(©Starsport)
(©Starsport)

Direktor Olimpijakosa ne krije: Nadam se da će Real pobediti Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 16:39

„Tako ćemo lakše doći do dodatnih karata“, kaže Nikos Lepeniotis

Barselona je uveliko izvadila kartu za Kaunas, sinoć je to učinio i Olimpijakos, a večeras će Evropa saznati da li će preostala dva mesta popuniti Real Madrid ili Partizan i Monako ili Makabi Tel Aviv.

A, u crveno-belom delu Atine ne kriju da imaju svoje favorite. Kako je otkrio direktor Olimpijakosa Nikos Lepeniotis, nada se da će mesta na Fajnal foru izboriti Real Madrid i Monako.

Izabrane vesti

Nema on ništa protiv Partizana ili Makabija, već ima svoju računicu kako bi njegov klub mogao da dođe do više karata u Kaunasu.

„Zvanično, sva četiri kluba (koja odu na F4) dobiće isti broj karata. Ukoliko se Partizan i Makabi ne plasiraju, Olimpijakosu će biti olakšan posao da dođe do dodatnih ulaznica. Španci, recimo, nikada ne uzimaju više od 300 karata. Zato će sva odluka da padne u sredu veče, tada ćemo saznati kakve su nam šanse da dobijemo još ulaznica“, rekao je Lepeniotis.

Njegova računica je jasna: Monako nema armiju navijača koja će da zapuca u Kaunas, a nema je baš ni Real, kojem je uglavnom dvorana u Madridu poluprazna. Dok bi potpuno drugačija situacija bila sa Partizanom i Makabijem, čiji bi navijači zapucali u Litvaniju i bila bi povećana potražnja za dodatnim kartama.

Kako pišu Grci, cela organizacija F4 turnira u Kaunasu je problematična za navijače, jer smeštaja u gradu i okolini gotovo da više nema, automobilom je preveliki napor putovati, a za avion je potrebno makar jedno presedanje. I ne kriju komšije: Beograd je bio savršeno odredište za finalni turnir za sve navijače u Evropi.


tagovi

KK PartizanKK OlimpijakosFajnal for

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara