Komentari na vest

Denver u šoku: Osramotili su nas! Jokić analizira: Anderson je mnogo pametan

P

Prcko33

pre 12 dana

Eron Gordon kao Nemanja Nedovic , obojica misle da su Dzordan i onda krenu da soliraju, rade nesto sto ne umiju i ispadaju smijesni ... Denver kao ekipa "ispao iz kolosijeka" , niko ne radi ono sto treba da radi vec na silu igraju zato su ovako "pregazeni" !
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Zaključala ih je Minesota, izbacili su ih zone komfora, ne igraju svoju igru. Ljudi samo pricaju o tome da Denver igra lose, ali to je posledica strasne odbrane Minesote. Minesota udvoji Jokica, on doda pas u korner, ovi odlicno izrotiraju i nema otvorene pozicije... Jednostavno sve stižu, kao da imaju igraca vise na parketu.
P

Prcko33

pre 12 dana

Apsolutno se slazem , ali pricam o tome koliko je Denver "izgubio konce" upravo zbog igre, i fanaticne odbrane Minesote ... Pri tom' ovo sto pricam , od te muke u napadu pocinju da rade ono sto ne umiju i ispadnu jos gori!
s

srka

pre 12 dana

Ma ovo je metla! 4:0 za Minesotu. Do Oklahome oni neće izgubiti utakmicu, a onda će već biti drugačije i za njih mnogo teže i zahtevnije.
G

Gostivar

pre 12 dana

Odgledao sam i seriju protiv Lejkersa i pretpostravio sam da ce biti ovako ako ne promene nesto ili pojacaju malo. Prvo i osnovno, Jokic kao MVP mora mnogo bolje. Protiv Lejkersa je davao svoju porciju od 20-30 koseva uz skokove i asistencije ali u odbrani je ocajan. Ne igra odbranu uopste. Pa covece, centar si, brani svoj reket, probijaju ga svi redom. Ne znam, dal zato sto je nas ali ocekujem od njega mnogo bolju igru. Sta vredi sve sto uradi u napadu ako preko njega prime apsolutno svaki kos tj ne odbrani nista. Kao i da ne igra. Drugo, Marej ocajan. Jokic se stekovao protiv Minesota, dok Marej siluje, mada ih i biju a sudije ih ne brane. Izgleda da imaju zadatak od NBA da zaustave Denver. Kao i protiv Lejkersa dozvoljavaju grubu igru na njima, uz mnogo kontakta a ovamo satro neke situacije koje reklamiraju presudjuju u njihovu korist, na 20-25 razlike. KCP totalno van forme...Ne moze da pogodi sut a odbrana nula. Porter...toplo hladno, kao i Gordon, kao i Redzi.. Klupa kao da ne postoji, mada je sinoc dobro odigrao Holiday. Uglavnom, kad ekipi ne ide, zna se ko je glavni igrac u Denveru...Znaci Jokic mora da siluje. Ako se Redzi ne oporavi i ako je i Marej povredjen, lako moze da bude i metla ovde.
P

Prcko33

pre 12 dana

Legendo od Jokica se ocekuje da igra u oba pravca , ocekuje se da igra 45min i naravno co'ek ne smije napraviti faulove da ne bi usao u problem sa licnim , jer bez njega su smijesna ekipa ! I ti ga prozivas zbog odbrane !
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Ne treba sudije uopšte spominjati, nisu oni krivi za ovu katastrofu Denvera. Što se tiče serije sa LA, treba se prisetiti one druge utakmice kada su sudije pogurale Denver pred kraj. Da su Lejkersi bili pametni, da su uzeli nekog boljeg rezervnog centra (Dramond npr) bili bi oni dosta opasniji i za Denver i za ostale. Kada sam video da nikoga nisu doveli u februaru (ne računam Dinvidija koji je van forme), znao sam da od njih nema ništa. Što se tiče Minesote, odlična ekipa, imaju dosta bolju odbranu od Lejkersa i imaju više centara koje rotiraju protiv Jokića. Teško će Denver okrenuti ovo, sve sem 🧹 će biti uspeh za Denver. Priče o povredi Mareja su isto smešne. Apsolutno se po njegovim kretnjama ne vidi da je povredjen, jednostavno ga je Minesota zaključala i ne treba omalovažavati njihov odličan posao u odbrani. Marej se samo svadja sa sudijama, vidi se da je nervozan kao i ceo tim Denvera. Imam utisak da ne veruju u pobedu. Minesota deluje kao tim koji može do titule.
G

Gostivar

pre 12 dana

Naravno da ne ocekujem da brani sve zivo ali kad se lomi rezultat, kad je bitno...pokazi malo volje, zelje, skoci ponekad, lupi neku bandzu. Apsolutno ni jednu loptu nije uzeo u skoku, u direktnim okrsajima sa protivnickim centrima ali da nijednog beka ne zalepis, poklopis...mislim stvarnoi. Sta vredi ako das 30 koseva a preko tebe tvoja ekopa primi 30-40. Mislim da je i on poceo da glumi malo zvezdu i ocekuje od ostalih u ekipi da ginu za njega u odbrani.
I

Ivan..

pre 12 dana

Naleteli su na ozbiljnu ekipu koja ce verovatno i biti sampion. Nije sramota, bolji su.
T

To je to

pre 12 dana

Kljuc svega je prelazak pomocnika Denvera u Minesotu.
z

zmi zmi

pre 12 dana

Ne pomocnika nego generalnog menadzera Tima Konelija, koji je izabrao Jokica na draftu a onda u Minesoti sklopio tim da tuce Nagetse.
U

Urgh!

pre 12 dana

Neće se predati Denver bez borbe, nije to još ništa gotovo, mada neće biti lako. Biće sigurno reakcija u Minesoti, Denver će sigurno uzeti makar jednu. Možda ode serija i na sedam utakmica, ipak je ovo borba za finale konferencije, neće tu biti predaje, a kamoli te famozne metle, sa kojom se mnogi naslađuju. A meni to bezveze, to nije poenta u sportu...
K

KIMI 85

pre 12 dana

Kao sto sam rekao pre neki dan, duza i kvalitetnija klupa Minesote i zato je blagi favorit, pritom bolju odbranu igraju. Daleko od toga da je bilo sta gotovo, ali ovo je posledica loseg poslovanja Denvera posle osvajanja prstena. Nisu osnazili klupu, Marej nema dostojnu zamenu kad ga ne ide kao sinoc, preplaceni Porter, i na sve to kad Jokic isto mora da odmara, pogotovo nema dostojnu zamenu. KCP igra dobru odbranu, Gordon nema kontinuitet. Ostatak tima suvi prosek. Pa ne mozes da odbranis prsten sa istom ekipom, konkurencija se pojacala bas da te skine sa trona ali ti si pametan neces nista menjati..
Š

Škrabotina

pre 12 dana

Marej prosto nije ozbiljna #2 opcija za šampionsku ekipu. Denver se prošle godine provukao na starost protivnika. Objektivno su medju tri najgore defanzivne ekipe da osvoje titulu prvaka. Kad ti je Jokić najbolji igrač mora 4 konja koji svi igraju odbranu oko njega. Zameni Mareja i MPJ-a, sa, na primer, Džru Holidejom i Džejlenom Vilijamsom i eto prototipa. Svilen je Denver. Šanse uvek ima, ali teško.
I

Ivan3333

pre 12 dana

Minesota je fizicki najjaca ekipa koju sam u zivotu gledao. Jedini nacin da se zaustavi Jokic je da ga biju a jednostavno se ne moze stalno svirati faul.Naz Rid unistava Denver i u napadu i u odbrani.
I

Igor6666

pre 12 dana

Onda nisi gledao košarku osamdesetih i devedesetih.Lejkersi,Boston i pogotovo Detroit,posle Čikago.Svi su igrali brutalno u odbrani i zato su i dominirali.
D

DDF

pre 12 dana

Danasnja NBA LIGA naspram 80/90 je"pamuk"...😉😉😉
T

TAKOO JEEE

pre 12 dana

Pisao sam juce da Jokic preteruje sa skromnoscu...Bude u reketu, bukvalno moze da napadne kos uz njihovu jaku i grubu odbranu gde je realno udvojen.Ali Nikola je dominantan i jak, nesto bi ubacio, nesto iznudio faul i odmah bi se drugacije igralo..Trebao je sut da uzme a ne da deli lopte iz tog reketa saigracima koji su na sutu za 3 poena bezbroj puta promasili..Bolje da nesto ubaci Jokic , ili neku licnu da izbori nego da nema ni asistencija ni poena....Ipak je Jokic MVP i ne bi trebalo da se forsira Marej...Ipak je ovo NBA , Denver sampion, Jokic najbolji igrac lige tako da ovo jos nije gotovo.Minesota jeste dominantnija u ovoj seriji, ali ovde jos nista nije gotovo...Dobro se pripremiti, Jokic da uzme stvari u svoje ruke, nadam se da ce i saigraci biti bolji i serija se vraca u Denver...
N

Ne da je

pre 12 dana

gotovo nego će metlu da dobiju! Nespremni su totalno bili.Ajde da ih iznenade u jednoj utakmici,nego kao grupa gradjana su igrali. Govor tela kaže da su gotovi...
D

D@cha

pre 12 dana

Stos je u tome sto su igrali cvrstu na momente prljavu odbranu nad Jokicem sto njemu ne odgovara..
D

Dadada123

pre 12 dana

Kao sto neki napisase u komentarima ispod prosto je neverovatno da ti kao lider ekipe i Mvp u utakmici u kojoj ti saigrace ne ide nista od ruke uzmes 13 suteva.Pa jel bolje da ti silujes suteve ili ovaj raspali Marej
n

nick123

pre 12 dana

haotična košarka,koliko puta i ne čekaju jokića da se pridruži nego se marej i porter zabadaju u odbranu plus nerezonski šutevi ,po meni trebalo bi da uspore igru koliko je god moguće da bi imali neku šansu da se vrate u seriju
N

No.1

pre 12 dana

Jaka odbranbena ekipa se razbija u tranziciji nikako na postavljenu odbranu pa lagano.
N

Nick123

pre 12 dana

Koja tranzicija ,kontra 1 na 3 nije tranzicija
B

Barselno

pre 12 dana

Pa da bolje da uspori pa da ide 1 na 5, lakše.
S

Snaga

pre 12 dana

Pre neki dan su napisali Minesota je malo bolja, a Denver malo slabiji nego lani. Bilo je 4:1 za Denver, a sada metla. Ima stručnjaka ovde.
S

Saturn

pre 12 dana

Druze kad ne ide ekipi ti treba da uzmes 30 suteva , jedna susa jang uzme 30 suteva , Marej iz Atlante 40 suteva ti uzmes 13
D

Djape45||

pre 12 dana

Nije isto beku i centru da sebi kreira poziciju za šut i da sili.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Minesota ga udvaja, reket je zaključan i jako mu je tesko da on resava. Konstantno ima svezeg cuvara, rotiraju KAT, Gobera i Rida na njemu. Kada Jokic podeli pas, igraci Vukova dobro izrotiraju i opet Denver nema otvoren sut. Minesota je ozbiljna ekipa.
M

Miloschichich

pre 12 dana

Pricao sam o ovome i skupljao minuse iznova i iznova. Ekipa denvera dobija lagano sve ekipe zato sto se igra alaba ili nikakva odbrana, zato sto niko ne udvaja jokica, nije agresivan itd itd. Evo primera sta se desava sa agresivnoscu. Sampionska ekipa mora biti gladna, sa zarom u ocima i spremna da ae pobije, da li vam denver lici na takvu ekipu? Voleo bih da gresim ali minesota brise ovo sa nulom, u mineapolisu nemaju sanse jokic i ekipa, pojesce ih. Nadam se da ce kladionice nastaviti sa ovim kvotama bar da ae oparim jos malo