Ima li nekog iz Srbije ovde...? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 09:55

Bogdan Bogdanović poželeo da vidi neko poznato lice na konferenciji za novinare posle utakmice...

 

Možda je u NBA krugovima ruki, ali Bogdan Bogdanović je igrač Ol star kalibra!

Izabrane vesti

Zvanično najkorisniji igrač susreta mladih svetskih zvezda i najboljih igrača Sjedinjenih Američkih Država pružio je trojkašku egzibiciju za pamćenje, što mu je donelo uspeh kakav je poslednji put jedan evropski košarkaš ostvario pre ravno 20 godina!

Pošto mu je uručeno MVP priznanje, Bogdanović se uputio ka sali za konferencije, gde su ga dočekali novinari sa svih meridijana. Nažalost, nije bilo njegovih sunarodnika iz Srbije.
„Da li ima nekog iz Srbije ovde“, upitao je Bogdan pre nego što je počeo da odgovara na pitanja. Sačekao je nekoliko sekundi, a onda krenuo:
„Svakoj utakmici pristupam na isti način. Želim da se takmičim, izvučem iz sebe najbolju verziju i napredujem svakodnevno“, rekao je najbolji srpski igrač u prošloj godini.

Sakramento je u susretu svetskih zvezda u usponu i najboljih mladih igrača Sjedinjenih Američkih Država imao čak trojicu predstavnika. Sa Bogdanom u timu bio je Badi Hild, a u suprotnom taboru našao se Dearon Foks. Bogdan i Badi bili su najefikasniji igrači svog tima sa 55 zajedničkih poena, od čega 12 trojki ukupno!
„Bogi voli veliku scenu“, kaže Hild i nastavlja:
„On je fantastičan igrač za tim. Vidite koliko se zabavlja na terenu, ali je čovek koji uvek prvo gleda tim. Ima dobar karakter, volim da budem kraj njega i volim što sam njegov saigrač“, uverava mladi šuter.

S druge strane Bogdanović kaže da je uživao u dvoboju sa Foksom.
„Rekao sam mu da ću pogađati preko njega, tako da je trebalo da se kladim s njim. Ali, nismo. Zbog toga nisam dobio dodatni novac“, s osmehom poručuje Srbin.

Američki mediji tvrde i da Sakramento ima vrlo dobar triling za budućnost i da će biti zabavno gledati Bogdanovića, Foksa i Hilda zajedno u narednim godinama.
„Kao što vidite, imamo fantastičnu hemiju na terenu i van njega. Zato se svi radujemo prenošenju te energije na teren u dresu Sakramenta“.

Novinare je zanimalo Bogdanovo mišljenje o dobroj šuterskoj večeri koju je ostavio iza sebe?
„Desilo se tako. Nikada ne znate šta će se dogoditi. U početku nisam bio dovoljno agresivan, ali trener i saigrači su me uveravali da treba da idem dalje: 'Ti si šuter, treba da šutiraš'. Hvala im na tome što su mi omogućili da budem ovde i igram. Slušao sam o ovome svake večeri, a sada je moje veče. Fenomenalan je osećaj“, zaključio je Bogdanović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bogdan BogdanovićNBA Ol star 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara