Dušan Alimpijević ima novi klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.11.18. | 09:31

Nekadašnji trener Crvene zvezde pronašao angažman u Rusiji

Vreme je za novi profesionalni izazov u karijeri Dušana Alimpijevića. Nekadašnji trener Crvene zvezde potpisao je ugovor do kraja sezone sa ruskim Avtodorom iz Saratova, zvanično je objavio taj klub.

Posle odlaska iz Crvene zvezde, izazvanog porazom od Budućnosti u finalu ABA lige, mladi stručnjak se posvetio usavršavanju. Radio je u letnjem kampu Dalas Meveriksa, a do skora je bio gost Željka Obradovića i pratio rad u Fenerbahčeu.

Izabrane vesti

Alimpijević će imati tešak zadatak da ekipu iz Saratova odvede do plej-ofa VTB lige. Avtodor je trenutno na devetoj poziciji sa skorom od dve pobede i četiri poraza. Mladom stručnjaku, rođenom 1986. godine, u radu će pomagati Nebojša Vagić i Dimitri Boladaev.

„Imali smo nekoliko kandidata, na kraju smo se odlučili za Alimpijevića. Dobili smo odlične informacije o njegovoj stručnosti, na kraju smo se našli, razgovarali i odlučili da mu ukažemo poverenje. On je mlad, harizmatičan i ima veliko iskustvo. Predvodio je Crvenu zvezdu u Evroligi. Verujem da će sa Alimpijevićem naš tim napredovati“, poručio je predsednik Avtodora Vladimir Rodinov.

(Foto bcavtodor.ru)


tagovi

Dušan Alimpijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara