Iz Mornara poručuju: Dobijamo Zvezdu ako zaustavimo Ročestija i Feldina

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 15:45

Crvena zvezda posle ubedljivog poraza od Fenera ide na noge Mornaru u Baru

Mornar se nada iznenađenju u drugoj utakmici plej-ofa Jadranske lige (nedelja, 20.00), a trener ekipe iz Bara Mihailo Pavićević veruje da ključ pobede stoji u zaustavljanju dvojice ponajboljih igrača Crvene zvezde - Džejmsa Feldina i Tejlora Ročestija.
"Odigrali su dve jake evroligaške utakmice, a i nadam se da neće biti na onom nivou kao u prvom meču. Potrudićemo se da iskoristimo njihov zamor od putovanja. Igraćemo muški, hrabro, ali moramo da počnemo da pogađamo kao ranije", rekao je Pavićević, a prenose crnogorske Dnevne novine.

Iskusni trener smatra da je njegov tim u Beogradu prošle nedelje podlegao atmosferi, što je dovelo do ubedljivog poraza...
"Podlegli smo atmosferi i nismo adekvatno odgovorili na njihovu agresivnu odbranu, to su dva glavna razloga za ubedljiv poraz. Imaćemo veliku podršku publike koja će napraviti pravu sportsku atmosferu. Veoma je važno da publika izvuče maksimum iz svakog igrača".

Izabrane vesti

Mornar ponovo neće računati na najboljeg igrača Uroša Lukovića...
"Oni su favoriti i od njih zavisi. Prethodne dve utakmice su igrali bez opterećenja, više su pričali o ovoj utakmici. Cilj im je da osvoje ABA ligu. Naš cilj je jasan, moramo iz ritma da im izbacimo najkreativnije igrače Džejmsa Feldina i Tejlora Ročestija. Hoćemo da lopta bude što manje u njihovim rukama", zaključio je Pavićević.

Foto: Star Sport


tagovi

Mihailo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara