Hanikatova majka optužuje policiju: Doveli su 30 automobila i tri helikoptera, a on je bio uplašeno dete!

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.07.18. | 22:08

Majka ubijenog košarkaša otkrila je potresne detalje tragičnog događaja u kvartu Šerman Ouks u Los Anđelesu

Dan nakon tragične smrti američkog košakaša Tajlera Hanikata, njegova majka Liza, optužila je policiju da je odgovorna za to što se desilo. Do tragedije je došlo u subotu u Šermanu Ouksu, kvartu u Los Anđelesu, a njegova majka kaže da je imao psihičkih problema i da je baš tog dana trebalo da potraži pomoć stručnjaka.
“Želeo je da se vrati u NBA, imao je dogovor sa Oklahomom da igra letnju ligu. Međutim, pregled magnentnom rezonancom pokazao je da postoji problem sa povredom kolena. To je bilo ogromno razočarenje za njega. Rekla sam mu da ću morati da zovem policiju ako počne da se ponaša agresivno. Na kraju sam ih zvala, oni su došli i ubili mi dete. Bio je depresivan, ali mi je obećao da neće dići ruku na sebe jer je znao da bi mi baš to najviše povredilo“, rekla je Liza Hanikat za izraelski Sport5.

Ona tvrdi da policija nije ispravno reagovala prilikom dolaska u kuću.
“Nije pucao na njih, već u vazduh. Nije bilo u njihovom pravcu. Bio je uplašen i uspaničio se. Policija nije pokušala da smiri situaciju. Doveli su 30 automobila i poslali tri helikoptera, a sve zbog jednog uplašenog deteta“.

Izabrane vesti

Liza Hanikat je zatim iznela još detalja te večeri koja se završila tragedijom koju sada neki policijski zvaničnici pokušavaju da okarakterišu kao samoubistvo.
“Kuća je velika, a ja sam duž celog hodnika videla tragove krvi, sve do ormara u njegovoj sobi. Ubeđena sam da se on nije ubio. Neko od policajaca ga je upucao kroz prozor“.

Ona je dodala da joj policija nije dala da vidi sina kada ga je iznosila iz kuće.
“Ne znam ni u koji deo tela su ga pogodili. On je nekako dopuzao do sobe, a na kraju je iskrvario na smrt. Sav nameštaj je nagurao na vrata kako bi se odbranio. Na kraju su mi rekli da ovakve istrage traju i po deset meseci, ali kako da im verujem da će mi saopštiti istinu“, zapitala se majka poginulog košarkaša.


tagovi

Tajler Hanikat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara