Komentari na vest

Ivanović kratko: Ušli smo u probleme jer neki igrači nisu iskoristili svoju šansu

B

Budak

pre oko 1 godinu

A ti sa repicem, jel se i ti ne palis na F8!?😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫🥫😂😂
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Ja ne znam ko je menadzer malom Lazareviću,al svaka mu čast.Dečko je najnetalentovaniji igrač Zvezde u skorije vreme.Ništa ne zna,ali bukvalno ništa.Džoni ivanović me je jako razočarao.Na kraju sezone se zahvaliti obojici,uz još 3-4 igrača.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Nesto imam osecaj da cemo sigurno barem jos jedan mec u Aba izgubiti do kraja. Nije nam igra na zavidnom nivou.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Само ти форсирај лазаревиќа са 25+ мин, битно да он користи прилику! Ове који прозиваш имају по 5 мин, сваку пету утакмицу, и како да људи играју. Па Далибор Илиќ није играо два месеца, пре тога Холанд, и сада га вадиш на први промашени шут, битно да лазаревиќ игра, нико га нечува, удвајају друге, он нешутира, само после сваког дебилног фаула, као нешто се мршти, чуди се, гледа у семафор колко лични има, дечко незна како се зове. Ево ја се кладим да Холанд игра 25-30 мин да има учинак од 10+ поена на свакој, и ништа лошији неби био у одбрани.
G

Gost9202

pre oko 1 godinu

Istu stvar je uradio dok nam je islo kad je poceo da proziva Petruseva i posle toga ke sve puklo. Prestani da javno vrsis protisak na igrace i uadrzi to za svlacionicu.
G

Gost020

pre oko 1 godinu

Tacno opet ce prozivanjem unistiti atmosferu. Los bio ovaj ili onaj. Reci im to u svlacionici a ne da se javno raspreda o tome da li neko ima kvalitet.
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

Ja bi tebi dao dozivotni ugovor. Nego zna li se sta o Polonari?
G

Gostij

pre oko 1 godinu

Najveci problem ekipe je prevelika minutaza Lazarevica, nije problem sto on ne postize poene, problem je sto njega protivnicki igraci uopste i ne cuvaju, uvek njegov cuvar ide na udvajanje, to je igrac manje u napadu, zato svi lako zatvaraju ostale igrace
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Eto prilike ako ostanes i sl.sezone da se otarasis igraca koji ne donose razliku.
S

Sansu svoju su....

pre oko 1 godinu

Propustili za sva vremena,Ivanovic,Holand,Markovic i Vildosa
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Bila je ovo poslednja šansa za Ilića i Holanda da poboljšaju svoje, ionako slabe, šanse. Ivanović bez energije, takav je već duže vreme. Njima bih se zahvalio na kraju sezone. Ne vidim da ima mesta ni za Martina i Bentila, nemaju kontinuitet igara, a i skoro uvek je jedan od njih povređen...Markoviću i Kuzmiću prijateljski stisak ruke takođe i sve najbolje u nastavku karijere.
l

lol12

pre oko 1 godinu

I Bentil i Martin su u uzlaznoj formi.Martin se bio malo teze povredio a u zadnje vreme sasvim zadovoljavajuće igre
D

Dementia

pre oko 1 godinu

Bas se razumes u kosarku, Martin ih odvalio....
s

sa majstorom

pre oko 1 godinu

kakav je Kampaco totalno drugacija ekipa, jednu stvar i dalje ne mogu da shvatim kako on posle ovakve karijere igra 200% motivisano protiv Mege, kapiram ja da voli decko basket ali je nerealno koliko grize....
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Vrhunski profesionalac u poslu kojim se bavi. Nemam drugo objašnjenje. Takav odnos prema profesiji vredi svaki uloženi dinar!
G

Gost99999

pre oko 1 godinu

Svaki uöozeni evro, nije taj dinara video u zivotu.