Janakopulos opet bljuje vatru: Propali španski činovnik sa malim naočarima je od Evrolige napravio svoju prćiju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 23:42

Gazda Panatinaikosa besan posle poraza od Reala u Madridu

Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos nastavio je svojevrsni krstaški rat protiv Đordija Bertomeua i rukovodstva Evrolige.

Kontroverzni Grk je posle poraza Panatinaikosa od Reala u Madridu u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa osuo rafalnu paljbu.
“Čestitam Realu na večerašnjoj pobedi. Cela Evropa gleda i razume da se u ovom takmičenju odluke ne donose na terenu. Svako ko, ni posle večerašnje utakmice ne veruje u to, je ili glup ili nadrogiran. Propali španski činovnik sa malim naočarima je od ovog takmičenja napravio svoju prćiju”, navodi se u Janakopulosovom saopštenju.

Izabrane vesti

Ali, nije se ni tu zaustavio prvi čovek atinskog velikana.
“Već godinama bezuspešno pokušavamo da saznamo gde odlazi novac od sponzora, marketinških i TV prava… A zarada ekipa je slaba uprkos sjajnom menadžementu. I sada na sve to u poslednje dve godine imamo anonimne sudije kao glavne junake svake utakmice. Sportisti i njihov trud su pali u drugi plan”.

I za kraj:
“Ti beskorisni čoveče, uništio si košarku. Kao što sam već rekao, bez obzira na to kakav će rezultat doneti naš trud na terenu, ako ne dođe do radikalnih promena, na kraju sezone ćemo napustiti ovo takmičenje koji bi trebalo da se zove Cirkus liga”.

Foto: Printscreen


tagovi

KK PanatinaikosDimitris JanakopulosĐordi Bertomeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara