Jako loša utakmica za mene... Drugačije je kada igraš pred nekim ko govori tvoj jezik

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 10:55

Srpski centar kaže da je sporo ušao u utakmicu

Zamislite da dođete do tog nivoa da budete na jednu asistenciju do tripl-dabla u NBA ligi, da vaš tim pobedi, a da posle utakmice kažete da ste odigrali "jako lošu" utakmicu.

E, upravo je do toga došao Nikola Jokić.

Izabrane vesti

Srpski košarkaš postigao je 22 data poena, imao je 12 skokova, devet asistencija, dve ukradene lopte i tri blokade. I kaže da nije zadovoljan. 
"Mislim stvarno da sam imao jednu jako lošu utakmicu. Ne samo, ne znam koja mi je statistika, nego zato što mi je energija bila loša, nisam mogao da uđem u utakmicu, ritam je bio loš. Nekako se ništa nije poklapalo, ništa nisam pogađao. Ali na kraju četvrte imao sam neke dobre odbrane, neke dobre ukradene lopte, imao sam bananu, podgla se energija u produžetku", rekao je Jokić za RTS.

Jokić je imao veliku podršku srpskih navijača u Čikagu, što nije prvi put, a što Somborca veoma raduje. Posle meča se družio s njima, davao autograme, slikao se...
"Svake godine me iznenade. Stvarno je velika populacija ljudi, drago mi je. Svi navijaju. Čuo sam da navijaju za mene. Zanimljivo je mnogo. Drugačiji je osećaj potpuno kada se igra pred nekim ko priča tvoj jezik i čuješ i svakakve urlike. Zanimljivo je na neki način", kaže Jokić.

O Srbiji i Jokiću je govorio i trener Majkl Meloun.
"Bio sam dva puta u Srbiji. Posetio sam Kalemegdan, imao sam celu turu. Svaki momenat kada sam sa Nikolom i njegovom porodicom van košarke to nam omogućava da budemo još bližu. Da imamo posebnu vezu. On je fantastičan igrač, a kao što svi u Srbiji znaju i odličan čovek. Zadovoljstvo je što ga imamo u našoj familiji", rekao je trener Meloun.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara