Džo Regland novi plej Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.08.18. | 17:50

Doskorašnji igrač Lokomotive Kubanj na Malom Kalemegdanu

Crvena zvezda je angažovala i toliko čekano pojačanje na poziciji plejmejkera. Prvotimac crveno-belih postao je iskusni Džo Regland, bivši igrač Lokomotive iz Krasnodara.

Amerikanac je potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na isteku sezone 2018/2019.

Izabrane vesti

Regland je visko 182 centimetra i školovao se na Nort Plejtu i Vičita Strejt koledžu, dok se u Evropu otisnuo 2012. godine, kada je potpisao za Mursiju. Iskustvo na Starom kontinentu gradio je igrajući još za Kantu, Armani, Karšijaku, Avelino i konačno Lokomotivu.

Crveno-belima je bio ponuđen još na početku prelaznog roka, a za njegove usluge se tokom leta interesovali su se i turski Galatasaraj, Avelino i Zenit. Prošle sezone imao je prosek od 12 poena i četiri asistencije, a sa ekipom Saše Obradovića osvojio je Kup Rusije i igrao finale Evrokupa.
"KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo i zahvalnost Džo Raglandu što je među brojnim ponudama, od kojih su neke bile i znatno finansijski povoljnije, izabrao ponudu KK Crvena zvezda mts zbog identičnih sportskih i takmičarskih ciljeva koje imamo", stoji u saopštenju crveno-belih.

Kao potencijalno pojačanje srpskog šampiona proteklih nedelja pominjao se i odlični Džordan Tiodor, ali je odluka klupskog rukovodstva na kraju pala na Reglanda.

Amerikanac je sedmo pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku. Pre njega crveno-beli dresu su zadužili Perperoglu, Beron, Odžo, Cirbes, Faje i Ristić.

Foto: KK Crvena zvezda

 


tagovi

Džo Regland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara