Komentari na vest

Dok su Lejkersi tražili recept za Srbina, probudili se Denverovi šuteri: Sjajni Mari i novi Jokićev tripl-dabl za 2-0

h

hoćemo neki tekst

pre oko 1 godinu

o Kokezi...gde je,šta radi....
K

Kafic

pre oko 1 godinu

Tanak nesto ovaj tripl dabl. Hahah. Glavati ti bi to bolje?
D

Djape45

pre oko 1 godinu

To je to potvrdjena prednost domaćeg terena. Sad uzeti jedan brejk i 3-1 ne bi trebali prosuti. Kako igra Jokara biće manje kvota da napravi tripl dabl nego da ne napravi.
G

Gost+31

pre oko 1 godinu

I opet ću ponoviti, Denver lagano osvaja titulu! Sportski pozdrav!
G

Grobar....

pre oko 1 godinu

Bruka, 3x sam sinoc pokusavao da odigram tiket, Jokic manje, Gordon manje, Lebron manje, i Davis manje..za 2000..i svaki put mi izbaci da li zelite da odigrate tiket sa promenjenim kvotama, i ja prihvatim i ono opet ponovi, pa opet, pa opet..i ne odigra..onemogucise me za 200e
d

dobro, i?

pre oko 1 godinu

Druze, mogao si lagano da kdes na drugi sajt :)))
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Ja sam tako odigrao 5 tiketa po hiljadu, misleći da nisu uplaćeni jer me je non stop izbacivao😂,I naravno pao.
0

019

pre oko 1 godinu

Pozdrav za onog "strucnjaka" koji je predvidjao da ce hacimura da zatvori Jokica i da Lejkersi uzimaju brejk. Koji Hacimura sinak, ne mogu mu trojica nista.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Šali se Nidžo malo,evo obećava da sledeću utakmicu neće imati tripl-dabl.Kakva igračina,uz njega bi i ja davao 3 trojke po meču.Marej je luda glava,šta je čovek uradio u poslednjoj četvrtini.Dobija ovo Denver 4:2.
p

pfefer

pre oko 1 godinu

Marej sa svojim sizofrenim cepanjem prvo ukanalio a onda izvukao Denver
i

ilodann

pre oko 1 godinu

Kao i Porter koji mi cupa zivce celu utakmicu, krene da ubacuje u cetvrtoj cetvrtini i sa onakvih skok sutem dodje ti da places kako lepo puca trojke i onda mu mozak zatrokira i onako izvede loptu pod kosem...
g

ghost11

pre oko 1 godinu

4-2 Denver prolazi. Bice gadno protiv Bostona u finalu, samo nemaju nikog da cuva Jokica
G

Gost8489

pre oko 1 godinu

Miami ide u finale, kakav Boston. Jimmy je još prošle godine obećao.
A

Aooooooooj

pre oko 1 godinu

Nemaju nikoga da cuva Jokica? Sine jesi li ti cuo za Al Horforda???? Da se razumemo,naravno da navijam za Denver,naravno da je Jokic za mene ubedljivo najbolji igrac u NBA. I da niko ne moze da ga cuva...ali ako neko bar malo moze da mu zasmeta,to je All Horford! Odgledaj par utakmica pa onda pisi ko koga moze i ne moze da cuva. U svakom slucaju,nadam se da ce ako prodju Lakerse ici na Miami...to bi mnogo lakse mogli da dobiju...mogu naravno i Boston,cak su po meni favoriti i protiv Bostona...ali ce im svakako biti to mnogo tezi protivnik.
e

esprit fort

pre oko 1 godinu

Jokic igra za tim. Skupi oko sebe po dvojicu-trojicu protivnickih igraca koji ga udvajaju, i onda uruci loptu bekovima na spoljnjim pozicijama ili odigra pik. Bez njega Denver isao u minus po 10 poena.
E

Enjoy

pre oko 1 godinu

Ako Murray ovo radi,bice veridbe,bice prstenje
K

Kum Danilko

pre oko 1 godinu

Jos jedan tripl dabl? Taman i da prsten osvoji, tanko je to, mora Jokara mnogo bolje da bi mogao sa mnom i kumarom SaloM da igra. Jedino Bogi moze u nasu petorku.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Brt, ko ti je kuma?
S

Skola za decu

pre oko 1 godinu

Iskreno, ovo treba uvek pisati u komentare da se ne zaboravi... Da se ne zaboravi sta su izjavljivali o Jokicu i od koga je doslo... da je doslo od domacih legendi ove igre, od njegovih zemljaka, da deca nauce na primeru sta je sujeta i da se tako ne ponasaju, pogotovo prema svom coveku.
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Predsedniče moj najvoljeniji, možeš li da mi završiš peticu 'banana' za večeras, hitno je?!?