Dubljević: Želim da dobijemo Zvezdu u gostima, čeka nas pravi pakao

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.03.18. | 16:29

Bivši košarkaš Budućnosti se nada trijumfu Valensije

Poznata je hala Aleksandar Nikolić (Pionir) kao mesto gde su padali oni najveći, kao vulkan čija lava topi i najsnažnije protivnike. Svestan je toga i Bojan Dubljević koji s Valensijom dolazi u Beograd na noge Crvenoj zvezdi u Evroligi.

Baš zato što dobro poznaje kakva atmosfera čeka Slepe miševe on je bio meta španskih novinara.
"Bio je to moj prvi profesionalni meč u ABA ligi, imao sam 19 godina i igrali smo protiv Partizana. Sećam se da smo dobili na kraju u poslednjim minutima. A pre tog meča sam bio pomalo uplašen zato što nisam znao šta da očekujem", prisetio se Dubljević.

Izabrane vesti

Naravno, u prvom planu razgovora bila je atmosfera.
"Hala Aleksandar Nikolić (Pionir) jedna  je od najkomplikovanijih u Evropi. Navijači Crvene zvezde podržavaju svoj tim veoma jako, veoma su primetljivi, posebno u Pioniru. To je okruženje koje je veoma teško za igru protivnika. Znamo da nas čeka pravi pakao i moramo da se pripremimo za to", rekao je Dubljević.

Pogodi najveću kvotu i osvoji karte – Final 4 u Beogradu!

Ne krije bivši košarkaš Budućnosti da ima posebnu motivaciju pred ovu utakmicu.
"Svaka utakmica u Evroligi je velika motivacija sama za sebe, ali je činjenica da mogu da savladam Zvezdu prvi put u gostima nešto posebno za mene. Oni su u najboljem momentu u sezoni, posebno kod kuće. Daćemo sve od sebe i igraćemo kao tim kako bi imali šanse da dobijemo. Spremali smo se ove sedmice za okruženje koje nas čeka", rekao je Dubljević.

Valensija se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli sa skorom 9-16, dok je Zvezda 11. sa 10 pobeda i 15 poraza.

Meč je na programu sutra od 18.45.

Foto: Shutterstock


tagovi

Bojan Dubljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara