Humanitarni tiket u podne: Miloš Janković tipuje za petliće FK Slobode iz Čačka

Vreme čitanja: 6min | uto. 05.03.19. | 12:00

Smeli košarkaš Dinamika, najjače fiks partije Lige šampiona i Evrokupa baca na probu čekajući moćnu kvotu 126,84

Nismo se nadali, ali eto… Samo 24 časa od momenta kada ćemo objaviti jubilarni 1.000 “Humanitarni tiket u podne”, Miloš Janković košarkaš Dinamika sa šest MOZZART parova bukvalno izaziva statistiku! On pokušava da “nemoguće” pretvori u kladilački izvodljivo. O Miloševoj smeloj nameri najbolje govori kvota 126,84, koja pomnožena sa stalnom kompanijskom upaltom od 10.000 dinara po plemenitom listiću vuče potencijalni dobitak od 1.268.400 dinara koji naš današnji gost namenjuje najmlađim nadama, tačnije petlićima čačanske FK Slobode.

Pa da vidimo kako je dete grada kraljice igara, košarkaš ponikao u Mladosti iz rodnog Čačka stisao petlju i zaigrao na sve ili ništa birajući sve iz četvrtfinalne ponude Evrokupa, uz dodate udarne kladilačke dileme vezane za Ligu šampiona. šampiona.

Izabrane vesti

Krećemo od UNIKSA i LOKOMOTIVE KUBANJ. Po VTB iskustvu, kazanjski Uniks u prvi četvrtfinalni meč ulazi sa samopuzdanjem koje broji tri vezane pobede protiv kubanjske Lokomotive. Tabela ovog takmičenja, odnosno ukupno postignuće i jednih idrugih ipak kazije da bi ovaj susret mogao da prevagne i na jedan i na drugi tas. Naime, Uniks je od Lokomotive na VTB parketu trenutno bolji za samo jednu pobedu, što znači da bi Lokomotiva na evropskom parketu mogla da pokuša da prekine međusobni niz pobeda domaćih, odnosno da se potrudi da za revanš obezbedi u što je moguće većoj meri aktivan rezultat.

“Dvojka na Lokomotivu za kvotu 2,70”, hrabro je startovao naš gost tipujući na dobitak s kojim ćemo uz nešto sreće 1.000 “Humanitarni tiket u podne” dočekati ne s premašenim 11. MOZZART MILIONOM doniranim u plemenite svrhe, nego sa daleko većom sumom…

Pa da krenemo dalje, jer nas već u sutra čeka dan ponosa. Tako je to, pa s Milošem Jankovićem bacamo na skener bet analizze utakmicu ALBA BERLIN – UNIKAHA. Gostujuća Unikaha poražena je u poslednjem, šestom kolu Top 16 faze od naše Crvene zvezde sa 105:89. Nije Špancima išlo ni kasnije, budući da ih je u četvrtfinalnom okršaju nacionalnog kup takmičena sa 88:78 porazila ekipa Tenerifa. Alba je međutim solidna, ali ima za čim da žali budući da joj je trofej Kupa Nemačke izmakao na žilet. Bamberg je bio bolji, pri konačnih 83:82, što ih tera da u plej-of fazi Evrokupa daju sve od sebe, iskoriste slabosti Unikahe, i upotrebe sve prednosti domaćeg parketa na kom nisu pokoreni još od decembarskog meča s Lokomotivom iz Kubanja.

„Igram dvojku na Unikahu“, reče Dinamikova šestica i odvoji na stranu ponovo prejak koeficijent 2,55.

Njegov sledeći par režiraju ASVEL LION i RIVER ANDORA koja je posle poraza u šestom kolu Top 16 faze Evrokupa potučena i od Estudiantesa i Real Madrida u ACB ligi. To unosi nemir u španski sastav koji igra protiv Asvela iz Liona, ekipe koja je nakon poraza od Ulma u Top 16 fazi odigrala solidno, a poražena je od tog momenta u Liders kupu Francuske. Dakle, adut Asfela je domaći parket koji bi mogao da odigra bitnu ulogu na prvom četvrtfinalnom okršaju ovih ekipa.

„Još jedan konačan ishod, odnosno dvojka na Andoru“...

Krećemo dalje, odnosno Miloš kreće dalje kako bi komletirao sve iz današnje Evrokup ponude. Razmislio je naš gost i o utakmici VALENSIJA – RITAS. Valensija je izgubila četvrtfinale Kupa Španije od Barselone sa 86:79. Evropa im je sada od prevashodne važnosti, što Litvance baca na posebno bitan ispit. Naime, oni sjajno igraju u nacionalnom šampionatu, a poslednji poraz doživeli su u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa kada ih je savladala berlinska Alba sa 87:85. Videćemo šta ih čeka večeras, uz jako veliki pritisak kojim će Valensija pokušati da iskoristi domaći parket i dođe do pobede.

„Igram na pobedu Valensije, dakle KI 1“.

A sada fudbalsko usijanje, odnosno revanš mečevi osmine finala Lige šampiona koje ćemo simultano pratiti u terminu od 21.00. Prvo BOR. DORTMUND – TOTENHEM. Dortmund je neočekivanim porazom od Augzburga dozvolio Bajernu da se izjednači sa njim bodovno i jedino ga bolja gol razlika još uvek održava na čelu tabele. Totenhem ima fantastičnu prednost iz duela na Vembliju (3:0), međutim poslednju pobedu na gostovanju u LŠ zabeležili su u novembru 2017. i to upravo protiv Dortmunda. Ovo je bila jedna od dve pobede koliko su ostvarili u ovom takmičenju na devet mečeva odigranih van svog terena. Ono što im ne ide u prilog je i činjenica da je Dortmund na Signal Iduna Parku dobio 83% mečeva u Bundesligi, ali itekako ih raduje podatak da su apsolutno svi timovi koji su prvi susret na svom terenu dobili sa 3:0, a bilo ih je sedam, prolazili dalje.

„Igram na X, odnosno za MOZZART kvotu 3,60“, ambiciozno je tipovao gost koji je na nakon Mladosti 2013. godine poneo dres kragujevačkog Radničkog.

Da ne idemo u digresiju, jer vratićemo se karijeri Miloša Jankovića nešto kasnije, bacimo se na analizu meča REAL MADRID – AJAKS. U razmaku od nekoliko dana Real je oba puta poražen od Barselone. Ispali su iz Kupa, a za Barsom sada zaostaju 12 bodova i ostaje im da se bore sa Atletikom za drugo mesto na tabeli. Još jednom sve snage usmerili su na Evropsko takmičenje. Ajaks je posle pomenutog poraza vezao tri pobede u kojima je postigao ukupno 13 golova i nema sumnje učiniće to i večeras, imajući u vidu da mu je u ovom takmičenju to polazilo za nogom na 12 od poslednjih 13 gostovanja. Real je opet primao golove na osam od poslednjih devet duela na Santjago Bernabeu. Kao i u slučaju Totenhema solidna gol razlika iz prvog susreta ispostavlja se odlučujućom. Statistika kaže da su svi timovi koji su imali prednost u gostima od 2:1 (njih osam) prolazili dalje. I tradicija je na strani Reala s obzirom da je pobeđivao Holanđane prethodnih sedam puta.

„Kec na Real“, kratak je komentar završnog tipa s kojim zaključujemo smelu bet analizzu uz sagovornika koga je u karijeri nakon kraha Radničkog angažovala Varda iz Višegrada.

Miloš Janković u martu 2015. postaje član valjevskog Metalca iz kog već februara meseca naredne godine prelazi u švajcarski SAM Masanjo. U sezoni 2016/17. ponovo je branio boje Metalca. U sezoni 2017/18. ponovo je igrao i za SAM Masanjo, a zatim potpisao ugovor sa Dinamikom. On je sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu 2012. godine, kao i srebro na Svetskom prvenstvu godinu dana kasnije.

I to bi bilo ukratko sve o zbilja ozbiljnoj karijeri našeg gosta koji se MOZZART Sport ekipi u nastavku razgovora pohvalio poznavanjem dešavanja u MOZZART svetu plemenitih akcija. Pa, kako i ne bi, kada je i više nego zadovoljan našim uspesima, odnosno revitalizacijom sportske infrastrukture grada na Moravi. Verovatno znate, reč je o čuvenoj Sokolani, kao i o Želovom igralištu, rasadniku talenata grada koji je iznedrio krem srpske i jugoslovenske košarke, odnosno imena kalibra jednog Radmila Mišovića, Željka Obradovića, Dragana Kićanovića, i mnoge druge…

MOZZART ovaj program nastavlja dalje, sve u želji da i druga mesta, odnosno sve sportske sredine Srbije i Republike Srpske dobiju terene dostojne reputacije sportske nacije. U tu svrhu, naš entuzijazam odlazi i korak dalje, om čemu govori akcija “Novi dresovi za nove šampione”, i sve one aktivnosti koje sprovodimo u cilju što promocije zdravog-sportskog načina života.

Naravno, “Humanitarni tiket u podne”, naš je način da dokažemo da se s kladilačkom upornošću može mnogo postići. Primer Ivice Šurjaka, MOZZART majstora klađenja u plemenite svrhe koji je kroz naš fond plemenitosti prosledio ukupno 823.600 dinara, odliličan je za dokazivanje ove teze. Desi li se da Miloš Janković pobedi danas našem ponosu neće biti kraja…

Zato ne oklevajmo, neka košarkaški majstor po MOZZARTOVOJ i Ronaldinjovoj preporuci DONESE ODLUKU, odnosno neka razmisli kome potencijalni dobitak sa zasebnom listiću u Republici Srpskoj uz malo dobrih kladilačkih vetrova treba da prosledimo.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Janković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Zavodu za zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine “Pazarić”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 126,84, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:00 6415 Dortmund - Tottenham ki X 3,60
Uto 21:00 6416 Real Madrid - Ajax ki 1 1,65
Uto 19:00 7968 EVKPF Alba - Unicaja ki 2 2,55
Uto 20:45 7970 EVKPF Valencia - Rytas ki 1 1,25
Uto 20:30 7969 EVKPF Asvel Lyon - River Andorra ki 2 3,05
Uto 17:00 7967 EVKPF Uniks - Lok.Kuban ki 2 2,70
Ukupna kvota155,92

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMiloš Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara