Komentari na vest

Izgleda da je kraj: Rastaju se Monako i Saša Obradović

Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Verujem da je bilo ili Obradović ili Majk Džejms. Tokom cele sezone je bilo nesuglasica izmedju ove dvojice. Zbog rezultata ga sigurno ne otpuštaju...

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Odlican trener, ovo bi bilo mnogo glupo sa njihove strane. Jos covek ih odveo na F4, sto je npr.za klub iz Zeleznika, sa istim budzetom, samo san...
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Hajde da napišemo suštinu a to je: Da nije Miško zastupnik ovaj manje više ne bi mogao nigde da radi.
(

(0)

pre oko 1 godinu

Lokomotiva Zvezda Monako.....
G

Gost797

pre oko 1 godinu

Hajde da napisemo sustinu a to je da je kosarkas vazniji od trenera i kada se ne slazu onda se zna ko leti pogotovu kada se klub potcini jednom kosarkasu. Dakle Dzejms je pokazao prstom a klub je odreagovao. Kada se budu oslobodili ovog privatnika onda ce da im bude bolje. Covek tripuje da je NBA zvezda sto naravno nije. Nije ni blizu tog nivoa.
D

Djaps96

pre oko 1 godinu

Da kad se oslobode majka dzejmsa nece biti 3. u evroligi nego 14. , pustite me tih priča majk dzejms ovo ono, dokazao se kao košarkaš u evropi dokle god monaco na njegovim ledjima pravi rezultate apsolutno ima pravo da se tako ponaša, ne znam sta je tu sporno ?
N

N1204

pre oko 1 godinu

Druze da se ne lazemo,realno Dzejmsovo zasluge za F4 su 90% a Saletove 10%,ekipa koja cele sezone igra trci i pucaj i gde se uopste ne vidi trenerska ruka.
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Sticajem okolnosti upucen sam u pricu dosta vise od obicnog posmatraca. Nije istina da se klub podredio Majku Dzejmsu, a pogotovo ne da Obradovic odlazi zbog njega. Imali su i vise nego korektan odnos, uzimajuci u obzir karakter njih dvojice. Razlog je druge prirode. Kuvalo se to duze vreme, a vreme ce pokazati da li je klub bio u pravu. I nije istina da je Mitrovic dobio otkaz, vec je sam otisao jer nije zeleo da mu se uprava mesa u rad. Ispao je smeker, jer njegov integritet je vazniji od love koje se odrekao. Postujem to, ali iskreno se nadam da Sale nece uraditi isto, vec da ce se dobro naplatiti.
t

turista

pre oko 1 godinu

kakav klub. Tako su oterali i Zvezdana posle osvajanja EC
S

Sale Doktore!

pre oko 1 godinu

Čovek je osvojio kup, treće mesto u Evropi (a nije da je bio daleko ni od finala) i trenutno je u polufinalu prvenstva. Mogu samo da mu pljunu pod prozor. Kada Pešić dogodine završi olimpijski ciklus na kormilu reprezentacije po meni jedan od favorita da bude novi selektor Srbije!
M

Moka Koka

pre oko 1 godinu

Come to Red Star bro!!
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Atmosfera u klubu je bila loša, stalno se prepucavao sa navijačima i sportskom javnošću u kneževini...sa Džejmsom je isto bilo nesuglasica...sam je pričao i o nedostatku poštovanja za ostvarene rezultate. Tako da me vest ne iznenađuje.
A

Ako cemo realno

pre oko 1 godinu

Koje navijace ima Monako?
v

vi ste seljaci

pre oko 1 godinu

Bogate
c

cv

pre oko 1 godinu

saša pokazao si svoj kvalitet osvajanjem 3.mesta a njima neka je na čast.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

ostaje u monaku 101%. novinarska patka
1

1234567899

pre oko 1 godinu

Sve mi se cini da je do njega, niko nece da ga zadrzi...
h

halo

pre oko 1 godinu

Ko su ti svi, Monako i Čović koji bi i rođenu majku ko kera oterao da je u klubu, kakav uzorak.