Gos traži reprizu

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.04.18. | 10:59

Partizan u dosadašnjem delu sezone Superlige ima tri pobede u tri meča

Partizan od 19 časova dočekuje ekipu Vršca u četvrtom kolu Superlige Srbije. Nakon tri startne pobede u šampionatu Srbije, košarkaši Partizana igraju protiv tima koji je do sada zabeležio dve pobede i jedan poraz. 

Verovatno su mnogi ljubitelji košarke još pod utiskom partije Najdžela Vilijams Gosa protiv Dinamika kada je imao indeks 52 (35 poena, 12 asistencija, šest skokova, jedna ukradena lopta).

Izabrane vesti

Ukoliko odigra upola ovako dobro, Vršac će biti u velikom problemu.

Nenad Čanak očekuje još bolju igru svog tima nego protiv Dinamika.
"Želimo da protiv Vršca zabeležimo novu pobedu i svesni smo uloge favorita u sutrašnjoj utakmici. Da bismo tu ulogu pretočili u pozitivan rezultat, moramo ostati fokusirani tokom čitavog toka meča. Vršac je u poslednja dva kola zabeležio dve ubedljive pobede, a u Beograd dolaze rasterećeni i spremni da kazne svaku našu grešku. Protiv Dinamika jesmo prikazali određeni napredak u igri, ali smatram da možemo i moramo puno bolje", rekao je pred ovaj meč Čanak

 

Crno-beli su u dobroj seriji, ali ukoliko žele da stvari ne prepuštaju slučaju moraju da poslušaju Đorđa Gagića.
"Ne smemo da dozvolimo sebi prazne minute, već moramo da radimo i da podižemo svoju formu da bi u plej-ofu bili na svom maksimumu. Vršac je ekipa koja će sigurno iskoristiti svaku priliku da nas kazni ukoliko im za to damo šansu".

Vršac je u prošlom kolu savladao Metalac na svom terenu, a najefikasniji su bili Mirko Đerić sa 27 poena i Miroslav Pašajlić sa 16. To su igrači koji mogu da zaprete Partizanu.

KLS Superliga, 4. kolo

Petak

Mladost Zemun - Tamiš 79:84
Crvena zvezda - Zlatibor Čajetina 102:64
Mega Bemaks - Borac 81:88

Subota
19.00 (1,15) FMP (20,0) Dinamik (6,00) 
19.00 (1,85) Partizan (hen -19,5) Vršac (1,85) 
20.00 (1,70) Vojvodina (14,5) Metalac V. (2,30) 

*** Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Najdžel Vilijams Gos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara