Komentari na vest

Hoće li Evroliga ponovo da zažmuri? Baskonija može da ostane bez licence

D

DDF

pre 12 dana

Baskonija zadnje kolo gostuje kod Reala(opet nekim cudom),Mursija gostuje na Tenerifama...Real Madrid sam"odlucuje i bira"protivnika u plejof
I

Immobile

pre 12 dana

Duško Ivanović bjelopoljski separatista i prevarant koji će ispisati istoriju Baskonije. Bez plasmana na kup i plej of španske lige. Gubi od najgoreg trenera u istoriji ACB lige, bez vođstva. Dakle pobeda Đirone i Focisa Kacikarisa se nije dovodila u pitanje. Primio čovek 37 poena od Đirone kod kuće u prvoj četvrtini i stalni idu štosovi kako su njegove ekioe zategnute, nemaju padove, disciplonovane. Istina je da on maltretira igrače, al on gde god je radio čista improvizacija i haos u proteklih 10 godina. Igra od sjaja do očaja. Sve bitne utakmice očajno pripremi, loše rotira... Njemu je Marcus Howard prve dve utakmice u plej ofu Evrolige protiv Real Madrida odigrao 16 minuta u proseku, najbolji strelac Evrolige. Šta reći? Tako je i u Crvenoj zvezdi sve gostujuće utakmice finala otvorio sa -20. Rotirao i eksperimentisao kao da je mesec Novembar. Željko suzio rotaciju na 8 igrača jer je znao da više nema za šta da ih čuva, da je kraj. Ne znam da li je ljudima jasno koliko je ovo poguban i katastrofalan rezultat, da sa jednom Baskonijom koja dve decenije igra Evroligu i u TOP 4 je po budžetu španske lige godinama, istorijski nemerljivo bitna ekipa u doprinosu španskoj košarci, koliko je katastrofalan rezultat da ne igraju plej of španskog prvenstva u kom učestvuje 8 ekipa, kao što nisu igrali kup. Da su ispred njih Manresa, Mursija, Gran Kanarija. Oni su čak imali sreće da je Huventud totalno pao, inače ih je i on 2 puta dobio i imaju gori međusobni skor i od njih. Dakle totalni potop i ljudi se opet nalaze da brane Duška Ivanovića, prosto neverovatno i apsurdno.
P

Provereno

pre 12 dana

Jaramaz i Uskokovic u zvezdi.
s

srka

pre 12 dana

Mogao bih sad da se kladim da će za Evroligu izvisiti Zvezda, ili Partizan, odnosno onaj ko izgubi finale ABA lige. Odavno se priprema takav scenario. Ko je čitao informacije povodom ove priče poslednjih dana, a zna da čita izmedju redova, jasno mu je to. Mora se napraviti mesto za Pariz i izvrsno je da će za to ceh platiti jedan od naša dva kluba. Nije fer, ne zaslužujemo takav status, ali koga briga za pravdu u današnjem svetu.
p

p999

pre 12 dana

MONEKE IGRA EVROLIGU SIGURNO. POTPISANO PREDUGOVOR SA ZVEZDOM. KAO I KALINA I ODZELEJ. PROVERENO.
s

srka

pre 12 dana

Da, ako Zvezda osvoji ABA ligu. U suprotnom može da potpiše ko hoće, Evroligu videti neće.
A

Ahahaah

pre 10 dana

Odzelaj izjavio da ostaje u Valensiji!!!
А

Анти нба

pre 12 dana

Најбитније од свега је да Партизан и Звезда више не играју! Непрофитабилан спорт у Европи, огромни трошкови, зарада никаква, награде још смешније, суђење катастрофа, критеријуми који се мењају како ветар дуне, превише утакмица, дупла кола, улазак екипа из Азије или из Енглеске, итд. Кад на то све додамо да наше клубове директно финансирају порески обвезници, да се разни политичари играју менаџера са туђим парама, да је младих домаћих играча све мање, страних просечних американаца све више, да има по 15 или више играча на платном списку, да су тензије све веће, да је атмосфера болесна итд...Фиба Лига Шампиона па да се лепо пика баскет са домаћим играчима, пар странаца и то је то.
J

Jdksn

pre 12 dana

I da niko ne gleda...ma vrh. Ako te zanima neobavezan basket, lepo u u parkić u svom kraju pa uživaj, basket bez briga a sve domaći klinci igraju. Milina!
G

Gost997

pre 12 dana

Nevezano za ovo Ivanovic je pokazao da je nikakav trener, nekako se umuvao u plej of iako je demoliran u plej inu id Makabija i odigrao 3 turisticke utakmice, smetao mu Teodosic a Hauard se ponasa kao da mu je ekipu tata poklonio da radi sta hoce, u ligi ce uspeti da ne udje ni u plej of, nece on dobaciti vise od 3 4 kola u iducoj sezoni
N

Ne kontam

pre 12 dana

Sta je potrebno, pa da vas onaj čika sa velikim naocarama toliko zaludi da mu se hvatate za svaku rec.
@

@ne kontam

pre 12 dana

Posto ne kontas onda cuti, to sto vas boli sto je covic zaustavio vase vrsljanje to je vas problem, a ovo za ivanovica je cinjenica
G

Gost komedijas

pre 12 dana

covic nesto ili nekog zaustavio? Hhahahahahhahahahah ajde klinac..
g

gonpi

pre 12 dana

Ja mislim da je samo mozzartsport izasao sa ovakvom vešću...
p

pa normalno

pre 12 dana

izmisle, izbistre i onda sami zakljuce da je sve glupost..jbg to je novinarstvo...bitan je naslov, moguce izbacivanje Baskonije a dalje klikovi idu sami..
п

па кад

pre 12 dana

само то читаш,има у свим вестима...
g

gonpi

pre 12 dana

Ima u svim vestima. Copy-Paste
F

Figaro

pre 12 dana

Baskonija treba da igra Evroligu jer su i pre a posle promene imena pravili sasvim solidne rezultate u odnosu na tkz. zvezdu kojoj ni promena imena nije doprinela da napravi neki rezultat.
b

bane992

pre 12 dana

Biće uskoro tako i u fudbalu u Ligi Šampiona
m

metalika moj dobar

pre 12 dana

treba da kazne Real zbog one sramne utakmice pustanja Baskonije u zadnjem kolo radi interesa spanske kosarke
P

Pa da

pre 12 dana

Dok je bio Bartomeu u EL forsirao je Spanske ekipe podelio licencu uvek su imali po 4-5 prestavnika u najelitnijem takmicenju u kosarci. E sad evo nam naseg Bodiroge ali cini mi se da se ne oglasava nikad da ne izlazi sa izjavama da ne forsira nesto ABA ligu. Nekako mi tamo sedi kai neka devojcica stidljivo neprimetno. Mozda je malo pomogao groblju ali se trudio da odmogne Zvezdi narocito u onoj situaciji zbog Campaca prosle sezone. Takvi su ti nasi kad su na funkcijama u Evropi. Prodani on ce se vise zalagati za Baskoniju nego da mi iz ABA lige imamo dva prestavnika.
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Vi stvarno nemate obraza. Vi ste trebali biti izbaceni iz Euroleague kakva ste sranja pravili. Vi ste dobili samo zabranu registrovanja igraca. Ti sto vam president prica da ste kaznjeni samo zato sto niste placali na vrijeme je cista laz. Trebao je Bodiroga da stavi svoje ime da vas brani zato sto ste poslali duple ugovore u Euroleague. Kriv je Savic sto vas je druko a niste krivi vi ????
a

asas33

pre 12 dana

A ti znas da je Bodiroga odmpgao Zvezdi ili slusas onoga kome su svi krivi osim njega zbog losih rezultata. A, da kriv je i sto ste dobili "WILD CARD". Ali jbg. u saopstenjima pise da je kriv Bodiroga.
A

Auuu al te

pre 12 dana

Naocalko napalio...BODIROGU kad spomenes ustani goci.
N

NN3

pre 12 dana

Nema ništa od toga. Ušli su u Top8 Evrolige ove sezone i time "kupili" mesto i za dalje takmičenje. Da budu i 15. u prvenstvu, zbog top8 u EL će je igrati i naredne sezone sigurno.
d

d.g.

pre 12 dana

Oli jee igrao drugu ligu Grčke i el. O čemu vi pišete? Partizan kao sedmi u aba pozvan u ek.
К

Куп је битан

pre 12 dana

А шта је то "Оли"?
R

Realno samo

pre 12 dana

Zvezda kao fmp u EC 2013e
D

Dajvak

pre 12 dana

Ja samo ne znam na koju foru ovi "Indijanci" imaju A licencu ......Ah da, na Đordijevu foru.
Б

Басконија је

pre 12 dana

играла више пута Ф4 него што је Шоне странака променио...
@

@dajvak

pre 12 dana

...ti "indijanci" igraju evroligu od prvog dana, nekoliko puta su bili na f4 i iz naftalina su izvukli gomilu igraca koji su postali legende evrolige. i sve to sa budzetom koji je obicno u donjem delu. jedan od najuredjenijih klubova i ako neko zasluzuje tu licencu, to su oni.
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Vidi se da kosarku pratis tek 10 godina. F4 Euroleague nije uspijeh konstantnost na 15 , 16 I 17 mjestu je za svaku pohvalu.
k

kojotski

pre 12 dana

Moneke kam tu splavs bro.
P

Pixy

pre 12 dana

Eurolegue = Money talks. Sve ovo je licitacija, pa ko ponudi više. P. S. Zanimljivo je da je košarka neprofitabilan sport, a svi trče da igraju Evroligu.
C

Citizen

pre 12 dana

Jos jedan apsurd takmicenja u Evroligi. Iskljucivo treba da bude plasman u domacoj ligi (ili nekoj drugoj ligi) odlucujuci ko ce igrati EL. A ne ove gluposti, svake godine isti klubovi.
@

@@@@

pre 12 dana

Panatinaikos istupio iz prvenstva pa nikom ništa.
N

Ne

pre 12 dana

Ložite se bez potrebe, isto tako su pričali i za Albu, i šta bi, ništa.
N

NoName1

pre 12 dana

Olimpijakos je igrao drugu ligu pa mu nije oduzeta A licenca. Smanjite doživljaj, nikoga u EL nije briga na kom će mestu Baskonija završiti u Endesi.
J

Junker

pre 12 dana

Baskonija je sigurna, imaju i budzet i rezultat u EL. Pitanje je samo ko ce dobiti poziv izmedju Albe i vicesampiona Aba lige.
G

Gosthdddd

pre 12 dana

Jeste Baskonija sigurna, ali Valensija nije. Oni su i prosle godine trebali da predju u evrokup, ali su ostali zato sto Gran Kanaria nije htela da igra EL.
K

K R O J F

pre 12 dana

Ne aktivira se automatski. MOŽE BITI aktivirana. Zapravo neće.
F

FGRH

pre 12 dana

Nista od ovoga.