Dobrić: Gde da im dozvolimo da nas pobede i četvrti put...

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.04.18. | 21:12

Zvezdin prvotimac najavljuje rasterećeniju igru u Morači

Crvena zvezda se večeras izvukla i uspela da izjednači! Budućnost je bila nadomak druge pobede u Pioniru i ogromnih 2:0 pred selidbu finalne seriju Moraču, ali su crveno-beli ohladili glave, smirile ruke i večeras nisu dozvolili greške kao sinoć.

Jedan od boljih u pobedničkom timu Zvezde je bio Ognjen Dobrić koji je pružio mnogo bolju partiju nego u onom prvom meču.
„Mislim da će u ovoj seriji odlučiti energija i ko ima veću želju. Pokazali smo to u poslednjih 15 minuta i dobili večerašnju utakmicu. Normalno je da bude tenzije, finalna je serija i niko ne želi da izgubi. Sad je malo pao teret sa nas jer smo dobili drugu utakmicu i mislim da ćemo igrati lakše i rastrećenije u Podgorici. Moramo da pobedimo dole ako želimo da ostanemo u seriji“, rekao je Dobrić posle meča.

Izabrane vesti

Dobrić je pogodio neke važne u drugom poluvremenu kada je Zvezda okrenula utakmica u svoju korist.
„Znači mi što sam pogodio šuteve za samopouzdanje u sledećoj utakmici“.

Zvuči neverovatno, ali crvena zvezda je većeras prvi put pobedila Budućnost ove sezone...
„Znali smo da moramo da vratimo zaostatak jer nikako nismo smeli da ih pustimo da odu sa 2:0. Skupili smo se, malo podigli energiju i završili to u našu korist. Nismo smeli da im dozvoilimo da nas pobede i četvrti put ive sezone. I to pred našim navijačima“, poručio je Dobrić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ognjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara