Komentari na vest

Janis Sferopulos - jedini čovek koji je pet puta zaredom pobedio Željka Obradovića

K

Kk sledeca sezona

pre 27 dana

Kako god okrenes Partizan ce uzeti ABA ligu ... ostaje vam sledeca sezona za koju se po tekstovima vec spremate... bice bolje dogodine
O

Obrva Kneza Drvo Puklo Niki priki

pre 27 dana

Ni jedan Studentski center i to osakacen bez pomoci nisu mogli da dobiju ...
R

Rocky1986

pre 27 dana

prvo cestitao bih zvezdasima na prednosti i igra se jos, drugo kljuc vasih pobeda lezi u tome sto su vama nosioci igre domaci igraci partizan nema kvalitet u tom segmentu. partizan nema klasicnog pleja da razigrava probije odbranu ko prosle godine taj prodor je ima exum ove nema ko.
D

Djurkopiano

pre 27 dana

Gospodin od čovjeka
T

Top 12 klub

pre 27 dana

Jedno pitanje za sve ove dusmane sto se i dalje smeju porazu Zvezde od Efesa u zadnjem kolu EL. Zapitajte se samo jednu stvar, ZASTO je upravo tada Zvezda tako Lagano izgubila sa tolikom razlikom upravo kad je vama ta pobeda donosila prolazak dalje u Evroligi, zasto recimo u zadnjih punih 12 godina koliko Zvezda igra redovno EL, nikad ali bukvalno Nikad nije izgubila sa toliko 45 razlike nego bas tad kad je vama gorelo pod nogama haha...Stvar je jasna ko dan za svakog ko ima mozga,Sever i Delije su trazili od igraca i uprave da "odrade misiju" protiv Efesa sto su oni i ucinili! Sever celi porazu se veseli....nazdravljamo uz Efes pivo🍺
5

5 puta za redom

pre 27 dana

CESTITAM ZELJKU NA ODLICNOJ OCENI,DOBIO JE CISTU PETICU(5) OD PROFESORA NEBOJSE OVE SEZONE!
s

smejurija

pre 27 dana

od trenera taj rumeni lik. Da mu nisu kupovali najbolje i najskuplje igrače gazio bi ga svako, Alimpije, Džikić su majstori za njega, sa tim timovima koje je ovaj lik imao sve bi stalno osvajali. Eto i ona neznalica Ataman pa osvoji dva puta i tri bi da nije bio prekid zbog Kovida a ovaj lik nikad sa Efesom ne bi osvojio.
S

SSSR

pre 27 dana

Kapitena LAZIĆA osloboditi treninga sa loptom,neka vežba dizanje ŠAMPIONSKOG PEHARA.ZVEZDO ZGAZI TO.
M

Megaloman

pre 27 dana

Neću sad ovde da se jeftino prepucavam, na način ko je kada izgubio mnogo. Gubili su i jedni i drugi i svi to dobro znamo. Želim samo da priznam da je 5 za redom stvarno previše poraza, baš je mnogo. To već prerasta u jedan kompleks, zašto ne reći? Oni jednostavno znaju da nas Davidooovac, Mitrović i Lazić mogu uvek dobiti. Tolike pobede dižu samopouzdanje visoko, a kod Partizana isto tako pada. Uvuče se tako nešto u igrače, tim, stvori se neka negativna hemija. Prema mom mišljenju serija je izgubljena i izgubićemo ABA, ali morali bi kako znamo dobiti dve u Areni i odvesti to u petu utakmicu, makar onda izgubili, da bi se povratio pozitivni momenat i sva uzgubljena hemija. Nije svejedno ni kako ostaneš bez titule. Da li je to sa šest uzastopnih poraza, gde tu negativu prenosiš u sledeću sezonu ili posle velike borbe u 5 utakmica, gde si mogao i da dobiješ. Ništa nije nevažno.
Z

Zingare ITA

pre 27 dana

Covek prozivljava drugu mladost. Izlazi, juri mlade sojke, sta hocete?
V

Valter 2

pre 27 dana

Ništa to nije čudno. Sferopulos je u ovom trenutku mnogo bolji trener od Željka kojeg je pregazilo vreme. Sa 30% lošijom ekipom, sa dva veoma važna igrača van rotacije, dobiće finalnu seriju sa 3:0. Živi bili pa videli.
E

Efesovani -50

pre 27 dana

Istina, Zeljko nikad nije izgubio 50 razlike a ni Partizan tako da realno je izlapeo i nije "moderan" po vasim standardima. Samo vi nastavite da gubite po 50 razlike. Mozda vec u nedelju, pa onda i u utorak i sledecu subotu.
u

uf

pre 27 dana

@efesovani Tvoj komentar veze nema sa vescu, ali istine radi i razbijanja neke mitomanije 2013.god cska partizan 88:46, samo jedan u nizu ubedljivih poraza u doba dominacije
Z

Ziveo Efes

pre 27 dana

@Efesovani Mi pustili Efes...vi ispali iz EL...Sever super zadovoljan👍
N

Niste vi nikoga pustili

pre 27 dana

Koga ste pustili?! Ima li nesto smesnije??? Mnogo ste vi nesto pustali, cak 24 poraza pardon pustanja ukljucujuci i Asvel i Albu u sred Bg.
a

aaaaaa

pre 27 dana

jaka stvar i ja bi lail mogao da ga otkinem 5 za redom jer njega neintereauje basket nego ckepiii mladee
E

E svasta bas

pre 27 dana

Sferopulos? Cek, cek, jel to onaj sto je imao samo 11 pobeda i zauzeo fenjerasko 16. mesto? Ili je to onaj sto je izgubio od Albe u sred Bg. A mozda je to onaj sto je izgubio i od Asvela u sred Bg? Ma mora da je to onaj sto su ga efesovali 46 razlike! Koja komedija!
Н

Не....

pre 27 dana

... фењер је 18. место. Звезда никада није била фењераш у ЕЛ, Партизан је то био три пута.

darkobabic930@gmail.com

pre 27 dana

cekaj druze,ako je on komedija sta ste onda vi,druga stvar,koliko znam Z ezda nije bila poslednja nego iznad Albe i Asvela koliko se secam,ali dobro,vazno je da cemo mi vas da pobedimo i osvojimo Aba ligu i Kup smo osvojili vec,a vi se zadovoljavajte sa osvojenim 11.mesta u Evroligi koje koliko znam nista ne znaci,toliko....
g

gost23 #

pre 27 dana

Zbog čega potreba za lupetanjem ? Zvezda je obe ekipe dobila u Beogradu, otprilike sa istom razlikom kojom je dobila i tvoj voljeni klub. ( 15+)
G

GhostRiderrrr

pre 27 dana

Kako najbolji trener univerzuma,sa najvećim budzetom u istoriji kluba može da izgubi 5 puta od nekoga???Kako???Očigledno je pokraden i sabotiran,moraće Ostoja da mu dovede 3 pika sa drafta iz prvih 10 da bi mu skinuo kompleks zvani Sveropulos!!!
E

Evo efesovani -50

pre 27 dana

Evo ga, jos jedan efesovani -50 ... komplekse sto je bolji svake sezone i sto svake sezone ostvari bolju poziciju i ima vise pobeda? Koje ludilo! 🤣🤣🤣
E

Efesovan sa 50 poena razlike

pre 27 dana

Siguran sam da je bolje ostvariti 16. mesto sa samo 10 pobeda nego 11. mesto i 16 pobeda. Ili zauzeti 10. mesto sa 17 pobeda nego biti 6. sa 22 pobede. Kao sto je ogroman uspeh izgubiti od nekog turskog tima 50 razlike koji je zauzeo 10. mesto. Mislim, siguran sam da postoje pojedinci koji tako razmisljaju. Oni uglavnom zive u predgradju.
G

Gost1234

pre 27 dana

Sva beda grobarskog duha u jednom komentaru))))))))))))) Grk-ljubicasti 5:0)))))))
N

Neprocenjivo = istina

pre 27 dana

@gost...jel boli? A? Boli, boli ... ako, ako, tek ce da boli istina
П

Па...

pre 27 dana

...Грк је школовао Обрадовића и у ЕЛ.

darkobabic930@gmail.com

pre 27 dana

i oni uglavnom vas mlate iz godine u godinu,samo druze ti uzivaj sa vasih 16 pobeda i 11.mesto,a mi cemo uzivati sa titulom Aba lige i Kupom,caooo
P

Profesor Baltazar

pre 27 dana

Pa, u dve sezone zbirno Partizan je ostvario 11 pobeda više. Malo li je. To je baš velika razlika u učinku 2 tima, a titulu i tako može uzeti samo jedan. Sve ostalo je statistika, a ona nije na Zvezdinoj strani, za sada.
q

qwertt

pre 27 dana

nije istina!!! ovaj cus mateo,trener reala je dobio zeljka pet puta zaredom krenuvsi od 0:2 za Partizan u plej ofu do 3:2 i dve pobede ove sezone u EL. Zasto pravite vest a sve vrlo lako proverljivo i bilo je bas baaaas skoro.
V

Valter 2

pre 27 dana

Niko nije uspeo da ga pobedi 5 puta zaredom u jednoj sezoni. To što ti računaš odnosi se na dve sezone. Džaba relativizacija.
M

Mali klubovi

pre 27 dana

Mali klubovi igraju u malim dvoranama pa cak ni njih ne uspevaju da napune. Veliki klubovi igraju u velikim dvoranama i trazi se karta vise.
E

Efesovanje -50

pre 27 dana

To su oni koje razvaljuju najgori timovi evrolige Alba i Asvel u sred Bg.
S

Sampioni Evrolige

pre 27 dana

Mali klubovi stalno pokusavaju da kopiraju velike klubove u svemu ... ali im ne ide ... zato i jesu mali ... a onda se radjaju i kompleksi
S

Sale Kg

pre 27 dana

6 puta, verovatno i više ako ovi ne pobegnu iz Super lige!
Z

ZzzZ

pre 27 dana

Sta se zanose navijaci Zvezde to mi nije jasno,kada su svi svesni da se vraca Partizan u Pionir za nedelju dana,igrace se peta utakmica.
П

Па...

pre 27 dana

... ваљда је нормално да се ложиш ако неког победиш пет пута узастопно? Глупо је да се ложи онај ко је изгубио пет пута узастопно.

darkobabic930@gmail.com

pre 27 dana

i onda opet metla u Pioniru
b

brother

pre 27 dana

" Mislim da bi Žoc da može otpustio sada 8 igrača, jer nemaju mozga za košarku koju on ima zacrtano da treba da igraju." _________________ Pa valjda ih je on i doveo? Kako vrhunski trener moze da ima toliko losih procena igraca u tako kratkom periodu? Plus sto su SVI dovedeni ove godine slabiji od SVIH koji su otisli. A para je bilo, da se ne lazemo...Nasi igraciu su posebna prica. Vukcevic je procerdan. Koprivica za 3 godine nijenapredovao ni za mrvu. Nema igru ledjia, nema igru licem prema kosu, nezgrapan u postavljanju bloka. Da li je iko sa njim radio ove 3 godine? Kako to Andjusic uopste ne valja? Ni za deset minusta po mecu? Smailagic nije napredovao takodje nista. Gde je bio loš pre tri godine i sada je. Nestrpljiv, lak na faulovima, sve na snagu...O potpuno neumesnom urlanju Zeljka Obradovica na domace igrace posebno kao da su svi pocetnici - nema potrebe ni da se prica. Veliki deo odgovornosti ide na Obradovica. Jeste on dolaskom apsolutno pomogao da Partizan udje u najjace takmicenje - neosporno. Ali , ne oformio tim sposoban za ozbiljne rezultate, a i jaz izmedju budzeta i rezultata je vdljiv. I veliki.
G

Gost 3222999

pre 27 dana

Uzesmo mu super kup i pobedimo ga kad poželimo-potpis Studenti C Gora Podgorica
i

ime gosta

pre 27 dana

Volim Zvezdu i mogao bi posle ovog teksta reći kako je Sferopulos jedan od najvećih trenera evrope ali nije tako. Istina je da Željko nije trener kakvim ga predstavljaju i da je živa istina ono što navijači Zvezde pričaju o njemu, da je dobio titulu najboljeg kad se određeni uslovi ispune, npr, najveći budžet EL, najbolji igrači itd...
D

Dejoooo

pre 27 dana

Ovaj trener onaj najbolji.Za mene licno najbolji je trenervkoji stvara i stvori vrhunske igrace.Trener kupis u svetu dobre igrace i ceka rezultate.Mogu i je tim biti trener.
K

KIMI 85

pre 27 dana

Jedan gospodin pre svega. Ne preti sudijama, ne psuje ih, ne unosi im se u facu. Ne davi igrace.
T

Tonac

pre 27 dana

Naravno, zašto bi on pretio. Tu je ćoravi da uradi to sve pre njega. Pre utakmice je javno pretio sudijama, i upozoravao ih na bezbednost. Jadni ste i vi i vaš klub.
D

Djape45||

pre 27 dana

A ovde su pljuvali Janisa i govorili da ćemo praviti Ivanovića od blata i da je Čović ovim potezom uništio Zvezdu. Janis ima dobar prijateljski odnos sa igračima, a opet zna i da vikne kad treba kao posle utakmice protiv Albe. Nije on kriv što je došao da vodi jedan od lošijih rostera Zvezde u poslednjih nekoliko godina.
M

Ma Ajde

pre 27 dana

Ljudi sta je sa vama Zeljko je izlapeo kao trener igra jednodimenzionalnu kosarku vec par sezona unazad. Ptopao lik kao zeton. On je kosarkaski Murinjo ja to vec odavno pricam. Samo se grobari jos loze na njega. On da je toliko dobar angazovao bi ga neki Evropski velikan ne bi radio u Partizanu. Procitan trener bez akcije bez ritma mu igra ekipa u kanalu je sa radom vec odavno. Ako te jedan trener patosira pet puta uzastopno i vodi 5-0 protiv tebe u utakmicama inda se treba zapitati jeli do trenera ili do igraca. Meni je ovo prvo izglednije i verovatnije. Odsvirao je on svoje pregazilo ga vreme.
D

Dobar dan

pre 27 dana

A inace igra protiv ekipe koja pravi zestoke akcije 😁🤣🤣
A

Akcijasi

pre 27 dana

@dobar dan Samo Teo ima asistencije ove godine kao ceo Partizan za zadnje dve godine. Vi nemate akciju za spice,gde lopta isla i gde protivniku se vrteo mozak,da nije znao gde je,pogotovu otkada vam Zocko trener. Trci i pucaj,njegovo znanje kosarke i daj sto vise Amera,dogodine 10.
I

Immobile

pre 27 dana

Pritom sa kakvom rotacijom čovek raspolaže, koliko je tim Partizana individualno kvalitetniji. Bilo bi najpoštenije da se on pusti da uradi ceo prelazni rok tj. to bi bila jedina racionalna opcija, pošto su Ivanovića pustili da sve uradi i promaši a nakon toga pobegne, jer ako on osvoji Aba ligu sa ovavkim timom i katastrfalnom doeselekcijom, gotovo neupotrebljivom treba mu dati jači ugovor i ozbiljne garancije. Ako osovji titulu, možda i najveća titula Aba lige u istoriji kluba. Nikakvi predsednici, sportski direktori, razni Dozeti i ostale čupave skalamerije da se mešaju u selekciju. I na sve to pogledajte ponašanje Janisa Sferopulosa, bez grimasa, urlanja, divljanja, uvek dostojanstven, kulturan i maksimalno korektan. Jedino što je ova uprava pogodila je dovođenja njega, kada pričamo o njihovim akvizicijama, a i nijd ga bilo teško dovesti jer je bio jedini slobodan evroligaški trener na tržištu.
A

AVAXED

pre 27 dana

Gotovo sve sto si napisao je na mestu, ali ipak ne bih da prelazni rok radi covek koji je doveo Smarta i Gilespija.
G

Grobarcina

pre 27 dana

Jeste kao i svake sezone top 16 hahah
Г

Групни

pre 27 dana

искрено, свака част Сферопулусу на пре свега понашању, па и успеху ! човек јје господин, и за Жељка већ озбиљан стратег ! Жељко ове године лимитиран, и почетком сезоне осујећен, изигран и насамарен ! Сферопулус да није победио у ЕЛ био би проказан криминалним суђењем "домаћих" судија, али подсећања ради, и ту смо побеђени, тако да... једноставно речено, Сферопулос чита Жељка ... и побеђује !
V

Vasiono čuješ li me?

pre 27 dana

Pet puta za redom?! Pa to mora biti neki svetski rekord.Obzirom da glodarija tvrdi da je to najbolji košarkaški trener u univerzumu trebalo bi kontaktirati “Ginisovu knjigu rekorda” da se to lepo pribeleži za sva vremena!
G

GostDugi

pre 27 dana

Zasto iznosite netacne podatke, Realov Mateo ga je pobijedio 5 puta zaredom, tri u proslogidisnjem play-offu i dva puta u ovoj sezoni
Х

Х Х

pre 27 dana

Ништа, Јанис ће да га победи и у недељу, чисто да буде рекордер.
p

player

pre 27 dana

pet pobeda za redom u istoj sezoni, o tome je rec. Mateo ga je pobedio pet puta u dve sezone
G

Gostina

pre 27 dana

Nikada nisam voleo vujosevica jer je posejao takvu mrznju medju ljudima,da je prosto steta sto se to ne kqznjava zatvorom,ali ima ono ALI,znao je da napravi igraca od nekog kod koga je primetio da ima samo malo talenta a rumeni to NE ZNA!! Napravi gotovu ekipu ali nikada nije napravio igraca kao sto je to radio Duda ili vujoaevic. Eto,koliko god ga ne voleo,one je ipak znao posao! A ovaj sada samo dokazuje u ovih 5 za redom da POJMA NEMA!
t

tompkins3

pre 27 dana

mrznju je posejao neko drugi ko to i dalje radi, moj sinak
V

Veria

pre 27 dana

Vujoševića nema podugo u Partizanu, ali mržnja i dalje postoji i sve je veća. Ko je kriv za to? Ima jedna osoba koja je tada, a i sada u Crvenoj Zvezdi. Da ipak nije do te osobe?
M

MNN

pre 27 dana

Dominira ko Jokić nad Goberom:)))

Mr 007

pre 27 dana

Zasto grobari nisu obavestili Sferopulosa da njegova ekipa igra protiv najboljeg trenera u univerzumu???🤣
c

cule87

pre 27 dana

po meni, ima logike u tome da Željko nije zapinjao u drugoj utakmici. jasno mi je da će se resavati ili u petoj, ili smo pukli... prvo smo pokušali brejk, nismo dobili, drugu sno samo odradili i sakrili karte. on se nada da će u petoj uzeti brejk i specijale čuva za tad... barem se nadam
G

Gostina

pre 27 dana

Ma jeste,cuva jer lakse je krenuti sa 0-2 u seriji nego napraviti brejk i krenuti nedaj boze sa 2-0 ili 1-1. Hahahahaah o sta sve nece covek procitati pravdanje poraza i 5 za redom.
N

NoName1

pre 27 dana

🤣🤣izgubili PET PUTA zaredom, al su sakrili karte...jbt, u kom svetu oni žive
b

bob.f

pre 27 dana

To je tako kad ljudi ne mogu razumeti da vreme sve pojede..Zeljko je za neku drugu poziciju u klubu..A nikako vise za trenera!!!
T

Tomy

pre 27 dana

Sferopulos je tokom sezone imao grešaka ali je sve u svemu uspevao da izvuče više od limita koji igrači Zvezde imaju, i to mu je najveća vrednost. Žoc, na primer, da vodi ovaj tim Zvezde ne bi nikada uvodio u igru Branka Lazića a Sferopulosu je on stalni X faktor. Isto tako, Žoc bi nakon prva 3 promašaja Nedovića zakucao za klupu i ne bi ga više uvodio u igru a Sferopulos to zna da istrpi pa i Nedović da mu to vrati kad se lomi rezultat. Žoc ne bi mladog Topića pustio u igru a niti bi igru bazirao na Teu a Sferopulos igra sa njima dvojicom, i igra dobro. Sferopulos motiviše igrače da daju više i po cenu divljanja i nerezonske igre, što nekada dovede do kolapsa tima, dok kod Žoca to ne može da se desi, zato Žoc bolje kontroliše igru kad im ne ide. Dajem primere koliko se treneri razlikuju u pristupu igračima i samoj igri. Sferopulos je veći šmeker kao trener od Žoca ali je Žoc veći klikeraš i precizniji. Sferopulos je super trener za gomilu razmaženih zveda u timu dok je Žoc super za profi spartance.
I

Immobile

pre 27 dana

Evo Naneli i Panter juče promašili sve što su bacili, pogotovo Naneli pa igrali po 35 minuta. Neko ima kredita, neko nema u tom je razlika. Nije sve tako banalno kao što pišeš, Željko itekako ume da istrpi igrača, itekako. Problem je što su totalno promašene uloge, Panter nije kreator a on kreira konstantno, konstantno... Ponitka koji može da ima tu ulogu, ćoškari i krade Bogu dane, totalno pobrkane uloge. Smit je mala dvojka, a gura se na organizatora ili na offball dvojku što nije. Čak ni Smit ne bi igrao niti bi bio u opticaju da se Jaramaz nije povredio. Jako prosto, kada se toliko promaše uloge možeš da imaš najskuplji tim sveta, neće ići. Na sve to, atmosfera je poljuljana a najveće nezadovoljstvo izražavaji Avramović i Kaminski. Anđušić, Koprivica, Trifunović ne postoje ni na mapi.
@

@ Immobile

pre 27 dana

Žoc trpi Pantera, Ledeja i Nanelija jer im veruje da neće igrati nerezonski u kontinuitetu a nisu ni rupe u odbrani. Trpeo bi i Kaminskog da nije igrač manje u odbrani a trpeo bi i Avramovića da je siguran da on neće upasti u svoja "ludila". I mislim da sada iz očaja forsira Doužera ne bi li dobio nekog još rutinera u igri, i kao što pušta malo više da igra Smailagić jer je Kaboklo potpuno nepouzdan. Smailagić mu se dokazao kao nespretan igrač za nivo košarke koji mu treba ali makar ima energiju u oba pravca. Nadjušić je igrač bez rezona, Trifunović ima rezona u igri ali je večita rezerva, Ponitka je van svoje uloge, što se slažem sa vama, a Smit je slučajni dobitak jer su ostali očajni. Mislim da bi Žoc da može otpustio sada 8 igrača, jer nemaju mozga za košarku koju on ima zacrtano da treba da igraju. Žoc je klikeraš i adaptibilan i mislio sam da će tokom sezone biti fleksibilniji sa igračima koje ima i da će postaviti igru spram njih a ne da njih uklapa u svoju logiku, što je Sferopulos uradio sa Zvezdom, ali je izgleda Žoc ostario i postao rigidan, neće da se odrekne svoje ideje košarke, koja je definitivno uspešna ali možda ne i sa ovom generacijom košarkaša.
N

Natalija N

pre 27 dana

Kako 5, kada je samo jednom u EL? cirkus lige se ne računaju
P

Pazi

pre 27 dana

Vaš klub je cirkus.
@

@natalija

pre 27 dana

nista se ne racuna kad vi ne mozete da dobijete to nam je svima opstepoznato, al zato onu aba ligu slavite kao ligu sampiona iz prospe sezone
G

Grobarcina

pre 27 dana

Ja opet mislim da osvajamo Aba ligu mozemo dobiti 3 za redom ako bude 2-2 bicemo u psiholoskoj prednosti a siguran sam da ih tucemo obe u Areni posle na krv i noz i moze svasta biti !!!
P

Pazi

pre 27 dana

Pogrešno misliš, kao i obično.
G

Gost"

pre 27 dana

Eto dignes kredit ili posudiš lovu pa se obogatiš....
č

čisto da se ne ponadaš previše

pre 27 dana

3-0 i lagano metlanje pod tepih!
K

Killbill

pre 27 dana

Pobjedili su ga bezvoljni Panter, odsutni Ledej, Kaboklo koji vjerovatno ne zna sva kosarkaska pravila, Smajli koji je nazadovao nevjerovatno i PJ zvani licna greska.
G

Grobar NBG

pre 27 dana

Tek sam ove sezone shvatio da je realno Željko prop'o. Sjajna trenerska karijera...Sjajni uspesi...Ali uporedimo ekipe, i izgubiti 5 puta za redom je u najmanju ruku "neuspeh". Da je to u vreme Djoka Šalića i Adina Vrabca pa da čovek prihvati, ali sada je stvarno katastrofa!
@

@Grobar NBG

pre 27 dana

Uporno copy-paste prica oko Vrabca kao da je covek igrao sam a ne da je bio 10ti na klupi :) a sa druge strane da je Zvezda imala Durenta u ekipi a ne Dzenkinsa :)
N

Namslyl

pre 27 dana

Jsd se ucutao, jer ce brutalno da nas pokradu u sledece dve utakmice. Zapamtite ovo ako mi objave komentar
P

Pet u nizu !!!

pre 27 dana

Petarda !!!!
K

Kemp

pre 27 dana

Bravo Janise , završavaj ovo u nedelju neka ide na 6-ta u nizu.... pozz

Lemi

pre 27 dana

propo ko Grcka.
M

Milantsk

pre 27 dana

Petopolus
K

Kkp493

pre 27 dana

Kaminski, kaboklo ni blizu lesoru, fali exum, madar, papapetru i tu se svaka prica zavrsava, pojacanja u odnosu na igrace sto su otisli nisu sposobna da igraju na nivou igraca od predhodne sezone i kraj. Zvezda je u drugoj utakmici derbija zasluzeno pobedila, najvise zbog teodosica. Partizan je ove sezone losiji za 40% i kako je se blizio kraj sezone to je sve vise bilo evidentno. Nema potrebe da se ljutimo na zeljka to sto ima od igraca dobio je, ekipa je sklopljenja na brzinu pa sta bude, a o razlozima tim mozda bi treblao savic da stavi prst na celo.
7

79

pre 27 dana

Ha,ha da li si realan,pa imao je čovek 5-6 budžet u EL ove godine o čemu pričaš!
b

bandit

pre 27 dana

4 puta uz nevidjenu kraju sudija neka pobedi sad u areni pa onda da pričamo o njegovom kvalitetu sad ga hvalite a sinoć na poluvreme u ga pljujete
U

Urgija

pre 27 dana

Znači krademo vas i u Evroligi? 😂😂😂
D

Da,to mislimo..

pre 27 dana

Mislite prskao po faci?
A

Arsenović.glupanderu

pre 27 dana

Ljudi koji su bili na utakmici su puni utisaka sa utakmice. Ovi sto sede kuci raspriruju metnuu kao Arsenić umobilni mnogo je glup
M

Mile led

pre 27 dana

U nedelju svi vi koji budete na tribinama treba da pružite podršku našem predsedniku pred jun u borbi protiv covicevog kluba i time mu pokažemo da smo uz njega kao što je on uz baš svih ovih godina. Dok je predsednika biće i naše partizana. Živeo predsednik, živeo Partizan!
M

Milojko Arsenić

pre 27 dana

igokea moja je samo bunar bez dna
E

Enzo

pre 27 dana

Sirtakiiiiiiiiiii
B

Bosfor.te.zove

pre 27 dana

"ÖZEL ZELA, ZELA GALATASARAJ'DIR. İSTANBUL'UN BÜYÜK GELİMİR'İ TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR. FİKİR PANATA'YI ATAMAN'A GİBİ, ONU YEĞENİŞARLARIN EN BÜYÜSÜ OLAN SULTAN İÇİN BPS'YE ÇAĞIRDIĞI GİBİ GETİRMEK VE GALTASARAY'IN İHTİYACI OLMAKTIR. ATAMANES DÖNEMİNDEKİ GİBİ BOĞAZİÇ'TE DİLEK KOKUSU."
G

GABI GO

pre 27 dana

STALNO SE VADITE NA SUDIJE.UVEK SU SUDIJE KRIVE.NIKAD NIJE KRIV OBRADOVIC PANTER LEDEJ ITD..SPORTSKI JE RECI BOLJI STE BILI .POBEDILI STE CESTITAMO .SANO SE ŠIRI MRŽNJA OVDE.A TO NIČEMU NE VODI .PRAVAC U KANAL VODI.
c

cao cao

pre 27 dana

Takvi papani medju koje je ušao u i Žoc dolaskom u partizan, su navikli da bace dva dresa i zaradjuju na svadjanju navijaĉa
V

Vladano79

pre 27 dana

Doktor Sferopulos
G

Gost997

pre 27 dana

Gosn Nebojsa ih je doveo do teskog psihickog rastrojstva, ovo sto sad pisu prevazilazi fikcije, urnisao im laznog generala, a sad je na ivici da i alibi milijardera posalje u rumuniju
S

Stari Grk

pre 27 dana

Zaboravio si da iza Gosn Nebojše stoji ceo državni aparat tako da nije lepo da se ne pohvališ svima koji su doprineli ovom uspehu FMP-a.
M

Mirko V.

pre 27 dana

Fun Fact: Da li znate sa kojim Zvezdinim trenerom (dok je bio trener CZ) Željko Obradović ima pozitivan skor (dok je Željko bio trener KKP, od sezone 91/92 pa sve sa ovih prethodnih par sezona). Samo sa Duškom Vujoševićem, koji je kao trener vodio Zvezdu 91/92, sa drugima ima negativan skor: Lale Lučić, Dejan Radonjić i Seferopulos a sa Duškom Ivanovićem je izjednačen.
i

iskreno.zVEZDA

pre 27 dana

Hvala na informacijama. Ovakve komentare hoćemo!
P

Pumba

pre 27 dana

Niko nikada nece pobediti Zeljka 6 puta za redom!
B

Burek

pre 27 dana

Stavi kuću na ovo ako smeš
M

Milojko Arsenic's

pre 27 dana

Jedino pravo gledanje ova dva tima je kroz Evroligu. Jer kao i fudbalu, zvezda poseduje celu Nemanjinu a sa tim i celu sudijsku mašineriju i tu je već u ogromnoj prednosti. Da njih nema ne bi im bilo ni kluba, što se da videti i u Evroligi gde kada se Nemanjina ne pita odmah se vidi pravi rezultati. Gledajući unazad kroz istoriju tkz. zvezda je sramota za Srbiju i Srpsku košarku koja nosi epitet zemlja košarke jer je u svojoj kratkotrajnoj istoriji samo jednom ušla u top 8 i odmah doživela debakl. Za kraj džaba vam silne pobede kada se smatraju regularnim samo u Nemanjinoj.
O

Ohica

pre 27 dana

Ufff , bas me zabole ovaj tvoj komentar. Bas je lepo citati kako se tesis.
C

Cocz

pre 27 dana

A sta ste vi to u Evroligi napravili pacenici jedni,da je niste mozda osvojili? Bili ste 11. ove sezone sa 3 vise pobede od Zvezde,veca ste bruka jer vam je I budzet 10 miliona veci. Sad zakmecite kao nikad,falilo nam je
j

jedino

pre 27 dana

blamiranje je bilo kad ste bili toletovi sampioni a izbacivao vas samrok, vi ste tad sami sebi penale svirali, a dominirali u kosarci metodama gepek i ucena ali vas je onda dr nebojsa unistio i nabio vam takve komplekse da se necete oporaviti 1000 godina
S

Sever Srbije

pre 27 dana

Velika je tvoja muka...
b

bašamrkalj

pre 27 dana

Šta je ovo oče Makarije?
r

req

pre 27 dana

ok je top 11 bez suza samo
g

gf

pre 27 dana

A vaši rezultati su u evroligi sjajni. Pobede na galamu i buku protiv Makabija, Panatinaikosa, Milana, Monaka... u kojima su i sudije podlegle pritisku pa svirale svakava padavičarenja kao faulove. Koga ste tako moćni pobedili u gostima, najslabije ekipe Albu, Asvel, Valensiju i Žalgiris. I od "gradskog rivala" ste pukli 18 razlike, sa sve stranim sudijama, da li se i tu umešala Nemanjina.
П

Па...

pre 27 dana

...и у ЕЛ смо вас победили, ако је то мерило. А имамо и већи проценат победа, ако пратиш статистику. Партизан је био три пута последњи у ЕЛ, Звезда никада. Партизан је био последњи и у ЕК.
p

postenje

pre 27 dana

krecemo Abu sa 2:0..nema dalje
N

Norćelinizacija

pre 27 dana

Zvezda Fiorentina 5:0 Partizan Nirćeland 0:5
P

Prti

pre 27 dana

Aj realno da pogledamo ovaj trogodisnji ciklus od dolaska Zeljka i 100m ulozenih. Prva sezona najveca blamaza u istoriji EC gde ispadate od Burga i zavrsavate 16ti sa najvecim budzetom u istoriji takmicenja. Sledeca sezona najbolja od F4 gde ulazite u top 8 i ispadate od Reala svi znamo kako. Prosla sezona 11 ispadate kad i Zvezda sa 3 pobede vise. U sezoni ranije imali ste 3 pobede vise. Zvanicno od podataka EL imate peti budzet po visini sto vas stavlja u poslednje 2 sezone kao favorite na poziciju broj 5. Zvezdin budzet jeste veci zadnje 2 sezone nego ranije ali i dalje van top 10 budzeta u EL zvanicno 11ti. Sa 6 pobeda vise i 10 miliona vecim budzetom zadnje dve sezone ja to ne bi nazvao uspehom nekim sta ti mislis ?
B

Bravo miljojko

pre 27 dana

Tako je, majstore......sto vise ovakvih komentara pisi, da normalan covek u ovo sumorno vreme moze malo i da se nasmeje.
G

Gogsi

pre 27 dana

Tu se svaka prica zavrsava ko je bolji.Dzaba vam novci moji sinovci
b

bašamrkalj

pre 27 dana

Janise, ako ih dobiješ u nedelju i bude metla, šesta pobeda u nizu, vidi ne da si zaslužio pun Kalemegdan, nego da ti cela Marakana na proslavi skandira, a znam da si tempiro da ih ugasiš i dodješ na proslavu titule sa momcima. Naša bratina, ogroman gospodin
M

Metlar

pre 27 dana

Pa iako bude kako kažeš metla, Ostoja Mijailović nikada neće izaći u medije pred utakmicu i pretiti krivičnim prijavama i hapšenjem u slučaju da mu se ne svidi sudijski kriterijum. E vidiš, u tome je razlika.
C

Czz

pre 27 dana

@metlar ne, razlika je u tome sto je Zvezda jedina koja smije da vam se suprotstavi. Ono protiv Buducnosti je kradja ravna pink panterima. Okrive sudije za lose sudjenje i onda ih postavite u finalu. Ali naisli ste na pogresnog “biznismena” koji ne da tako lako da ga zezate. Zato malo medijskog pritiska i rijesen problem. Sudije kad su i najgore bile dobile su koji upaljac pri izlazu sa utakmice. Ali ovaj bezobrazluk koji vi priredjujete i po evroligi i po aba ligi je postao komedija. E ne moze vise, lazno ugnjetavana samoprozvana institucijo.
G

Gost1818

pre 27 dana

Od toga cetiri puta na domacem terenu uz svesrdnu pomoc sudija i jednom u Nisu.
U

UPDP

pre 27 dana

Nazalost, u Evroligi su nas posteno dobili, ali, sve ostalo...
S

Sever Srbije

pre 27 dana

Ha, Ha, Ha, Ha.....
З

Значи...

pre 27 dana

... опет криве судије?
P

Prcko33

pre 27 dana

Problem Partizana kako u fudbalu tako i u kosarci je sto oni u startu misle da su osteceni, sto misle da su mnogo bolji od Zvezde a nisu... Partizan je i prosle godine imao losu igru , a mislili da su bolji od Denvera i to ih je sacekalo ove godine! Ne mozes biti dobar ako po mecu imas 6 asistencija , "divlja" kosarka ne daje rezultate na duze staze ! Zeljko jedno veliko razocarenje ...
G

Gile44

pre 27 dana

Sad kad si ti definisao naš problem, mnogo nam je lakše. Hvala ti.
P

Promenimo se dok nije kasno

pre 27 dana

Uvek smo velike ljude ponidastavali, voleli da mrzimo nečiji uspeh. Mnogi su ponosni na uspeh svojih zemljaka, dok mi naše mrzimo. Ne mogu to nikako da shvatim. Ne moras da volis nekog, ali bar postuj uspeh tog nekog. Kroz celu istoriju to radimo. Je l ja treba kao partizanovac da mrzim Todosića posle svih njegovih uspeha i doprinosa srpskoj košarci? Naravno da ne. Pljujemo Jokića, pa i ne igranjem za reprezentaciju je doprineo više ovoj zemlji, od mene i mnogih vas, hteo on to ili ne. Ali ne, i njega mrzimo. Da je to samo sa sportistima, ali je tako sa svim velikim ljudima u našoj istoriji. Tako je i sa Obradovićem. Turčine, i ostalo. Tako smo i Srbe muslimane zvali Turcima, i pričali da nisu Srbi, pa nam je sada đavo kriv što pričaju da nisu. Dosta bre više sa mržnjom svojih!

FC President

pre 27 dana

i šesti će 😉
G

GostO

pre 27 dana

Neka tera do 10 vezanih, pa onda može jednu i da izgubi. A onda ponovo.
G

Galiot

pre 27 dana

Teoretski,Sferopulos do kraja sezone moze naoraviti niz od 9 pobeda za redom protiv Obradovica!!! Tesko da to moze da se dogodi,ali bila bi epska sramota za nekadasnjeg najboljeg trenera Evrope,koji je fakat daleko od zenita svoje sjajne karijere!!! Mislim da čovek više jednostavno nema goriva u sebi,bar meni tako izgleda...
P

Partizan le

pre 27 dana

U nedelju svi vi koji budete na tribinama treba da pružite podršku našem predsedniku pred jun u borbi protiv covicevog kluba i time mu pokažemo da smo uz njega kao što je on uz baš svih ovih godina. Dok je predsednika biće i naše partizana. Živeo predsednik, živeo Partizan!
6

616161

pre 27 dana

Knjige ce se pisati kako jedan covek ima 1 trofej za 3 godine sa najskupljim i najjacim timom ikada na ovim prostorima. Ej bre ovakva Zvezda vas ponizava gde stigne,koliko ste smesni auuu. ZOCE OSTANI PREKLINJU TE SVI PRAVI ZVEZDASI.
D

Dzo Regland

pre 27 dana

Pa i mladji je izgleda inteligentniji od Obradovica. Zvezda je sinoc imala odbranu kao granit. Nije jos nista gotovo a prilika je vec u nedelju. Neka Sferopulos selektira ekipu za sledecu sezonu, nema mladih igraca u obe ekipe osim Topica i da ne pogresi u selektiranju kao Dusko Ivanovic koji je doveo pojedince isluzene kao Tobija npr a imao je u ponudi Monekea.Sferopulos markantan i pre svega gospodin i pravi trener na pravom mestu a Zelimir ima titula i to mu niko ne moze osporiti ali nije vise taj iz tog vremena!
A

Av Partizan

pre 27 dana

dzaba rumenom rekordni budzet i pljacka bankomata
t

turcin

pre 27 dana

propo
Г

Гост

pre 27 dana

Сферопулос је показао Жељку да му је време за пензију. Игра са Жељком и овим тимом је срамотна
m

mare1414

pre 27 dana

Kada se uporede dva tima jasno je da je kvalitet znatno na strani Partizana, i ne samo kvalitet nego i to sto su vecina igraca u najboljim godinama, dok je Zvezdinim prosao zenit karijere. U Zvezdi bi mozda 3 igraca nasla EL klub za narednu sezonu, dok je u Partizanu taj broj sigurno bar 9. Ali ocigledno je da je Zvezda uprkos svim problemima uspela da stvori hemiju u timu i da je timska igra dosta bolja od Partizanove zahvaljujuci Teodosicu, ali i ostalim igracima. Ne mogu da kazem da su Partizanovi igraci divljaci, ali ipak su takvi profili igraca da prvenstveno gledaju na kos protivnika. U Zvezdi svi igraju iskljucivo u korist tima. Obradovic u odnosu na Sferopulosa ima bolje igrace, kontinuitet, vec tri godine je u klubu zajedno sa Panterom i Ledejom, ali igra ima mnogo oscilacija. Za skoro tri pune sezone jedino je period u drugoj sezoni koji je trajao 2-3 meseca bio dobar, sve ostalo je bilo puno oscilacija i problema. Uvek mali broj asistencija i uglavnom losa odbrana. Ako se ne zapale u napadu sa nerealnim procentima suta uglavnom gube utakmicu.
Б

Блок

pre 27 dana

Њиховим ,Партизановим играчима као да се играју само мечеви у ЕЛ.
D

Da si napisao samo znatno bolji pa i nekako

pre 27 dana

MOZDA TRI igraca? Jedan od najglupljih komentara ikad.
R

Realan 2

pre 27 dana

Kojih 9 sigurnih el igraca? Kp, naneli, zek I ko Jos igra na nivou evrolige? Smit sa klupe virtusa? Ponitka maltene bez poena? Frenk bez odbrane? Smajli?
B

Burek

pre 27 dana

Inače, zna li neko da li će sigurno oba večita igrati EL sledeće sezone ili to važi samo za šampiona ABA lige i zašto ?
t

to zna samo

pre 27 dana

evroliga...Mogu oba a moze samo jedan..ne nuzno osvajac..
B

Burek

pre 27 dana

Deluje mi logično ovo što si rekao. Hvala ti na odgovoru :)))
Б

Блок

pre 27 dana

Само одбрана без помоћи ,без удвајања.Тако Пантер даје осам до десет поена ...Ако удвајамо и он остаје сам ,онда даје дупло . Само одбрана један на један ...Да не дозволимо у Арени да крену са тројкама нпр пет од пет и делиријум у хали. Фали Топић ...јер овако Јаго дивља .Да је ту Топић ,Јаго не би морао да форсира улазе ,који су у одокативно у седамдесет посто случајева лоши.Да је ту Топић ...Јаго цепа тројке ,Тео мања минутажа .Ал шта је ту је . Рокас мора боље.Добро је да је Томпкинс дошао .Годинама која је улога Митровића ? Он петица ? Он ни једну праву петицу да чува не може ,а и да нападне .Четворка ? Нема шут ..између сезона пауза од пар месеци па дај ради бре на шуту и ти и Лазаревић.Митровић једино неки мис меч и асистенцију зна да да ...Одигра и понеку баш добру утакмицу.Сад је ту и Томпкинс,што је добра одлука ...снажан је ,може и шут с дистанце . Ови што су пљували Недовића и што једва чекају то да раде...Како сте ? Јел капирате да је јуче сам вукао прво ? Тео јуче добар део лош.Мада је реално у форми јако дуго.Јуче контра ритам ,уме он то...ал погоди тројку (да је промашио...ал би га људи овде) и оне асистенције ,разиграо Боломбоја .Боломбој је добар ,ал он леђну технику нема ...Он Алексу јуче да помери није могао .Ал значи у одбрани јако а и у нападу. Само одбрана један на један...мада смо им јуче дали више отворених шутева него на првом мечу .
B

Burek

pre 27 dana

I posle kažu Željko najbolji hehehe
8

8181

pre 27 dana

gazi sektu Janise!
d

djape11

pre 27 dana

Veliki gospodin, prije svega.
R

Ralenza

pre 27 dana

S'obzirom da igra protiv ekipe gde je u 2 utakmice imala 17 ass, a i od tih 17 bar 2 ili 3 nicim izazvane, a da je trenee te ekipe time zadovoljan, ne vidim razlog da ne bude i 6-0. Inace, taj neki tim je vredan 25m i trener zvanicno dobija 1m evra po sezoni
M

MiskoR

pre 27 dana

Ajmo Janise i 6-ti put za redom pa da pravimo tim za sledecu sezonu EL jer smo ovde nedodirljivi. Mada ne treba umanjiti znacaj jedne ABA titule Zelimira za ove 3 godine
P

Peti poraz smo vam

pre 27 dana

Naneli 🧹
N

Nemojte

pre 27 dana

Ovakve tekstove... Ne sme se hahahaha
B

Babaroga

pre 27 dana

Obradoviću povedi Pantera sa sobom i idite iz Partizana
F

Figaro

pre 27 dana

Bas je tesko pobediti u Aba ligi gde najveca legenda tvog kluba iz zeleznika vrsi pritisak na sudije i ne garantuje im bezbednost. Ali zato u Evroligi su manji od makovog zrna, zato vec deceniju ne mogu da naprave nista u Evropi.
D

Dane Daca

pre 27 dana

Urednici,novinari i autoru ovog teksta, koliko litara suza ste prolili dok ste pisali ovaj tekst 🙂?
M

Marsa

pre 27 dana

Nadam se da nije nista licno, jer ipak Grci i Turci nisu nikad bili u dobrim odnosima, hehe
R

Repac Plandište

pre 27 dana

Jeste li sigurni? Ne znam odakle vam ta informacija kada se jos uvek nije oglasio pedantni statističar rezultata crno belih Ćuja. Doduše covek je izjavio da se povlači sa drustvenih mreza zbog nagomilane frustracije. Valjda ce onaj Donald da ga pripazi. Sa ovim su se složili...
J

Jovan. Milan, Momir

pre 27 dana

Dovoljno sam rekao.
R

Realan 2

pre 27 dana

Brate pratis partizanove podkaste... Svaka cast... Toliko o frustraciji, uprkos trofejima...
A

Aleksaaaaa

pre 27 dana

Ne mogu vise da zadrzim bol..... 😆
R

Rubikova kocka

pre 27 dana

Ejjjj 5 puta pobjediti državni projekat, alooooo nije to lako, svaka čast našem grčkom stručnjaku 👏👏👏👏❤️🤍❤️
M

MaCvilander

pre 27 dana

sportsko drustvo partizan ne bi izgubilo ni jedan mec u istoriji,da nije sudija 😀
R

Rubikova kocka

pre 27 dana

Ejjjj 5 puta pobjediti državni projekat, alooooo nije to lako, svaka čast našem grčkom stručnjaku 👏👏👏👏❤️🤍❤️
g

guh

pre 27 dana

Sa takvom sudijskom masinerijom bi bilo sramota da je drugacije.