Gde je naš srpski prijatelj? Oduševljenje u svlačionici Siksersa i zvono za igrača utakmice (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.02.19. | 09:18

"Biću iksren, spreman sam na sve. Bio sam treći centar Klipersa, ali kada god se ukazivala prilika bio sam spreman za igru. To je moj način razmišljanja", poručuje Marjanović

Srpski centar Boban Marjanović oduševio je kompletnu košarkašku javnost u NBA ligi, ali pre svega svoje saigrače u Filadelfiji i trenera Breta Brauna.

Strateg 76-ersa je izuzetno pohvalno govorio o srpskom košarkašu, kojem je na kraju kao igraču utakmice doneo zvono uz rečenicu: "Gde je naš srpski prijatelj?"

Izabrane vesti

Marjanović se sticajem okolnosti, zbog povrede Džoela Embida našao u startnoj petorci meča sa Majamijem, a na to poverenje je uzvratio sa 19 postignutih poena i 12 skokova.
"Iskreno, uvek sam se pitao da li će imati izdržati u fizičkom smislu, koliko minuta da mu pružim na terenu. Čini mi se da sam pred meč rekao da me brine to, da ne ostane previše na parketu, ali tokom meča mi je davao signale da se vrlo dobro oseća i bio je zaista dobar. Možda je igrao duže nego što što sam želeo, ali bio je stvarno dobar. Bilo je trenutaka kada koristili njegove slabosti, pa smo ga izvodili sa terena, ali se vraćao da zaštiti reket. Kao što sam rekao, bio je veoma dobar i danas je zasluženo bio naš zvonar", poručio je Braun.

Marjanović je još jednom pokazao da nestrpljivo čeka svaku priliku koja mu se pruži za dokazivanje u NBA ligi.
"
Biću iksren, spreman sam na sve. Bio sam treći centar Klipersa, ali kada god se ukazivala prilika bio sam spreman za igru. To je moj način razmišljanja. Čekam svoj trenutak. Ovde je drugačije, Džoel je moj prijatelj, moj saigrač. Želim da se oseća bolje, želim da ga vidim na terenu svake noći. On je neverovatan igrač, znam to. Ljudi žele da ga vide na terenu, to želim i ja", poručio je Marjanović.

WHERE IS OUR SERBIAN FRIEND?!@BobanMarjanovic RING OUR BELL! #HereTheyCome pic.twitter.com/wprXEJMzHD

— Philadelphia 76ers (@sixers) February 22, 2019

Foto: Tviter


tagovi

Boban MarjanovićBret Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara