Gudurić i Kalinić u razgovoru
Gudurić i Kalinić u razgovoru

Gudurić: Slušam, radim, učim

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 21:40

Krilo Fenerbahčea najavljuje povratak u Beograd u maju mesecu

Marko Gudurić se vratio večeras u Pionir, protiv svoje Crvene zvezde i sa devet poena doprineo je trijumfu Fenerbahčea od 80:63. 

Kaže da se čudno osećao...
"Na početku nisam znao šta se tačno dešava. Bilo mi mnogo lepo da se vratim i igram pred ovim navijačima. Što se tiče utakmice bolje smo otvorili susret ozbiljno smo shvatili Zvezdu, mnogo nas je igralo u Beogradu i znali smo šta nas čeka. Kada smo stigli do ozbiljnije prednosti istu smo samo održavali", istakao je Gudurić.

Izabrane vesti

Pokloni ga nisu izbacili iz ritma.
"Trudio sam se da me ne izbace. Opet nije mi bilo svejedno, ali to je profesionalizam."

Da li si se savetovao s Kalinićem pred utakmicu pošto je on igrao ranije ovde protiv Zvezde?
"Ništa specijalno, malo smo pričali pred meč, ali mi je rekao da mu je bilo skroz drugačije kada je dolazio kao igrač Fenera." 

Pogidao si nivo igre u poslednje vreme?
"Zadovoljan sam načinom na koji sam se prilagodio i kako sve za sada ide. Slušam, radim. učim. Svaki dan nešto novo, mislim da smo stvarno sjajna grupa momaka i igrača i samo moramo da radimo dobro i slušamo trenera."

Koliko ti je bilo lakše da se adaptiraš na sredinu znajući da su u Feneru odranije Kalinić, Obradović i trener Zimonjić?
"Bilo mi je dosta lakše, oni su mi dosta pomogli. Nisam imao nikakvih problema, ali nisu mi samo oni pomogli i ostatak ekipe se potrudio da mi pomogne, svi su oni dobri momci, svi su za čistu desetku."

Hoćemo li se videti u maju na F4?
"Nadam se, daj bože."

Foto: Star Sport


tagovi

EvroligaMarko GudurićKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara