Dinamik u plej-of groznici - MZT gura svoj cilj

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.02.19. | 10:50

Trener Dorćolaca Vladimir Đokić zna da posle poraza od Sparsa s ratobornim Makedoncima nema šale

Na Dorćolu vlada derbi neizvesnost! Dinamik u zaostalom meču 19. kola u klinču sa preozbiljnim MZT Skopljem juri četvrto mesto na tabeli. Gužva za ovu poziciju je velika, budući da na nju iz sve snage kidišu Borac, Sutjeska i Lovćen koji trenutno s utakmicom više ima isti broj bodova kao i Dinamik...

Dakle, nije lako Dinamiku, niti Makedonci imaju nameru da se s puta sklanjaju pulenima Vladimira Đokića, budući da i oni jure svoju satisfakciju, odnosno drugo mesto na tabeli koje im u plej-ofu omogućava sve blagodeti koje nosi domaći parket. S tim u vezi Đokić je uoči utakmice konstatovao da je njegov tim imao pet meč lopti, od kojih je prva propala u Sarajevu gde su Dorćolci uprkos svoj borbenosti poraženi sa 88:84. Dakle, protiv Sparsa nije išlo, ali nije ni protiv MZT-a u Skoplju, u utakmici osmog kola koju su Makedonci dobili sa plus 10 poena razlike.

Izabrane vesti

S tim u vezi Petar Rakočević, košarkaš Dinamika izjavio je da je njegov tim debelo podbacio u Skoplju, i da sasvim drugačije mora da odigra u Beogradu. Uzgred, znaju Dorćolci dobro da će na njih motriti večeras i Čačani koji su sinoć u Vrscu lagano zgazili domaćina sa 74:100, i tako najviše uslugama tadema Radovan i Ilija Đoković, došli u poziciju spremanja busije za doček Dinamika u 20. kolu koje se igra 28. februara.

Dakle, večeras će zbog svega navedenog Dorćol biti mesto vrlo bitnog derbi okršaja ABA 2 lige. Očekivanja Dinamika su svakako pobednička, što potvrđuje i trener Vladimir Đokić koji poziva navijače kao šestog igrača na parketu njegovog tima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 7416 ABA 2 Dynamic - Skopje up manje (159.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

ABA2 liga – 19. kolo
 18.00: (1,60) KK Dinamik (14,5) MZT Skoplje (2,55)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: ABA2/MZT Skoplje


tagovi

ABA 2 ligaKK DinamikMZT Skopljesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara