"Nemanja Bjelica morao je da se snađe bez zemljaka"
"Nemanja Bjelica morao je da se snađe bez zemljaka"

Davljenik umalo šokirao Fenerbahče! Željkova vojska se mučila bez Bogdana, Bjelica ponovo dobar (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.02.15. | 18:35

Kanarinci na krilima osme vezane pobede ulaze u predstojeći Kup...

Nemanja Bjelica morao je da se snađe bez zemljaka

Fenerbahče može i bez Bogdana Bogdanovića! Doduše, teško, ali pobeda je upisana! Čupavo je bilo protiv davljenika u turskom šampionatu, ekipe Tofaša, ali su Nemanja Bjelica, Endrju Gaudlok i Melih Mahmutoglu odradili posao i svom timu podarili osmu vezanu pobedu u svim takmičenjima - 86:77 (14:20, 26:16, 19:20, 27:21).

Izabrane vesti

Kanarinci iz Istanbula su, kao po navici, ponovo jako loše otvorili utakmicu i dozvolili protivniku da se rezultatski odlepi, kako bi polovinom druge deonice vadili fleke i stizali čak 15 poena razlike (31:16)! Međutim, furioznim nizom trojki i serijom 24:4, Fener je do odlaska na veliki odmor uspeo da povede sa 40:36 i malo umanji pritisak.

Praktično sve do sredine poslednjeg kvartala vođstva su se smenjivala i viđena je prava rezultatska klackalica, ali kada je bilo najbitnije, gosti su ponovo dodali gas, izrešetali koš Tofaša i praktično do pobede stigli u poslednja dva minuta!

Fenerbahče je na put nove pobede odveo Melih Mahmutoglu sa 23 poena, 18 je ubacio Endrju Gaudlok, a Nemanja Bjelica je dodao 10 poena, tri skoka i dve asistencije. Jan Veseli je uknjižio sedam koševa. Na drugoj strani Lamar Paterson imao je 20 poena, a Miroslav Todić 12, uz tri uhvaćene lopte. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nemanja BjelicaKK TofašKK FenerbahčeJan VeseliBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara