Komentari na vest

Evroliga "odgovorila" Džejmsu i Boldvinu: Kada se sati intenzivnog treninga isplate...

h

hp

pre preko 1 godinu

Kakav je to covek kad se toliko igraca se javlja da ga kritikuje. niko nema nista lepo da kaze za njega. zastareli metodi treninga..
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Sta je uradio Stauskas???
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Ako je istina a verovatno jeste neće Duško daleko dogurati.
9

987

pre preko 1 godinu

Nisu oni samo trenirali, čovek je pričao sa njima, da ih malo upozna. Kakve gluposti pišu, da čovek ne poveruje.
P

Pogledati tabelu

pre preko 1 godinu

Ne dirajte naše fenjerase! Na tabeli piše sve.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

To je trener kada te kazni za nezalaganje!!!! I treba trcanje to je prava kazna. Pa ces sledeci put dobro da oznojis dres. Komedija. Stara skola. A ne kao ovi danas mladi treneri, ne trcis nemas volje potapse te po ramenu. Kazna je prirordna za ocajnu igru i nezalaganje. Pogotovo ako bude poraz posle svega toga.
S

Skeprik

pre preko 1 godinu

Od svega me najvise nervira prica o poseti, Pionir je bio krcat, to samo slep covek nije video...
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Ovaj Stauskas je jedino služio za zabavu u košarci. Svojim glupostima je zabavljao publiku i to mu je Duško oduzeo posle jedne zabave za navijače Reala!
4

446

pre preko 1 godinu

Mnogo lepu frizuru ima u tim godinama..
M

Mauro

pre preko 1 godinu

Samo cjepaj Dusko, slobodno mogu reci imas podršku svih pravih Delija.
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Pa gde ste sinoc u Pioniru, poluprazan Pio ir od vas kvazi Delija.
с

само лагано

pre preko 1 godinu

Биле су Делије, и јавно звале људе да подрже кошаркаше :)
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Kad vidim ko se sve javlja da ga pljuje, sada jos vise ima moju podrsku.
P

Pederakis crvenkapicidis

pre preko 1 godinu

Pa, naravno, kao inače klub klub, sa tri adrese, ko nezna kao se zove, ima 3 pibova i tre adrese, može pobjediti nego uz pomoć sudije i evroligi. Vidim poturice su pobijedili, ultra jaki, asvel haha, ko je došao bez pola tima, i odma su iskočili na sve četiri, i umislili,po komentarima, da će da se plasiraju na f4, vidi, vidi pa pišu, kao do kraja godine će da brzu 7 pobjeda, za početak na sredini euroliginu tabeli, hehe. Već sljedeće će da vas napune ko zadnja državna kurvetinka, ko šta ste, oduvijek bili . Sjutra gledajte , zocina rapsodija u bjelo, rastura svjetski gigant, makabi. Volim i živim za najveća svjetska košarkaška institucija i prva svijetska avandgardica, partizan . Večeras svi u hali , na legendarne časovi , ljubavi.
p

publika

pre preko 1 godinu

Odakle tvom klubu novac za pojacanja koja ima, za roster i trenera koji je ekstremno skup obzirom da ste poslednjih godina tavorili po FIBA Liga Sampionama, borili se za 0 trofeja i ostvarili 0 sportskog uspeha? Kad pricas o postenju, tradiciji i pomaganjima od strane raznih vansportskih okolnosti pocni od svog kluba, avangardisto. Da Bog da nikada ne budemo avangarda kao sto ste vi, upropastili ste jedan lep kulturnoumetnicki naziv prisivsi ga uz svoje ime.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Koga igrati sutra na kladzi, plastika 1 protiv plastike 2? Zašto da ne, pa vi ste kad ste imali 3-3 pričali da ste prošli u plej of a bilo još 28 kola, pa vas istamburali za 3-4, sutra će vaša plastična braća da vas istamburaju. A od sledećeg kola idete tamo gde ste navikli da budete, na zadnjem mestu, za 13 godina u EL ste 4 puta bili zadnji i 3 puta predzadnji i to u onom starom sistemu u prvoj fazi, Zvezda nikada nije bila zadnja. Ali to vučete iz 1972. kada ste postali ponosni Drugoligaš. Dzaba vam novci moji žoçovci!
D

Dusaninho

pre preko 1 godinu

Ti prijatelju prvo na casove SRPSKOG JEZIKA. Hvala!
P

Pofafikus Zvezdikus

pre preko 1 godinu

Nepismen si do bola!
Š

Što pre

pre preko 1 godinu

Ti treba mnogo časova da doučiš pravopis srpskog jezika i gramatiku. Kad Makabi večeras pobedi onda nećeš moći pogoditi ni tastaturu.

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Bitno se zadnjih 5 6 godina na kraju sezone zna na koju adresu se slave titule, ostalo je manje vazno 😉 kad posle kolko godina imate nekog uspeha, a da to nije KRK ili pobede u cipiripi evrokupu, ili kupljena karta za igranje u evroligi, e tad mozes da se javis. Do tad sedi u klupu i cekaj leto na kalemegdanu.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

To nam je trebalo, trener sa imenom, trener o kome ce se pricati, pa makar i ovako kao neki od igraca koje je trenirao. Posle Jovanovica koji je bio velika nula sto se autoriteta tice ovo je veoma dobra promena.