FMP brutalan - plus 49 protiv Zlatibora!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 19:32

Nemanja Nenadić, Marko Jeremić i Stefan Pot pružili sjajne partije u prvom meču četvrtfinala plej-ofa

FMP je oduvao Zlatibor u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige. Panteri su na svom terenu u Železniku slavili i više nego ubedljivo sa 102:53 i poveli sa 1:0 u seriji. FMP-u je potreban još jedan trijumf za prolaz u polufinale.

Šansu za to Panteri će imati već za dva dana kada će se u Čajetini igrati druga utakmice serije.

Izabrane vesti

Večeras je FMP odigrao pun samopouzdanja, nije dozvolio gostima ni da pomisle kako bi mogli da naprave čak ni neizvesnu utakmicu, a kamo li nešto više.

Već posle četiri minuta Panteri su imali deset poena prednosti (15:5), a posle toga vođstvo domaće ekipe samo je rasla, pa su košarkaši FMP-a mogli sebi da dozvole i neke atraktivne poteze.

Na poluvremenu je FMP imao i 30 poena viška, a trener Vladimir Jovanović mogao je manje-više ravnopravno da rasporedi minutažu kod igrača.

Nemanja Nenadić, Radovan Đoković i Marko Jeremić ponovo su bili raspoloženi za igru kao i na nekim prethodnim superligaškim utakmicama, a ništa manji doprinos nije dao ni Stefan Pot. Đoković i Jeremić su dali po 15, Nenadić je ubacio 13, a Pot 12 poena.

Samo dvojica košarkaša imala su zapažen učinak u gostujućoj ekipi koja je u finišu utakmice pokušala da ipak koliko-toliko ublaži poraz. To su Svetozar Popović i Radomir Marojević. Prvi je ubacio 16, a drugi 14 poena. 

SUPERLIGA SRBIJE - PLEJ-OF (ČETVRTFINALE)

FMP - Zlatibor 102:53
/Đoković 15 - Popović 16/
20.00: (1,17) Partizan (20,0) Mega Bemaks (5,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Stefan PotFMP ŽeleznikKK Zlatibor Čajetina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara