Džejms za Mozzart Sport: Probali smo da ukrademo pobedu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 23:48

„Očekivao sam da će me faulirati pre šuta na kraju“, kaže bek Monaka

Ostali su u neverici i navijači i košarkaši Partizan Mozzart Beta posle dve neverovatne trojke Majka Džejmsa u poslednjih deset sekundi regularnog toka meča, koliko god da je prva zvezda Monaka poznata baš po takvim pogocima.

Na kraju, ipak, Džejms i Kneževi nisu uspeli da ukrade pobedu iz beogradske Arene (89:85), iako je Amerikanac u razgovoru za Mozzart Sport posle meča priznao da su po nju došli.

Izabrane vesti

Bila je dobra utakmica, u ovoj dvorani, u „neprijateljskom“ okruženju, tim je igrao sa mnogo energije i discipline. Kada dođete ovde, cilj vam je da ukradete pobedu, odigrali smo dovoljno dobru utakmicu da dođemo u takvu priliku“, ocenio je Džejms.

Priznaje bek Monaka da nije očekivao da će ga crno-beli „pustiti“ da šutne trojku tri sekunde pre kraja, kojom je doneo produžetak.

Očekivao sam da će me faulirati, ali verujem da bi svi u ligi hteli da šutnem onakav šut van balansa. Pogodio sam težak šut i izborio produžetak“.

Ni publika mu nije smetala da zablista kada je bila najveća napetost u dvorani.

Nikada ne obraćam pažnju na navijače, dugo već igram u Evropi, prošao sam mnoga mesta. Samo se koncentrišem na igru sve vreme“.

A, u prvom poluvremenu ubacio je Džejms samo dva poena.

„Bila je takva noć, izašli su neki šutevi, ali to se događa. Pogodio sam posle neke teške šuteve, doprineo ekipi, probao da igram odbrnau najbolje što mogu. To pokušavam da činim u svakoj utakmici, da ne budem jednodimenzionalan, da dam svoj doprinos u svakom smislu“.

Skinuo je kapu Džejms i kapitenu Partizana Kevinu Panteru.

„Kevin je igrao jako dobro, vratio se u formu, dobro se kreće, dobro je imati jednog od najboljih bekova Evrolige na terenu“, naglasio je Džejms.


 


tagovi

KK PartizanKK Monakomajk džejmsEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara