Komentari na vest

Frejzerov rafal u Železniku: FMP ubacio 111 poena protiv Cibone!

M

Milojee

pre preko 1 godinu

Frejzer šalje rumenog u Rumuniju za vikend!
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

OVAJ KLINAC FREJZER BUKVALNO IZMISLIO KOSARKU ZA DEDU MARKOVICA OD 50.GOD!
@

@činje...

pre preko 1 godinu

Ti si opčinjen Markovićem, u mladosti ti je nabio komplekse, izbacio te iz tima. Ne mogu da shvatim da non stop pišeš protiv njega, to je bolest.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Frejzer lepo u Zvezdu i resena stvar.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Je li ovaj Litvanac trojka? Zvezdi svakako treba trojka.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Je l' ovaj plej? Ne gledah Fmp..ispade bolji od Ivanovica..a i ovaj Litvanac je ok. Ne znam da li su kalibar za El samo..ili za nize nivoe..Aba i sl
3

3333

pre preko 1 godinu

Jeste plej je ali ja mislim da jos nije za Zvezdu
D

DSB

pre preko 1 godinu

Mali je ubica
a

ako vas nije stid

pre preko 1 godinu

pa vi posle pricajte o budzetu i ko kolko stranaca ima
Z

Zoološki vrt

pre preko 1 godinu

Ovaj FMP je nekad bio osovina za mlade srpske igrače, a šta je sad ovo? Amerikanci, Litvanci, Nigerijci, Slovenci... Više stranaca nego Zvezda 🤨 Za čije babe zdravlje? Pa taj klub nema navijače niti ih je ikada imao. To je razvojni klub i poslednjih 10 godina 1/1 filijala Zvezde. Mega se isto prošlih par sezona dobro šareni. O Partizanu je nepotrebno bilo šta i pričati, klasični Makabi, teška divljaština. Na kraju još Zvezda ispade najbolja. Sledi nama veliki pad u narednim godinama i decenijama, reprezentacija će biti na nivou Češke. Ne vodimo računa o sopstvenim klincima, ne pružamo im šansu, podršku. Sve ćemo to ubrzo da uvidimo na teži način, a do tad se ložite na ove legije stranaca. Uživajte.
j

ja bi pre reko

pre preko 1 godinu

ovaj fmp je nekad bio zvezda ...
@

@ja bi pre reko...

pre preko 1 godinu

...i ja bi isto tako rekao da kkp vise ne postoji jos od 2008 i Fuzije sa igokeikom!
G

Genius

pre preko 1 godinu

Posle Vildoze, Bentila, Martina, jos jedan dobar stranac u redovima FMP-a.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Koliko poena su dali njih trojica veceras? Prosvetli me molim te
@

@Genius

pre preko 1 godinu

Pozdravio te gazda kluba fuzionisane igokeje Milorad Dodik!

Mr 007

pre preko 1 godinu

Ako ne dodje Kampaco,Covke mora prebaciti Frejzera u Zvezdu. Ne gledam utakmice FMP-a,ali mi se cini po njihovim rezultatima da ima tu par igraca za Zvezdu,a ne samo Frejzer. Vazno je da upisemo pobede protiv Zalgirisa i Armanija,a onda sam siguran da ce Covke adekvatno pojacati ekipu za F8,a mozda i F4.
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Ne znam kako bi se Kampaco uklopio brate pored Nede i Luke.Jedan bi ispastao..ali npr Dorsi na beku,kidalica,samo da ga obuzda Dusko,da zna sta kako..
h

haha

pre preko 1 godinu

Ne razumem ove likove sto kazu kako bi se uklopio Kampaco pored Nede i Vildoze i jos dobiješ brdo pluseva...jedan Real bi rado video Kampaca u timu, a nama ne bi legao jer imamo previše kvaliteta...haha šou...pa drug pocnu Vildoza i Nedovic, pa udju Kampaco i Ivanovic, pa sta ces bolje od toga? Pa ih rotiras kako zelis i u svakom minutu imas ubitacan tandem na bekovskoj liniji...pricamo o Fakundu Kampacu ej ljudi o Kampacu, reprezentativcu Argentine...
f

frey

pre preko 1 godinu

Da prebaci igraca iz jedne u drugu ekipu, a igraju istu ligu.... Jel slusate vi sebe, kako je bre to moguce?! U kom univerzumu prvi tim i filijala igraju isti rang takmicenja? Only in Serbia.