Da li se titula vraća u Milano?

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.06.18. | 08:55

Olimpija u Trentu ima priliku da osvoji pehar namenjen šampionu posle godine pauze

Nije se Trento naigrao u uvodne četiri utakmice protiv Olimpije (po dva puta u ligi i plej-ofu), ali je pobedama u bitkama za tron pred svojim navijačima potvrdio da je pronašao recept, te da neće biti nemi posmatrač finalnog obračuna. Ipak, evroligaš iz Milana je u Mediolanum Forumu stigao do meč lopte i prilike da osvoji 28. titulu u istoriji.

Ne treba isticati da je Olimpija znatno kvalitetnija, međutim, ne treba zaboraviti ni da je neretko pucala pod pritiskom. Poslednji u nizu primera dogodio se prošle godine, kada je razbijenu vojsku tadašnjeg stratega Jasmina Repeše rezultatom 4-1 u seriji počistio upravo Trento. Odluka odgovornih iz grada mode da Hrvatu uruče otkaz i na njegovo mesto postave Simonea Pjaniđanija donela je kakav-takav pomak i utisak je da Kuzminskas, Gaudlok i drugovi neće ispustiti šansu da dotuku rivala iz susednog regiona na severu zemlje.

Izabrane vesti

Trentov pečat u još jednoj uspešnoj sezoni (izabranici dugogodišnjeg trenera Maurisija Bušilje dogurali i do Top 16 Evrokupa) bila je kvalitetna odbrana. Ukoliko osujete ubitačan napad Olimpije, imaće čemu da se nadaju. Takođe, mnogo toga će zavisiti od šutera Šejvona Šildsa, koji ima nemerljiv značaj na rezultate crno-belih. U suprotnom, titula se vraća u vitrine Mediolanum Foruma

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 7140 IT1PF Trento - Milano ki 2 1,90
Ukupna kvota1,90

ITALIJA 1 - FINALE 

Petak
20.45: (2,05) Trento (13,5) Olimpija Milano (1,90)
* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Armani Milanosportsko klađenjeTrento

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara