Džikić: Pobedili smo tim koji će se boriti za titulu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.11.18. | 22:27

Podgoričani su se probili na drugo mesto ABA lige, dok je Partizan doživeo četvrti poraz, ali je pokazao da će svoja prava izdanja pokazivati tek u predstojećem periodu

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić zadovoljan je novim slavljem svoje ekipe, ali je imao i puno reči hvale za Partizan, kojem predviđa borbu za titulu na Jadranu.

Podgoričani su se probili na drugo mesto ABA lige, dok je Partizan doživeo četvrti poraz, ali je pokazao da će svoja prava izdanja pokazivati tek u predstojećem periodu.
"Svih 40 minuta su bili u igri, pravili su greške, kao i mi, ali to je tim koji će se boriti za titulu. "Zadovoljan sam što smo nakon pobede u Evroligi, uspeli da se dignemo energijom i fokusom", rekao je Džikić, a prenose Vijesti.

Izabrane vesti

Budućnost je dosta utakmica ove sezone, posebno u Evroligi, izgubila u poslednjoj četvrtini.
"Razdvojio bih ABA ligu i Evroligu. Nisu za poređenje. Ovu utakmicu bih uporedio sa utakmicom protiv Cedevite u Zagrebu. Danas smo to zaključali, igrali smo pametnije, čvršće.. Znači nam takva pobeda. Više igračima, nego meni".

Sledi gostovanje Himkiju u Evroligi, pa duel sa CSKA u Morači.
"Ne znamo da li će igrati Šved, nije ga bilo nekoliko utakmica. Sa njim i bez njega to su dve ekipe. Idemo da probamo i protiv Himkija i protiv CSKA, šta nas briga", rekao je u svom stilu Džikić.

Foto: ABA liga, Buducnost VOLI


tagovi

Aleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara