Crvena zvezda u društvu NBA klubova

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.02.19. | 15:35

Potpisan važan ugovor

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa poznatom kompanijom Hadl.

Ugovor su potpisali direktor kluba Filip Sunturlić i predstavnik kompanije Hadl Džulijan Frančeskini. Hadl već godinama svojim programima i tehničkom podrškom i inovacijama pomaže i usavršava napredak klubova i trenera i stručnih štabova, u skautiranju i razvoju igrača, takođe i treninge...Ova kompanija ima potpisanu saradnju sa 29 od 30 NBA klubova, sa ekipama iz Evrolige, brojnim fudbalskim klubovima, kao i sa reprezentacijom SAD... Crvena zvezda je potpisanim ugovorom postala prvi klub u regionu sa ovakvom vrstom ugovora. On je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još tri godine.
"Posle 29 NBA timova i gotovo svih ekipa u Evroligi, postali smo prvi tim iz regiona koji je potpisao ovakvu vrstu saradnje. Veliko priznanje za nas i pokazatelj da želimo da idemo dalje, da tehnički ideko u korak sa vremenom. Od ove saradnje veliki benefit imaće svi naši treneri, igrači... Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produženja na još tri sezone", poručio je direktor Sunturlić.

Izabrane vesti

Veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom nisu krili ni u kompaniji Hadl...
"Veoma smo ponosni na potpisivanje ove saradnje, jer smo nakon NBA i EL timova sada po prvi put prisutni u regionu i kroz jedan veliki klub Crvenu zvezdu. Ova saradnja je čast i izazov da pomognemo Crvenoj zvezdi da se tehnološki podigne na viši nivo, preko svoje akademije i mlađih selekcija, pa do seniorskog timai ovim putem želim da se zahvalim Crvenoj zvezdi što je shvatila da su novi vidovi praćenja igrača i tehnologije, vrlo važne za napredak kluba i samog igrača", rekao je Frančeskini.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara