Čudo se dogodilo: Žoc čestitao igračima posle poraza

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 10:47

Srbin je verovatno ubeđen u prolaz protiv Baskonije

Baskonija je produžila četvrtfinalnu seriju Evrolige protiv Fenera. Tim iz Vitorije je slavio u trećem meču i sada može da se nada majstorici u Istanbulu.

Brutalnom igrom u drugoj četvrtini Baskonija je stekla veliku prednost, Fener je jurio i jurio, ali na kraju nije stigao veliku prednost španskog predstavnika.

Izabrane vesti

Poznat kao perfekcionista i kao trener koji traži loše stvari i u velikim pobedama Željko Obradović ovog puta nije očajavao. Čak je čestitao igračima na činjenici da su bili blizu preokreta.
„Bila je ovo vrlo dobra, čak odlična utakmica. Znali smo da će Baskonija biti agresivna, posebno u odbrani. Odlučila je naša loša igra u drugoj četvrtini. Nismo imali problem sa faulovima, nismo bili u bonusu, ali smo dozvolili rivalu lake poene. Oni su to iskoristili i došli do velike prednosti“, poručio je Obradović.

Fener je predvođen Markom Gudurićem u trećoj četvrtini bio blizu preokreta.
„Promenili smo odnos prema igri u drugom poluvremenu. Bili smo jako dobri u trećoj četvrtini, bili smo blizu preokreta. Ipak, Baskonija je zasluženo pobedila. Čestitam im, ali i mojim igračima koji su uradili sve kako bi preokrenuli rezultat“, dodao je rođeni Čačanin.


tagovi

Željko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara