FMP overio prvo mesto, poznati svi parovi četvrtfinala plej-ofa

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 20:28

Ako sve bude u skladu sa očekivanjima čeka na veliki derbi u polufinalu

Košarkaši FMP iz Železnika osigurali su prvo mesto pred početak plej-ofa pošto su na svom terenu ubedljivo savladali Vršac sa 84:54 u utakmici poslednjeg desetog kola Superlige.

Panteri imaju učinak od devet pobeda i jednog poraza, kao i Partizan, s tim da je koš razlika u međusobnim duelima na strani ekipe iz Železnika.

Izabrane vesti

A posle ove utakmice znamo i definitivno kako izgledaju parovi četvrtfinala plej-ofa Superlige: Crvena zvezda - Vršac, Borac - Dinamik, FMP - Zlatibor i Partizan - Mega Bemaks. Za sada je poznato da će se Crvena zvezda i Vršac sastati 21. maja, ostali termini još nisu određeni.

Dalje, u polufinalu će se ukrstiti pobednici duela Crvena zvezda - Vršac i Partizan - Mega, odnosno FMP - Zlatibor i Borac - Dinamik.

Četvrtfinalne i polufinalne serije plej-ofa Superlige igraju se na dve pobede, a finale na tri.

Kada je u pitanju večerašnji meč u beogradskom predgrađu, nije bilo dileme oko pobednika, već samo oko konačnog rezultata.

Stefan Pot postigao je 13 poena i pet asistencija za FMP, a po deset poena ubacili su Marko Radovanović, Ajzak Hamfris i Majkl Odžo. Kod Vrščana najbolji strelac bio je Stefan Momirov sa 19 poena.

Grupa B

Sreda

Metalac - Partizan 78:101
/Mikulić 17 - Marinković 26/

FMP - Vršac 84:54
/Pot 13 - Momirov 19/

Vojvodina - Dinamik 66:87

Foto: MN Press


tagovi

FMP ŽeleznikKK VršacKošarkaška Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara