""
""

Igokea overava titulu u Širokom!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.13. | 23:53

"Napašćemo od prvog minuta, igramo sve bolje i bolje a Široki ima manji broj igrača u rotaciji. Ako ponovo odigramo čvrsto u odbrani smeši nam se pobeda i šampionska titula", kaže za mozzartsport.com Branko Jorović

Posle treće utakmice finalne serije plej-ofa za prvaka BiH košarkaši Igokee vode protiv Širokog sa 2:1. U pobedničkom sastavu najbolji utisak ostavili su Komatina i Jorović.

Aleksandrovčani "meč loptu" imaju u subotu u Širokom Brijegu.
"U trećem meču smo odigrali jaku odbranu i sveli goste ispod 50 poena", kaže za mozzartsport.com, Branko Jorović. "Vodili smo tokom cele utakmice, gosti su nam prišli na šest poena razlike ali smo sačuvali prednost i poveli u seriji".

Izabrane vesti

Četvrta, možda odlučujuća utakmica, igra se u Širokom u subotu od 20.30.
"Napašćemo od prvog minuta, igramo sve bolje i bolje a Široki ima manji broj igrača u rotaciji. Ako ponovo odigramo čvrsto u odbrani smeši nam se pobeda i šampionska titula".

Igokea već deset godina čeka da postane prvak BiH.
"Pred početak sezone primarni cilj je bio osvajanje titule od koje nas deli jedna pobeda. Teško je igrati u Širokom koji ima bučnu publiku, domaćinsko suđenje i teško ih je dobiti. Ipak, odigraćemo najbolje što umemo i nadam se pobedi. Potom će uslediti veliko slvlje naših navijača koji dugo čekaju titulu", zaključio je Jorović.

(FOTO: MN press)


tagovi

Branko JorovićIgokeaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara