Dobro je što smo već igrali u Beogradu protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.01.19. | 11:23

Elmedin Kikanović pred meč s Partizanom u TOP 16 fazi Evrokupa

Partizan u trećoj utakmici TOP 16 faze Evrokupa igra protiv Monaka u hali Pionir večeras od 19 časova. Jedan od onih kojima trener Sašo Filipovski ne mora da objašnjava šta Kneževe čeka u Beogradu je svakako Elmedin Kikanović, bivši košarkaš Crvene zvezde.

Zanimljivo, Monako je ove sezone već jednom igrao u Beogradu kada je gostovao Crvenoj zvezdi u prvoj grupnoj fazi Evrokupa. Kneževi su slavili sa 91:75.

Izabrane vesti

I sada se nadaju sličnom ishodu protiv Partizana...
"Dobro je što smo već igrali u Beogradu protiv Zvezde pa smo već iskusili tu vrstu atmosfere. U isto vreme, imamo iskusne igrače koji su već igrali u takvom okruženju. Partizan ima sjajnu sezonu u Evrokupu ove sezone, a dodao je i dva igrača u roster. Znamo šta možemo da očekujemo i spremićemo se za to. Dobri su, jaki fizički. Svaka utakmica i svaki poen u ovakvoj grupi su veoma važni", rekao je Kikanović.

O predstojećoj utakmici govorio je i Sašo Filipovski, strateg Monaka.
"Partizan je ove sezone promenio trenera, tim je napredovao, igraju tiski, sa dobrom odbranom. Biće važno da poštujemo loptu jer će svaka izgubljena značiti kontranapad. Moraćemo da igramo s dosta koncentracije, da se pogledamo u oči i napravimo iskorak", rekao je Filipovski.

Foto: MN Press


tagovi

Elmedin Kikanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara