Davidovac povredio Ahilovu tetivu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 14:18

Zasad nije poznato kada će se vratiti na teren. Nenadić je dobio malo jači udarac, ali nije u pitanju ništa ozbiljnije

Crvena zvezda je prošla najteži deo priprema relativno bez problema, a jedini veći problem bila je povreda Dejana Davidovca.

Ovaj igrač se nije pojavio na današnjem Zvezdinom otvorenom treningu jer je povredio Ahilovu tetivu. O tome je govorio i trener Zvezde Milan Tomić.
"Veoma sam zadovoljan dosadašnjim delom priprema, osim što Davidovac ima povredu Ahilove tetive. Kao i Nenadić koji je dobio jači udarac u rebro. On će pauzirati nekoliko dana. To su problemi, ali to je i normalno u pripremnom periodu. Probaćemo da napravimo što bolje trening-utakmice da se ekipa pripremi na pravi način", rekao je Tomić.

Izabrane vesti

Dakle, pored Davidovca manji problem ima i Nenadić, ali njega treba očekivati već na prvim pripremnim utakmicama u borbi za poziciju u timu.

Kod Davidovca nije poznato koliko će  vremena provesti van parketa. To je igrač koji je igrao i prošle sezone za Zvezdu, poznaje klub, može da igra na više pozicija i zato će crveno-belima biti veoma važno da ga što pre imaju u rotaciji.

Uglavnom, ako je nešto pozitivno, onda je to činjenica da Davidovac ima sasvim dovoljno vremena da se oporavi i uključi u sastav. 

Do početka sezone ima još mesec dana.

Foto: MN Press


tagovi

Dejan Davidovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara