Komentari na vest

Greg se naljutio: Da li je trebalo da dobijemo Francuze 30 razlike?

v

valdi

pre gotovo 3 godine

Iskren da budem, očekivao sam 20 razlike protiv Francuske. Francuska jeste jak tim, al nije u top 3 na OIa. Ako su vas oni dobili, šta će tek Španija da vam radi? Australija? Argentina? Jedino mi je krivo što mi nismo bili ti koji smo vas dobili danas, jer smo mi u full sastavu,bez jahača iz inostranstva, bolji od Francuske.
b

batistuta

pre gotovo 3 godine

o čemu vi pričate ljudi...da pošalju svoje najjače igrače mleli bi sve redom 50+ doslovno. To što se oni spadaju nece da idu na OI ne znači da se kvalitet smanjio. Niti je niti će. Nažalost snovi pusti. Nego treba da iskoriste priliku da se potuku sa ovim malodusnicima što su ih poslali pa da MOZDA ( OPET VELIKO MOZDA) i uđu u istoriju..
Х

Хахахах

pre gotovo 3 godine

Јел Букер испунио обећање? Игра ли он 😂
F

Filip12

pre gotovo 3 godine

Greg Popovič je najveća prevara od trenera. Kad je imao Dankana, Manua, Tonija, osvajao je sve. Nakon toga ili ne može da uđe u plejof ili ne može da prođe prvu rundu. Izblamirao se u Kini, evo sada ne postoji nikakva igra. Coach K je za njega institucija.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Slazem se donekle ali za jedno je apsolutno u pravu. Svake godine razlika izmedju te usa selekcije i selekcija u evropi je sve manja i manja, dzabe sva ta silna imena, mvp igraci i sve te nagrade, popularnost.. igru ne igra ime, ili slava. Evropska kosarka je ne nenormalno mnogo napredovala u prethodnoj dekadi i tek ce doci na videlo sve to u narednih par sezona. Nba je zabava, napravljrna da pravi lovu. Pobede ili izgube sasvim im je svejedno a kada dodju utakmice u kojima ima pritiska nastaju problemi. U evroligi npr svaka je na krv i noz, bukvalno od pocetka do kraja i tako se i igraci razviju da se nose sa pritiskom, sa budu mentalno jaci. Vise igraca iz nba se ne snadje u evropi nego evropljana u sad i to valjda govori samo za sebe neke stvari..