I Tobi otkazao! Vode se razgovori s četiri zamene, Lilard i Lav upitni

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 21:45

Popovič će imati pune ruke posla

Od objavljivanja spiska sedmi, danas - treći!

Da li je u pitanju dogovor igrača ili ne, verovatno će ostati večita misterija, ali u razmaku od samo nekoliko sati Sjedinjene Američke Države ostale su bez Bredlija Bila, Zajona Vilijamsona i sada Tobajasa Herisa! Bez mnogo objašnjavanja, Heris je samo direktoru tima Džeriju Kolanđelu poručio da neće biti deo trening kampa SAD kako bi se pripremio za nadolazeće izazove sa Filadelfijom, s kojom je početkom jula dogovorio petogodišnji ugovor vredan 180.000.000 evra. Jasno je da Seventisiksersi ne žele da rizikuju povredu za jednu od najvećih zvezda u timu. 

Izabrane vesti

Zbog svega što se dešavanja i velikog egzodusa sa spiska, ljudi bliski Gregu Popoviču već su počeli razgovore sa četiri nova imena u selekciji aktuelnog svetskog i olimpijskog šampiona.

Zajon Vilijamson takođe otkazao Popoviču

I Bredli Bil ne igra na Mundobasketu!

Naime, potencijalni kandidati postaće novi bek Voriorsa D'Anđelo Rasel, te Orlandov atleta Aron Gordon i dvojac Boston Seltiksa Markus SmartDžajlen Braun. To, ipak, ne znači da će oni biti uključeni u rad ekipe, pošto svi oni tek treba da se izjasne o svojim planovima za naredni period.

Trening kamp SAD počinje tek početkom avgusta, kako i nalažu pravila NBA lige, a u narednim danima svoje pozive razmotriće i dve verovatno najveće zvezde tima u ovom trenutku Demijan Lilard i Kevin Lav. Navodno, u ovom trenutku obojica su bliži odluci da ne igraju, nego da obuku dres SAD.

S druge strane, mediji s one strane Atlantika najavljuju da će Greg Popovič sigurno računati na triling Kemba Voker - Donovan Mičel - Andre Dramond.

Podsetimo, od objavljivanja šireg spiska SAD svoje otkaze uručili su još i Entoni Dejvis, Džejms HardenErik Gordon i Si Džej Mekolum, uz već pomenuti trojac Bil - Vilijamson - Heris.

Mundobasket u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra, a SAD će se takmičiti u Grupi E u Šangaju zajedno sa Japanom, Češkom i Turskom.

Greg Popovič u ovom trenutku na raspolaganju ima 14 igrača - Demijan Lilard, Kemba Voker, Kajl Lauri, Donovan Mičel, Kris Midlton, Džejson Tejtum, Harison Barns, Kevin Lav, Pol Milsap, Kajl Kuzma, Pi Džej Taker, Andre Dramond, Majls Tarner i Bruk Lopez.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara