa nismo uradili.
R

Realno samo

pre 4 meseca

13i novi igrac + 7 starosedelaca i dva strucna staba 😂 sve se to da fino upakovati u 15 miliona ali u exel tabeli 😂
1

14 pojačanja.

pre 4 meseca

Idemo dalje!! Kupuju domaće
n

nikolachikd

pre 4 meseca

dovesce zvezda jos 3-4 igraca da izguraju na 20, da jmaju 25 igraca u rotaciji i da nikako ne dozvole partizanu aba ligu. Onaj oredsednik njihov necu ga imenovati da bira da li bi da mu ekipa osvoji evroligu i svetsko orvenstvo neko za klubove i sve zivo sto moze ili da pobedi partizan izabrao bi pobedu protiv partizana i upravo to ga cini tako malik i jadnim covek i njegov preimenovani klub malim i jadnim klubicem iz predgradja.
"

"poja

pre 4 meseca

canje". ne bez zezanja, dobra ekipa da igra tourove sa legendama. kao ono partizan real skoro.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Setite se sta ste pricali i pisali o Teu. E ovo je negde ista situacija, sa jednom nogom, na stakama, covek je ofanzivni majstor, a za Davidovca Barkli licno.
C

Chiki laf

pre 4 meseca

Ko god da dođe bolji je od Davidovca!!
G

Gost 0407

pre 4 meseca

Kasno Marko na Kosovo stiže... moj Čoviću. Za El kasno, ali trebaće nam za finiš sezone u ABA i srpskoj ligi !
M

Miloschichcj

pre 4 meseca

Niko nikad evo od kada postoji evroliga i sva druga takmicenja evropska nije doveo vise igraca nego zvezda ove godine. Pricali se o panathinaikosu kako je doveo 10 igraca, kako tome ne moze da se parira kako imaju milione na racunu, oravdajuci time lose rezultate nasih ekipa. Sto se sada ne pise novinari da je zvezda dovela 13 igraca ove godine i da ce ovaj biti 14ti oocetkom februara gde se jos ocekuje jedno do dva do kraja sezone. To je 16 igraca ljudi, umete ki da se saberete koliko je to novca? Mislite da ovi stranci dolaze u srbiju zato sto nas vole, ili im se svidjaju navijaci? Pare rodjaci, debele koverte. 13 igraca i brojimo, dva trenera a rezultati? Jad i beda. Bolje da se ulozilo u 10 centara u srbiji po 3 miliona evra nego sto su sipali ovolike pare u zvezdu ni za sta.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Još kad bi imao petlju da kažeš cifre budžeta, pa da znamo malo bolje koliko košta ulaganje u osvajanje ničega... Biće da je ipak u pitanju klasičan grobarski licemer. Zvezda je ulagala koliko je realno za srpske klubove, dok se niste pojavili vi sa mantrom o nekoj tituli EL. Koga titula ovakve lakrdije od takmičenja uopšte interesuje sem dokonaša. Pa u EL nema 3 kluba koja imaju realan budžet. Zvezda je sa budžetom o 5,6 miliona izlazila iz realnih okvira.

gemathegreat

pre 4 meseca

Samo mi odgovori koliko je otišlo. Dalja diskusija nepotrebna.
S

Sale84

pre 4 meseca

Auu bre koliko ste vise dosadni sa tim koliko smo igraca doveli!!! Pa otislo je 10 igraca i doslo 10...posle otisla 3 igraca i dosla tri igraca... a vi pricate kao da imamo 25 igraca u timu! Igrac ode, ne dajes mu vise platu, dodje drugi i das mu plati a po vama ispada kao da placamo obojicu istovremeno!!!!
C

Cccc

pre 4 meseca

Koji će nam K sada kad smo sve šanse prokockali, džaba bacanje para jedino ako bude valjao za sledeću sezonu ali ako se pokaže ode on na ljeto dalje a ako bude kao Smart bačeno još 400-500 hiljada € za par meseci.
j

jjjjjj

pre 4 meseca

samo 9 meseci nije igrao,bice spreman za KLS
B

Bolonjeze

pre 4 meseca

Malo su zakasnili.
S

Svaka cast

pre 4 meseca

Promenjen trener oterani Nejpir,Simonovic,Bjelica vracen Topic sa pozajmice,dovedeni Smart,Gillespi i Tompkins ako dodje pa ocekuj final four
Ц

Цане

pre 4 meseca

Могу и мене да потпишу за 5 сома јура месечно, ја ћу сваку текму да направим 5 фаулова и неће ме бити блам да их направим...
е

ерхеру45уи

pre 4 meseca

А шта ће лебарнко звани 0/0/0 да ради онда?
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Dobar igrac 7 godina je bio clan reala u evroligi je za to vreme imao prosek 9 poena,takodje dobar suter za 3,taman ce da udje u formu i da se uigra do pocetka plej ofa za aba ligu zato je i doveden,zna covke sta radi.🔴⚪
a

asi

pre 4 meseca

Dobar šuter za 3 sa prosekom od 9 poena po utakmici?!
S

Slavuj

pre 4 meseca

Čovjek nije igrao najmanje 8 mjeseci. Mogao je i trenirati,ali bez utakmica i redovnih treninga sa ekipom nema rezultata. Ti može proći u slabim ligama i klubovima, ali igrati na profesionalnom nivou gdje se očekuju rezultati i gdje je svaka utakmica po nečemu značajna i važna, to je amaterizam. Pričati o njegovih 7 sezona u Realu je mazanje očiju. Da može igrati na nekom nuvou ostao bi u Rusiji jer su tamo veće pare. Ovako je doveden za ABA ligu jer je Čović shvatio da gubitkom lige ide u EK, a tamo nema jakih igrača i sponzora i tu bi bio i kraj evropske Zvezde. Molite se za Teodosićevo zdravlje jer bez njega vi gubite sve, a godine su stigle kao i njegovo nesportsko življenje i neredovno treniranje.
Z

Zonpi

pre 4 meseca

Ne zeleci da budem covicev advokat,u njegovom radu ima mnogo gresaka,ali i mnogo pozitivnih stvari,moram reci da mi je najsmesnije kada se kaze da nema sistema,e sad,ako je neko imao sistem to je zvezda pod covicem,zadrzavao je radonjica 2 godine bez trofeja,trpio ga,doveo mu gro reprezentacije,popunjavao sa odlicnim strancima ( markus,djenka,kvinsi miler,kinsi,volters,cirbes...), bilo i promasaja istine radi,ali ko ih nema, a sad,kad se pocelo raditi bez sistema,u momentu kada su u klub hteli da mu nametnu ljude koji se u sve mesaju ( u dobroj meri su i uspeli), to svako ko zna dublje stanje u klubu dobro zna,da li ce se izboriti sa njima,ili ce ga skrajnuti skroz,znace se na leto,ali jedno tvrdim,ode li covic iz zvezde na leto,zvezda ce za 2 god igrati fiba ligu,daj boze da nisam u pravu...
O

Ok

pre 4 meseca

Glavni cilj komsija je upravo to. Dok je Covica grickace jer taj zna sve. Nema lazi, prevare. Covek je ceo zivot u kosarci i nisu mu konkurencija. Ovakav igrac je bio potreban na pocetku sezone. Cekao se Petrusev ali on je odabrao Grcku. Posle nije bilo cetvorki na trzistu.
J

Junker

pre 4 meseca

Da mi neko objasni koji ce nam? U EL sansi vise nemamo, tj nemamo tamo od novembra. Za kup koraca ne moze da bude registrovan, za Aba ligu nam ne treba.
s

sasa70

pre 4 meseca

Taman ce biti spreman kad se zavrsi sezona!!!
L

Logicno

pre 4 meseca

34 godine uklapa se u roster
M

Mrs iz Zvezde

pre 4 meseca

Kaze Sferopulos, necemo dovoditi igrace samo da popune broj vec da prave razliku. E ako su ti igraci Smart, Gilespi i Tompkins koji prave razliku onda sam ja Deda Mraz !
J

Ja tebi ti meni

pre 4 meseca

Apsolutno! Daleko bolje opcije su bili Džeri Jeremić, "Vranjo" iz Mornara... Kamenjaš i sl
O

Ok

pre 4 meseca

Bavi se deda mrazom ovo ti ne ide. Tomkins je odlican igrac i ne boj se. Nije zaboravio kosarku. Zvezdi fali cvrstina u reketu mada i ja mislim da je takav igrac trebao ranije. Katastrofa, koga smo mi dobili a gubili od Albe, Asvela, Zalgirisa. Neskromno je bilo vaditi se na Barsi. Ona osvaja El ove sezone. Treba razgovarati sa Gudurom, Dobricem i Kalinom za narednu sezonu. Ako Real moze da okupi svoje. Sto ne bi i mi. Sto se Mitrovica tice on dugo ne igra cetvorku.
a

aaaauuuu

pre 4 meseca

Mislio je na to da prave razliku u korist protivnika
a

aaaauuuu

pre 4 meseca

Mislio je na to da prave razliku u korist protivnika
k

klasika

pre 4 meseca

Penzioner check nije imao klub duze vremena check niko ga nece check
đ

đapekorleone

pre 4 meseca

Svi uslovi za naše pojačanje ispunjeni 😂
l

lion zion

pre 4 meseca

on je zalog za sledecu sezonu jer ne mozemo naci boljeg igraca za te pare.ove sta odigra odigra.pa sta ako nije imao klub pola sezone,pa klej tompson dve ipo godine zbohg povrede nije sutnuo loptu pa se vratio izdominiro.vrh potpis lik je ubica
M

MAVERICKS

pre 4 meseca

Ne znam u kakvom stanju je sad al bio je mozda cak i najbolji suter za 3 poena sa pozicije krilnog centra kroz karijeru na sjajnih 42% sto je odlicno mogao bi da bude top resenje na cetvorci a sa jednom nogom je bolji od ovakvog Davidovca.
T

Tpb

pre 4 meseca

Dajte im jos pojacanja,malo je to! Od pocetka sezone: Nejpir,Teodosic,Bolomboj,Tobi,Giedraitis,Jago,Davidovac,Hanga,Gilespi,Smart,Topic sad Tompson...
O

Odlazi Covicu

pre 4 meseca

Taman pomislis ne moze gore od Gilespija i Smarta ali te "strucnjak" Covic iznova iznenadi cccc.....

gemathegreat

pre 4 meseca

Na 🎤, ne čuješ se.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Kasnite jedno sat vremena,vec se po internetu utvrdilo da je matorac,da nema pojma i dolazi da igra za milione,a covek igrao NBA,igrao za Real,Zenit,osvojio EL,ima iskustva igranja u EL godina,igrao u Realu 7 godina i uzeo EL sa njima,a to sto je vecini matorac sa 33 godine,neka pogledaju samo Tea koji baca magiju sa 37 i Hangu koji igra i bori se kao da ima 25. Setimo se samo Reala prosle sezone i "matoraca" koji su osvojili EL. Bolje sad dovesti iskusnog igraca koji ce odigrati do kraja sezone nego opet dovesti nekog igraca sa kraja klupe ili iz razvojne lige,a cetvroka nam fali cele sezone,sa njim cemo kompletirati roster.
N

Nanas

pre 4 meseca

Evo kakvi smo ljudi,mesecima ovde jedni te isti kukaju,kume,mole za cetvorku,i sada im kasno i ne treba im...pa stvarno kad covek pogleda neke komentare i nase ,a i grobara prosto covek da zakljuci da mi i zasluzujemo jedino fiba ligu,ovoliko nezahvalnih navijaca i ljudi nema nigde na svetu...
s

stankelitza

pre 4 meseca

Pa koji deo ti nije jasan? Tačno je da se moli za četvorku mesecima, a kad su te molbe prošle jer smo izgubili sve šanse za nastavak EL, onda se dovodi četvorka? Što isti ovaj nije doveden pre 2-3 meseca?
N

Nanas

pre 4 meseca

@stankeliza,e bas takvi kao ti mi nisu jasni,jer znam da ovde mracis uvek i pravis se velikim poznavaocem kosarke,eto nisu dovedeni tada nego sada i neka su,i covece opusti se,cenim da si neki klinac koji bi preko noci na f4,pa ne moze tako,pusti nas sredovecne koji pamtimo poraze i finala i od zadra,cibone,splita,kup u dubrovniku,mi koji smo bili prisutni i koji smo bodrili zvezdu u hali gde je 99% nam pokazivalo noz preko grla,koji smo preziveli teror vujosevica,pusti nas da uzivamo u evroligi dok traje,ako hoces navijaj,ako neces ne smetaj makar,vec deceniju smo medju 10-15 najboljih timova u evropi i sta sad,malo ti je i to ??? Pa doci ce dan i iskorak da se napravi,budi strpljiv...
s

stankelitza

pre 4 meseca

@Nanas Vidi, jesam klinac u odnosu na tebe jer te stvari ne pamtim i nisam bio rođen tada, to si u pravu. Ali to nema nikakve veze sa tim što ja želim uspeh svom klubu i što mi je dosta jedne te iste politike i nesposobne uprave da napravi iskorak poslednjih 10 godina igranja EL. Znači ne preko noći, nego 10 godina. Čak ne očekujem ni F4, nego barem top8, u koji smo uspeli da se plasiramo jednom u tih 10 godina. To samo objašnjavam stvari koje ti nisu jasne kod takvih kao što sam ja. A kod takvih kao što si ti, da ne kažem kod tvoje generacije, meni nije jasno, zašto se uvek zadovoljavate sredinom? Jel pogrešno to što želim najbolje moguće u svakoj situaciji? Ne nego treba da budem srećan što nije gore? Zbog takvog razmišljanja smo tu gde jesmo, kao klub, kao grad, kao država i kao nacija. Sportski pozdrav.
N

Nanas

pre 4 meseca

@stankeliza ,druze,ne da je pogresno,nego je super sto zelis iskorak,zelim ga i ja veruj mi,isto,ako ne i vise nego ti,i niti se zadovoljavam sredinom,niti opravdavam,samo pokusavam biti realan,i upozoravam da bez obzira na razne greske,odu li neki ljudi da se zvezdi crno pise,i ne volim logiku daj da menjamo pa kako bude,menjali smo dosta,i uvek skoro po pravilu bilo nazalost gore,pritisak treba vrsiti i teziti boljem,i veruj mi bice, drago mi je da si mladji,i docekaces to siguran sam,a nadam se i mi sredovecni,jer kosarkaski klub nam je mnogo zivot skratio😉...pozdrav i tebi
P

Petrinjo8273

pre 4 meseca

Sta će nam sad?! Da smo uzeli Higinsa umesto onog smarta i ovaj ako vredi nešto da je došao pre 2 meseca pa da se nadamo nečemu, ovako nam je potpuno svejedno, mi smo svoje prilike prosuli protiv Albe i Asvela.
@

@petrinjo

pre 4 meseca

...da smo uzeli higinsa, koji nije prosao lekarske, posle prve povrede bi bilo sta su ovoga doveli.
D

DS1989

pre 4 meseca

Kivan sam kao i i ti i bas sam danas ostavio komentar na tu temu... Ali to sta ce nam sada nije tacno. Delimicno si u pravu ako pricamo o EL to sta ce nam sada ima smisla ali ako pricamo o Aba ligi to uopste nema smisla jer nam je tu potreban kao lebac. E sad kakav, forma i ostalo to pojma nemam ali da nam treba pojacanje na toj poziciji treba...
C

Czz

pre 4 meseca

Da mozda nije igrao kosarku poslednjih 16 godina ? Nije, aha, dobro. Da nije mozda u najboljim godinama ? Nije ni to. Super. E sad mi samo reci da su povrede sastavni dio njegove svakodnevnice i da potpisujemo. Jesu ? Dodji mali da te platimo bogato i da nista ne dobijemo
r

rsczz

pre 4 meseca

Dobra stvar je sto smo sada poceli sa sklapanjem tima za sl. sezonu jeste da ce sl. godine Thompkins puniti 35 ali opet nije los igrac za rotaciju na poziciji 4, vidim da se sprema novi ugovor za Giedraitisa jos da njega uparimo sa Kalinom uff.. Ostali bi novi bekovi za sl. sezonu (Nedovic i Smart nisu dovoljno dobre opcije), novi centar uz Bolomboja i odlasci Davidovca,Lazarevica,Tobija i Ilica. Po meni kada bi to sve uspjeli realizovati bila bi to odlicna ekipa.
T

TD

pre 4 meseca

Teodosic, Nejpir, dos Santos, Smart, Hanga, Geidraitis, Davidovac, Bjelica, *Tompkins, Simonovic, Bolomboj, Tobi i Gilespi. 13 novih (9-10 stranaca), a tek je pocetak februara Hahaha
S

Svake godine to

pre 4 meseca

rade. krenu sa jednim timom završe sa drugim.
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Za EL je kasno, ne znamo u kakvoj je formi i fizičkoj spremi, 8 meseci nije igrao..ako može da pomogne da osvojimo ABA ligu zbog EL lige sledece sezone onda ok..
K

Korrac

pre 4 meseca

Ovi kako su krenuli sl. sezone nece biti srpskog igraca u timu. Odnosi se i na komsije. Spas za srpsku kosarku bi bio da izvise i jedni i drugi za EL.
9

9p

pre 4 meseca

Brutalan igrač u svoje vreme
A

Ajajaj

pre 4 meseca

Dobra pojacanja:3 centar Bajerna za kojeg se ne zna na koju foru prima platu od kosarke,Smart koji je igrac kakvih ima minimum 5 na svakom terenu ispred zgrade u USA i deda Tomkins koji je zavrsio sa ozbiljnom kosarkom 2017!
D

Drvo

pre 4 meseca

Sirotinjska pojačanja, ne jurimo Mirotića kao Fenerbahče koji može da ga plati skoro 4 milke po sezoni, nego ovog dedu od 200-300k. Ili nije bio Fener nego neko drugi klub sa budžetom od 30m, ne mogu dobro da se setim.
i

iskreno

pre 4 meseca

@drvo Jurili smo i Mirotića (možda i prvi), ali nije hteo kod nas....
J

Jel će

pre 4 meseca

I ovaj da nam bude ‘pojacanje’ kao i Smart? 🧐
G

Glavni

pre 4 meseca

Preduslov ispunjen - da minimum poslednjih 6 meseci nije imao klub i nije se bavio kosarkom

Gost55

pre 4 meseca

Касно Марко на Косово стиже... шта ће нам он кад смо већ изгубили шансу да се пласирамо у топ 10
p

podesen

pre 4 meseca

Pa mi jurimo top 13.
s

samo

pre 4 meseca

A sta cemo u deset?Ako hoces nesto moras da budes u cetiri,a ne da sa desetog mesta moras da dobijes dva jaca od tebe na gostujucem tetenu,da bi dosao uopste u priliku da igras protiv Reala koji ima plus prednost domaceg terena.
@

@podesen

pre 4 meseca

Grobar, kad stiže Mirotić ?