GOTOVO: Pejdž je Partizanov

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 09:12

Na dve godine

Prvo Aleksej Nikolić, sada - Markus Pejdž!

Košarkaški klub Partizan zatvorio je konstrukciju sa organizatorima igre za narednu sezonu, pošto je dojučerašnji plejmejker Šarlot Hornetsa dao ruku rukovodiocima Parnog valjka. Saradnja je dogovorena na dve sezone i potpisana je danas! 

Izabrane vesti

Pejdž je proteklu sezonu proveo na relaciji Šarlot - Grinzboro i uspeo je da odigra pet utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Prosečno je beležio oko dva poena i po skok i asistenciju. Partizan je ovim transferom rešio direktno pitanje zamene za najboljeg prošlosezonskog igrača Najdžela Vilijams Gosa, koji je nedavno započeo novo poglavlje u dresu Olimpijakosa. Pejdž je nekadašnji student univerziteta Severna Karolina, sa kojom je igrao finale NCAA lige 2016. godine. U svojoj poslednjoj sezoni na Severnoj Karolini, Pejdž je postavio rekord univerziteta po broju postignutih trojki tokom koledž karijere. Pogodio ih je 299.

Partizanu je ovo treće pojačanje ovog leta posle Radeta Zagorca i Alekseja Nikolića i pred klubom je sada da pronađu adekvatna rešenja u reketu. 

Foto: KK Partizan


tagovi

Markus Pejdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara