Derbi bez trenera!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 15:40

Goran Topić i Miroslav Nikolić trenutno su van klupskog tabora, pošto su se stavili na raspolaganje selektoru srpske reprezentacije Aleksandru Đorđeviću, pa će okršaj Vršca i Dinamika da protekne bez stratega

Dogodi se nekad da jedan tim bez šefa struke izađe na megdan rivalu, ali vala gotovo nikad da timovi ukrste koplja bez svojih kormilara. Takvu situaciju imaćemo prilike da vidimo u derbiju 19. kola Košarkaške lige Srbije, kada Vršac večeras bude dočekao Dinamik. Goran Topić i Miroslav Nikolić, dakle oba trenera, trenutno su van klupskog tabora, pošto su se stavili na raspolaganje selektoru srpske reprezentacije Aleksandru Đorđeviću.

Vršac i Dinamik stari su znanci, pošto biju bitke i u okviru drugorangiranog regionalnog takmičenja, a u ovosezonska dva odmeravanja snaga oba tima ostvarila su pobedu na svom terenu. Sastav sa Dorćola ima dve pobede više u KLS-u, ali je nešto umorniji posle izazova na Kupu Radivoja Koraća u Nišu, gde je poražen 15 razlike od Mege Bemaks već u četvrtfinalu. Vršac je imao više vremena za odmor, oporavak igrača i pokušaj da nastavi seriju dobrih rezultata.
"Vršac je najtalentovanija ekipa, koja beleži sjajne rezultate i koja nas je nadigrala u prethodnom duelu u regionalnoj ligi. Nadam se da ćemo biti dobri u defanzivi kako bismo bili konkurentni", istakao je strateg Dinamika Nikolić.

Izabrane vesti

Posle duže vremena Vrščani su kompletni, izuzev bolesnog Koče Jovovića.
"O kvalitetu Dinamika ne treba previše trošiti reči jer njihova pozicija na tabeli sve govori. Nama ostaje da pokažemo da smo dostojni velikog megdana, da budemo na nivou naših igara iz prethodnih nekoliko mečeva i da ne razočaramo naše navijače, čija nam je podrška velika inspiracija", reči su Topića pred derbi u Milenijumu.

KLS – 19. KOLO

Utorak
Beovuk - Borac 76:89
Radnički - Vojvodina 92:88

Sreda
18.30: (1,95) Mladost (13,5) Metalac (2,00)
18.30: (1,30) Tamiš (16,0) OKK Beograd (3,90)
19.30: (1,45) Dunav (15,0) Spartak (3,05)
19.30: (3,90) Sloga (16,0) Zlatibor (1,30)
19.30: (1,70) Vršac (14,5) Dinamik (2,30)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

KK DinamikKK Vršacsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara