Golden Stejt u problemu pred peti meč!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 14:56

Andre Iguodala je ponovo pod velikim znakom pitanja, a uz njega u rosteru gostiju se ne očekuje i Klej Tompson. Dakle, dva startera su neizvesna pred duel u Hjustonu

Peta utakmica finala Zapada ključna je u seriji između Golden Stejta i Hjustona. Roketsi ipak stvaraju više problema aktuelnom prvaku nego što se to možda očekivalo. Sve je kulminiralo vraćanjem brejka u Ouklandu od strane Hjustona pre dve noći, čime su Roketsi iskoristili veliki nedostatak u redovima Voriorsa koji su bili bez jednog od startera – Andrea Iguodale. Isti igrač pod velikim je znakom pitanja i za večerašnji duel, a uz njega u rosteru gostiju se ne očekuje i Klej Tompson.

Trenutni rezultat u seriji je 2:2, pre svega zbog činjenice da je Hjuston pokazao zavidnu mentalnu čvrtoću, naročito u četvrtom duelu u Kaliforniji. Nikako ne može da se kaže da je Hjuston odigrao sjajno, ali je na kraju odneo veliku pobedu! Teško da je bilo ko mogao da veruje u to da će tim Majka D'Antonija dva puta istim oružjem nadigrati branioca titule, ali uspeo je. Društvo iz Teksasa ponovo je dobilo Golden Stejt dobrom odbranom. Usput, Hjuston je prekinuo seriju od 16 pobeda Golden Stejta na svom terenu u plej-ofu, i time pokazao da može da se nosi s Ratnicima pošto je u prethodne dve sezone gubio u pet utakmica.

Izabrane vesti

Hjuston je vratio prednost domaćeg terena, a biće mu malo lakše pošto Golden Stejt ima muke s povredama. Kolena muče Iguodalu i Tompsona, a njihov izostanak bi definitivno naštetio šansama gostiju večeras.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 03:00 7007 NBAPF Houston - Golden State ki 1 1,90
Ukupna kvota1,90

NBA, FINALE ZAPADNE KONFERENCIJE

Petak
03.00: (1,90) Hjuston (12,5) Golden Stejt (2,10)  /u seriji 2:2/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

NBA ligaHjuston RoketsGolden Stejt VoriorsKlej Tompson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara