Izričita želja Milana Tomića - Kim Tili!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.07.18. | 17:09

Informacija iz Grčke

Crvena zvezda možda zaostaje za konkurencijom u dinamici izgradnje tima, ali onog trenutka kada je rešeno pitanje trenera na Malom Kalemegdanu čine sve da Milanu Tomiću što pre skroje tim po meri! Posle groma iz vedra neba u vidu potpisa Majka Cirbesa, Crvena zvezda sprema još jedno bombastično pojačanje - Kima Tilija!

Izabrane vesti

Prema informacijama uglednog grčkog sajta Sport24, izričita želja Milana Tomića je krilni centar sa kojim je prošle sezone sarađivao u Olimpijakosu! Tili je trenutno bez kluba, pošto mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom, a poslednjih dana za njegovo ime najviše se vezivala Valensija. Tomić bi, ipak, sada želeo da iskoristi svoj uticaj i poznanstvo sa Tilijem kako bi ga doveo u Beograd i redove srpskog šampiona. 

U Crvenoj zvezdi su svesni Tilijevih zdravstvenih problema, pošto je zbog brojnih muka sa kolenom propustio dobar deo sezone. Izgleda da Tomić ipak veruje u nekadašnjeg francuskog reprezentativca i njegov kvalitet, kao i višegodišnje iskustvo građeno u najjačim evropskim ligama. 

Tili se u određenim varijantama snalazi i kao niske petice, mada mu je prvenstvena uloga na mestu krilnog centra. Poseduje solidan šut, što ga je godinama krasilo u igri. Podsetimo, Crvena zvezda na mestu krilnog centra ima praktično samo Stefana Jankovića.

Podsetimo, Crvena zvezda je dosad angažovala Majka Cirbesa, Dušana Ristića i Bilija Barona, kao i kondicionog trenera Aleksandra Lukmana.

Foto: MN Press


tagovi

Kim Tili

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara